Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark De Zanding

Droompark De Zanding

Otterlo, Gelderland, Nederland

  • Op de Veluwe
  • Recreatieplas
  • Grote steden

reviews

8.5

Vakantiepark Droompark De Zanding scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 147 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 147 reviews

7
Naam: Lydia Draer
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Allles wat in de keukenkastjes stond was baggervet en hebben we zelf met een paar rondjes in de vaatwasser wel opgelost. De tafel en stoelen in de tuin waren ogenschijnlijk al weken niet voorzien van een sopje en doekje. We misten boven in de badkamer een stopcontact.
8
Naam: Pieter Slinkman
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
erg mooi park, door het water, groen en mooie ruime huisjes. we wilden er graag kanoën, maar de kano’s waren het hele jaar nog niet in het water geweest vertelden ze. De app die nodig was om bijv. het zwembad te reserveren werkte niet.
9
Naam: Corina Terry
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig en mooi gelegen, daar hebben we voor geboekt en ook gekregen.
8
Naam: Johan van de Grift
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Weinig faciliteiten, beetje ongezellig allemaal. Accomodatie perfect, ligging wat minder.
9
Naam: Cees Groenendaal
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
De uitstraling van de villa en ligging direct aan het strand met wijds uitzicht op het meer, privacy en mooi terras met tuin waren voor ons de hoofdreden van boeking. De geinstalleerde app voor shoppen in de winkel (voor ons de broodjes e.d. voor het ontbijt) werkte perfect en de bezorging de volgende ochtend altijd op tijd. Het Italiaanse restaurant lag prachtig aan het meer met mooi terras en het eten was er goed.
9
Naam: Paul Braam
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Verblijf was zeer aangenaam Park was heel netjes, ruime plekken en voldoende privacy. Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Enige minpunt wat ik heb ervaren is de radiator in de badkamer. Die was vies en ik kon er geen handdoeken ophangen. Ondanks het aangeven tijdens het verblijf is deze ook niet schoongemaakt. Verder zeer zeer tevreden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Fijne vakantie gehad. Mooi park, goede service. Echter de matrassen,kussens en dekbedden waren erg vies . Bij het opmaken van de bedden, meteen last van huisstof. Bij de receptie om nieuwe kussens gevraagd en extra moltons. Die kregen we meteen. De bekleding van de bank was helemaal kapot. We hebben er maar een dekbed opgelegd . Meteen gemeld bij de receptie. De randen in de Douchecabine waren vies. Kortom, wel een prima vakantie gehad, maar beetje jammer was t wel
9
Naam: Wim de De Sterke
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Een schoon park. Prima accommodatie, alleen we hadden een andere verwacht,op de foto die tijdens correspondentie werd getoond, werd er een ander,mooier in beeld gebracht . Dit hebben we bij de receptie aangegeven, en zij bevestigde dat dit klopte doordat reisaanbieders wel eens andere fotos gebruiken. Aangezien wij geen zeikerds zijn hebben we het zo gelaten en genoten van onze vakantie. Misschien ook een aandachtspunt de werkzaamheden vlak bij ons huisje hadden we graag vooraf geweten, en niet nadat we geboekt en betaald hadden
9
Naam: Bert van Brenen
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig park. Parkeren bij huisjes uitstekend geregeld. Mooie verschillende onderkomens.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Vooral de ligging was geweldig. De rust op het park ook, net zoals het vrijstaande huisje en de compleetheid van de inrichting. Ook het personeel was allemaal super vriendelijk. Jammer dat veel van de inrichting beschadigd was, daardoor mist het huisje de luxe uitstraling wat het park zelf wel heeft.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie centrale ligging van het park. Voor iedereen een huisje wat hij wil. Accu oplader van E-bike vergeten mee te nemen, we konden gratis eentje lenen. Super!!!
8
Naam: P.A. Kuiper
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustige ligging Dicht bij het dorp. Goede fiets mogelijkheden
8
Naam: Marij Leurs
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig park met mooie afwisselende groepen huisjes met mooi aangelegd groen!!
9
Naam: Martin Nolet
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Leuke vakantie woning in een mooie en rustige groene omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Jammer dat er geen klein vriesvakje in de koelkast zit. 5 klokken in huis waarvan er geen een het doet. Jammer dat poets spullen niet in een aparte ruimte staan. Stofzuiger zuigt nauwelijks. Wij vonden de tiny house erg leuk maar hier en daar wel wat gebreken.
9
Naam: Bep van Marrewijk
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer prettig verblijf. Huisje, ligging, comfort was erg fijn. Schoonmaak had beter gekund.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Jan van der Lans
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Slechte WIFI verbinding en door dat er in het plafon met materialen is gewerkt ook via 4g geen verbinding. Verder was het niet erg schoon. Vaatmachine vol met glazen met lippenstift enz. Veel plak op de grond van verschillende drank en eet resten. Een restitutie van wegens risico van CORONA, slechte verbindingen, vuile vaat en schoonmaak. Jammer van zo mooi park dat deze service slecht op orde is
10
Naam: Bob Kerens
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: M Rooiakkers
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Een mooie huisje op een super mooie park, ligging voortreffelijk en komen graag nog eens terug. Alleen denk ik niet dat ik bij jullie nog zal boeken omdat ik n klacht gemeld heb, dezelfde dag dat we arriveerde en in t huisje kwamen, maar er werd niks mee gedaan. Klacht was dat onderlaken van een bed niet schoon was, er zat nml. een gele vlek in........prettig slapen heb ik dus niet gedaan
8
Naam: Cl Beets
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie omgeving mooi huisje
8
Naam: Bert Kessen
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Gewoon goed .
9
Naam: Syreeta Nijboer
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het is een prachtig park in de natuur. Geweldig huis, schoon, mooie speeltuin voor de kinderen, leuk restaurant, super vriendelijke receptie. Veel huisjes op het park maar toch een enorme rust.
6
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De douchekranen deden het beiden niet. Water in de douche liep niet weg. Toilet water liep niet weg
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat dit het geval was bij u, dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor, we gaan het doorgeven aan het parkmanagement zodat dit wordt opgelost. Bedankt voor het melden, zo kunnen wij onze kwaliteit en service verbeteren. We hopen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad en zien u graag terug!
Reactie van Roompot
8
Naam: Noud Bongers
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Erg schoon park. Rust en geen geluidsoverlast. Ruime percelen. Moderne uitstraling. Activiteiten op terras en omgeving mag wat meer. ( soms maar een sombere boel) Bedankt voor de fijne week in De Zanding
6
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We vonden de cube4 jb 19 meer een stacaravan en hadden meer verwacht adhv foto s en filmpje. Ook qua inrichting en schoonmaak. Bank was stuk, kraan zat los, kleed was vies, vloeren wc en badkamer waren vies, planken in kledingkast waren stoffig, klok deed het niet, fonteintje in wc lekte.
Bedankt voor uw bericht. Jammer dat de accommodatie tegenviel, het kan inderdaad verschillen met op de fotos. Op onze website staat vermeld dat interieur en exterieur kunnen verschillen per verblijf. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er ook slijtage is. Wij gaan dit doorgeven aan het parkmanagement zodat dit goed nagekeken kan worden. We hopen dat u verder een fijne vakantie heeft gehad en zien u graag tegemoet op één van onze parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Michiel Jak
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooie luxe huisjes, wel dicht op elkaar. Groot verschil in type accomodatie (van camping tot villa’s), is een risico of iedereen dan tevreden is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het was er heerlijk . Heel rust gevend
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.