Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark De Zanding

Otterlo, Gelderland, Nederland

  • Op de Veluwe
  • Recreatieplas
  • Grote steden

reviews

8.4

Vakantiepark Droompark De Zanding scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 175 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 175 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Jacco Dusselaar
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
Goede locatie voor buitenwandelingen en activiteiten. Huisje is prima ingericht om s avonds te relaxen. Ook het restaurant op locatie kwam goed uit op dagen waarbij we niet over avondeten na wilden denken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fijn huisje, leuk ingericht. Voelde heel prettig aan. Fijne bedden, prima badkamer en keuken. Het enige wat we minder vinden, was de plaatsing van de badkamerdeur ten aanzien van de slaapkamerdeur. Deze botsten regelmatig tegen elkaar aan.
8
Naam: J Jongsma
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Goede ligging van het park! Wel heel groot waardoor gasten een nummertje zijn. Schoonmaak kon beter..
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
zoals eerder aangegeven was ons eerste huisje echt zijn geld niet waard. Vieze vlekken in de bank en de bekleding van de stoel was zo versleten dat de stof eraf was. Plus de ketel deed het niet toen we arriveerden en met 12 graden buiten was dit niet prettig. De monteur is meer dan een uur bezig geweest. Dit alles bij elkaar heeft ons doen besluiten even langs de receptie te gaan en we kregen vrijwel direct een vervangende accomodatie aangeboden. Het was een prachtig huisje en bij een volgende keer boeken zullen we dit type waar we in verbleven zeker nog eens boeken. Het heeft ons verblijf echt meerwaarde gegeven. Het park zag er verder fantastisch uit, en we overwegen om een bungalow/tiny house te kopen omdat we er echt even uit waren en dit wel vaker willen ervaren. Zo zie je maar hoe een redelijk onaangenaam begin echt 180 graden is gedraaid! Wij zijn fan!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Prettig en comfortabel
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
De geur zorgde voor eerder vertrek uit het huisje. Dit naast de nieuwe COVID-19 maatregelen
5
Naam: Martha Derogee
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Prijs/kwaliteit accomodatie viel tegen (hadden prachtig huis in Duitsland geboekt, moesten door Corona omboeken en nog bijbetalen, gaten in wegen, weinig te doen, 1 milieustraat voor heel park, ass winkel onvoldoende tov afstand dichtsbijzijnde supermarkt, bewegwijzering zeer slecht (we hebben ons gekgezocht naar de accomodatie). Kortom, niet wat we verwacht hadden. Personeel was wel geweldig. Maar wij boeken niet meer
Heel erg bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Dit vinden wij erg jammer en daarvoor willen wij onze excuses aanbieden. Ons doel is om al onze gasten een fijne en zorgeloze vakantie te bieden. We zijn dan wel erg blij om te lezen dat je het personeel als vriendelijk hebt ervaren. Service en gastvrijheid staan bij ons namelijk erg hoog in het vaandel! We hopen je nog eens te mogen ontvangen op één van onze parken, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
9
Naam: Tineke Weites
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fijne verwelkoming, ook een verassing, geregeld door de kinderen, was super verzorgd. Prachtig park en omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Super omdat de cottage prachtig was en er zoveel te doen is in de nabijheid.
8
Naam: C.W. Pot
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Joke de Graaf
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
De 1e indruk van de bungalow was prima, ruim, schoon, prima bedden en fijne stoelen...helaas ook een paar mindere punten. Voor oudere is het toilet erg laag, eveneens het badkamer meubel was vrij laag vooral omdat je alleen daar je toilet spulletjes in kon zetten. Ook zou een rekje voor toilet spulletjes in de douche cabine fijn zijn. Zo ook een haakje In de keuken voor keukendoeken. Voor de veiligheid miste we een rookmelder/ brandmelder
10
Naam: Martin Wien
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Gezellig huisje uitstekende service op het park zeer vriendelijk geholpen
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
goede ligging en een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Aankomst/ontvangst was een chaos. Accomodatie was pas om 16,00 uur ipv 1&.00 uur beschikbaar.
8
Naam: Jan Ezendam
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
mooie omgeving
4
Naam: Ajn Amiabel
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Door rug en nek pijn was is genood zaak 5 dagen eerder naar huis te gaan De matras op heideveld 11 was gewoon te hard ik had geboekt van 14 September tot 25 September maar door de klachten ben ik op 20 september naar huis gegaan.
Wat vervelend dat de matrassen niet geheel naar wens waren. Wij raden u aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. Zij hebben vaak ook matrassen op voorraad. Wij hopen u nog eens te mogen begroeten op één van onze Roompot parken, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima accommodatie, ondanks dat badkamer niet super was schoongemaakt (douche putje verstopt met haren) en ondanks dat we een eettafel, stoelen en lampje op het terras hebben gemist was het huisje prima met heerlijke bedden
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging tov bos- en heidegebieden (om te fietsen)
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje was echt mooi en goed ingericht met alles wat je nodig hebt. Dat was het probleem niet. Wat ik tegen vond vallen is dat je totaal geen privacy hebt in en rondom de huisjes. Iedereen kan letterlijk aan alle kanten van het huis naar binnen kijken als je de gordijnen opent. Ik kom op een park met het idee om er rust, ruimte en privacy te hebben. Dit kan gemakkelijk opgelost worden door de reeds bestaande heggen tussen de huisjes 50 cm hoger te laten groeien. Voor de rest was ik echt zeer tevreden maar om deze reden zou ik niet nogmaals kiezen voor dit park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Huisje was klein, als we met 4 pers waren. Omgeving is mooi,
10
Naam: Joke Scholten
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Verrassend : mooi park , mooi aangelegd en goede sfeer Goed onderhouden en luxe verblijf Vriendelijke medewerkers Dus helemaal goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Lydia Draer
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Allles wat in de keukenkastjes stond was baggervet en hebben we zelf met een paar rondjes in de vaatwasser wel opgelost. De tafel en stoelen in de tuin waren ogenschijnlijk al weken niet voorzien van een sopje en doekje. We misten boven in de badkamer een stopcontact.
8
Naam: Pieter Slinkman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
erg mooi park, door het water, groen en mooie ruime huisjes. we wilden er graag kanoën, maar de kano’s waren het hele jaar nog niet in het water geweest vertelden ze. De app die nodig was om bijv. het zwembad te reserveren werkte niet.
9
Naam: Corina Terry
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig en mooi gelegen, daar hebben we voor geboekt en ook gekregen.
8
Naam: Johan van de Grift
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Weinig faciliteiten, beetje ongezellig allemaal. Accomodatie perfect, ligging wat minder.
9
Naam: Cees Groenendaal
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling van de villa en ligging direct aan het strand met wijds uitzicht op het meer, privacy en mooi terras met tuin waren voor ons de hoofdreden van boeking. De geinstalleerde app voor shoppen in de winkel (voor ons de broodjes e.d. voor het ontbijt) werkte perfect en de bezorging de volgende ochtend altijd op tijd. Het Italiaanse restaurant lag prachtig aan het meer met mooi terras en het eten was er goed.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.