Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Bospark Garderen

Droompark Bospark Garderen

Garderen, Gelderland, Nederland

  • Op de Veluwe
  • Leuke uitstapjes
  • Historische stadjes

reviews

7.4

Vakantiepark Droompark Bospark Garderen scoort gemiddeld een 7,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 13 reviews

8
Naam: J.C. van Leeuwen
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Het is ondanks alles een goede tijd onder uw vleugels geweest. Voor herhaling vatbaar. Fijn dat we een ander verblijf toegewezen hebben gekregen.
6
Naam: Anoniem
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje C23 is slecht geïsoleerd, ik was verbaasd dat er nog enkel glas in zit. Dat betekent dat er onnodig veel gestookt moet worden om het aangenaam te houden. Nu in de zomer valt dat nog mee, maar het was binnen net zo warm/koud als buiten en moesten de kachel al bijna aan zetten. Daarnaast toch het hier en daar. Natte spullen bleven nat en droge spullen werden een beetje klam in de nacht. Net of we in een tent zaten! Andere tekortkomingen: - voordeur klemt - slot schuurdeur gaat moeizaam open - wc loopt na het vullen zomaar een tijdje door - minimaal twee kapotte dakpannen, maar nog geen zichtbare lekkage - tv geeft erg blokkerig beeld door slechte ontvangst. Vermoedelijk slechte stekker of aansluiten bekabeling - matrassen erg hard
Uw vakantie op Bospark Garderen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. We gaan ervoor zorgen dat er goed gekeken gaat worden naar C23. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooi ruim opgezet en prima huisjes. Een oase van rust!
4
Naam: Rob Wissink
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
de schoonmaak van de bungalow zowel binnen als buiten laat te wensen over. muizen, muizenkeutels, spinnerag, vuile ramen binnen en vuile ramen, niet gemaaid gras, vuile deur en kozijnen, zijn de reden voor het lage cijfer. positief was dat een medewerker van de receptie s avonds bij aankomst, het door ons opgegeven ontbrekende inventaris kwam aanvullen. Daarnaast hing erin de slaapkamer een chemische lucht waardoor we s ochtends met hoofdpijn wakker werden, we hebben dit opgelost door de slaapkamerdeur s nachts open te laten en overdag de ramen open te laten.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het verblijf niet geheel naar wens was. De accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn bij aankomst. Dat dit niet zo was, vinden wij dan ook jammer om te lezen. Wel raden wij aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie geeft echter aan dat er geen melding is gemaakt betreffende de schoonmaak. We hadden dit graag vernomen, zodat we dit direct voor u konden oplossen. We gaan hier dan ook mee aan de slag, zodat wij dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
7
Naam: Jan Moes
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
Een beetje saai
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
Wij vonden het een goed mooie ligging
7
Naam: Bart Weideveld
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
Wij houden toch meer van wat zon in de tuin. Het huisje lag helemaal tussen de bomen en daardoor bij aankomst kil en vooral klam.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het viel mij op dat er op t pak zoveel rust uitstraald,dat deed ons goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
De ligging in de bossen is mooi. Met wandel en fietsgelegemheden in volle mate aanwezig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Jammer dat je telkens maar een antwoord mag geven. Er zouden meer open vragen in deze enquête moeten zitten. Voor mij waren ligging van het park, de rust in het park, het comfort en de sfeer in het vakantiehuisje goede redenen om zeer tevreden te zijn met deze vakantie.
8
Naam: Henk van der Veer
Datum: 23 augustus 2019
  • Algehele verblijf
Een mooi huisje er mag wel wat om het huisje gesnoeid worden om wat meer licht en de zon in het huisje tekrijgen
7
Naam: Angela
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
Het huisje was niet heel erg schoon, ik heb zelf moeten stofzuigen. Er lag geen setje met afwasborsteltje en vaatdoekjes. De theedoek en handdoek stonken en waren niet goed schoon. De bank was letterlijk versleten, deze is niet toonbaar voor publiek. Het gaf enorm af en onze dochter kroop door de snippers die van de bank afkwamen. Dat kun je echt niet meer presenteren. Een traphekje zou handig zijn voor kinderen die kunnen staan, voor ons op dit moment niet noodzakelijk, maar voor volgend jaar zeker wel. Ik vind de ligging prachtig en de indeling ook erg leuk. Ik vond het kinderstoeltje en kinderbedje erg kindvriendelijk. Ook fijn dat er handdoeken lagen en voldoende WC papier.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2019
  • Algehele verblijf
Mooi huisje. Mooie ligging. Lekker rustig.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.