Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Beekbergen - Bungalow Familiebungalow (GB20)

Bungalow

Familiebungalow (GB20)

op Droompark Beekbergen

  • Max. 20 personen
  • 7 slaapkamers

Familiebungalow (GB20)

Onder dit type accommodatie, geschikt voor 20 personen, hebben wij 2 woningen.

De woning met het zwarte dak heeft beneden een ruime woonkamer en een open keuken met combimagnetron, 2 koelkasten en 2 gasfornuizen. Verder vindt u beneden 1 slaapkamer en 3 badkamers waarvan 1 met toilet. Er bevindt zich ook 1 apart toilet beneden. Op de verdieping bevinden zich nog eens 6 slaapkamers waarvan 2 met stapelbedden. Boven is ook een apart toilet aanwezig. In totaal beschikt deze woning over 7 slaapkamers.

De woning met het oranje dak heeft op de begane grond een ruime woonkamer met serre en open haard. Er is een open keuken met eetserre en dubbel gasfornuis, magnetron, vaatwasser en een koffiezetapparaat (filter of padapparaat). Verder zijn er beneden 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden aanwezig en een apart toilet. Op de bovenverdieping vindt u 5 slaapkamers, waarvan 4 met eigen wastafel. Boven bevinden zich ook 2 badkamers met elk 2 douches, een dubbele wastafel en een toilet. In totaal beschikt deze woning over 8 slaapkamers.

Over Droompark Beekbergen

Foto/Video

Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen.

Exterieur en interieur kunnen per vakantieverblijf verschillen.

Kenmerken

  • Slaapkamer
    • Aantal slaapkamer(s): 7

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.