Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen

Beekbergen, Gelderland, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Wellnesscentrum
  • Natuurgebied

reviews

8.1

Vakantiepark Droompark Beekbergen scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 122 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 122 reviews

9
Naam: Thea Kruizinga
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Zo tof dat we een koffiezetapparaat kregen! Want we zijn nog van de filterzakjes en gasfornuis generatie. Ook voor het gebruik van de inductie kookplaat kwam iemand ons instructie geven. Was niet op YouTube te vinden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Het huis opzich was super gezellig en kuns. En zwembad was fijn en hulpmiddelen van klantenservice
8
Naam: Gerson van t Wout
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Smart TV zou niet gek zijn
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Gastvrij
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Zie laatste vraag.
8
Naam: Mark Joosten
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer mooi en verzorgd park. Mooie ruim opgezette huisjes en heerlijk verblijf!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Park straalt kwaliteit uit.
8
Naam: Hans Overmeer
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Verblijf was prima en houden het in onze gedachten voor de toekomst
10
Naam: Aggie Willems Spelthaen
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Netjes de ligging klant vriendelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Gerard Lassche
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
lekker rustig en een prima omgeving,de huisjes zien er fantastische uit .
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie ligging, schoon en mooi huisje. Hele goede service aan de balie. Miste alleen een extra wc of eventueel douche, voor in een 6 persoonshuisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Het park is mooi en ligt op een geweldige locatie. Wat dat betreft precies waar we naar op zoek waren. Het huisje H0137 is mooi en ligt op een mooie plek in het park. Alleen een punt van aandacht is de schoonmaak. Het huisje heeft een flinke schoonmaakbeurt nodig. De koelkast stonk, de vloer was vies, de gordijnen hebben een flinke wasbeurt nodig, de bank mag eens goed gereinigd worden en spinnenwebben verwijderen. Toen ik het beddengoed afhaalde op de vertrekdag zag ik dat er bloedvlekken op het onderlaken zaten (op grote slaapkamer boven). Dit mag echt niet gebeuren. Zeker niet als de eindschoonmaak €85 kost en de hotelservice nogmaals €35 per koppel. Ik vraag me dan af wat de hotelservice inhoudt. Daarnaast was het jammer dat er geen fietsen meer te huur waren. In de app staat dat je moet reserveren bij de lobby. Toen we dit wilden doen, werd ons verteld dat dit niet kon en dat we de dag erna om 9 uur fietsen konden huren. Toen we de dag erna ons meldden om 8.30 uur, bleek dat er geen fietsen waren. Al met al een fijne week gehad, echter de schoonmaak en het onderhoud kan echt veel beter. Zeker voor het geld dat ervoor gevraagd wordt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
Park is erg mooi en heeft een prima ligging in de bossen. Huisje was erg mooi. Helaas stopte de oven na 2 dagen ermee. Direct melding gemaakt en er kwam dezelfde dag nog iemand kijken. Hierna ondanks beloften, niks mee vernomen. Ook tijden het uitchecken gemeld, men zou erop terugkomen, maar ook nu weer niks gehoord. Schoonmaak kan/moet beter, onderbroek (slaapkamer1) en T-shirt (slaapkamer2) onder het bed gevonden, deze waren niet van ons.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Het was een prachtig park in de bossen. Daarnaast kregen wij huisje D032 welke ook nog eens verrassend ruim was en met een mooie tuin. We hebben daarom genoten van deze week!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Huub van Abeelen
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
De ligging en omgeving. In het vakantiehuis enkele puntjes: verlichting valt enkele keren op een avond weg. Tuindeuren klemmen moeten hard dichtgegooid worden. Klok staat stil. Geen handdoekhaakjes ook niet in badkamer. Waterlekkage onder toilette. Plankje onder spiegel hangt scheef met water erbij schuift alles eraf . Fietsverhuur slecht moet zelf voor vertrek banden oppompen veel fietsen in slechte staat.
9
Naam: Gert Booy
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima accommodatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
Erg fijn! Lekker huisje, goede bedden, lekker getennist en genoten van de natuur en de omgeving.
4
Naam: Kees Den Brok
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Bij aankomst moest de villa nog extra schoon gemaakt worden. Het servies , glazen en bestek was vies. Diverse kranen en aansluitingen zaten los en lekte .Ook een douche liep de afvoer niet goed weg..Geen buiten verlichting. De schoonmaak ploeg kwam zomaar bij ons op het terras zitten roken. De sigaretten peuken werden op de grond achter gelaten.Ook het binnen kijken was voor hun schijnbaar plezierig. Tot dat wij een opmerking maakte , vertrokken zij.Hebben dit alles aangegeven bij de receptie, en werd daar opgelost met een friet en snacks. Bij de receptie werd GOED geluisterd naar ons . De TD zou langs komen, maar dit is niet . gebeurd.Dit alles blijkt achter stalling onderhoud.Ik vind het schandalig voor een weekend , en dan voor deze prijs.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen in behandeling genomen en zullen binnen één week contact met u opnemen.
Reactie van Roompot
8
Naam: J De Casembroot
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk verblijf in een prachtige omgeving!
7
Naam: Arjan de Waal
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Beter zwembad Meer opbergruimte voor de kleding in de tinyhuisjes Meer kook spullen in het tinyhuisje
9
Naam: Douceur
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Tim Blaauw
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
4
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Geen tot weinig faciliteiten. Zwembad echt goor en een geen check dus iedereen komt maar binnen etc
Bedankt voor uw bericht! Wat vervelend om te horen dat uw vakantie niet geheel naar wens is gelopen, wij willen hiervoor onze excuses aanbieden. Het klopt dat er inderdaad momenteel weinig faciliteiten zijn, wij moeten dit helaas beperken omtrent het cornavirus en de bij behorende maatregelen van het RIVM. We gaan de tips die u ons geeft bespreken met het parkmanagement en hopen in het vervolg dit beter voor u te kunnen doen. We hopen dat u alsnog heeft genoten van uw verblijf en zien u graag terug!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De accomodatie was slecht schoon gemaakt, afval emmer in douche zat vol,over zaten spinnewebben,tafel was smerig,(asito is voor ekstra schoonmaak langs geweest) kapotte slaapkamer en bedlamp verlichting, parasol was kapot hier hebben we melding van gemaak pas na 3 dgn is er een nieuwe parasol gebracht de andere klachten is niks mee gedaan, jammer, het is niet dat we kieskeurig zijn maar dit kon beter, jammer.
Bedankt voor uw bericht. Wat vernevelend om te horen dat uw accommodatie niet in orde was bij aankomst. Goed om te horen dat u hier gelijk een melding van heeft gemaakt. Wij willen hiervoor onze excuses aanbieden. We gaan dit doornemen met het parkmanagement om in de toekomst situaties als deze te voorkomen. Wij hopen dat u desondanks heeft genoten van uw verblijf!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fietsen kwaliteit matig
6
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje was niet goed schoon, na 4 dagen melden, en iedere keer beloofd dat de schoonmaak zou komen, kwamen ze uiteindelijk na 4 dagen
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw accommodatie niet in orde was. Goed dat u een melding heeft gemaakt, wel apart dat er hier dan niks aan gedaan wordt, dit gebeurd normaal altijd. Onze excuses hiervoor. Wij gaan dit doornemen met het parkmanagement om ervoor te zorgen dat dit niet meer voor hoeft te komen.
Reactie van Roompot
8
Naam: Kim Loeffen
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Heel leuk en goed onderhouden park. Prima accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Niet echt schoon maar dat heb ik nog nooit in een park meegemaakt. Vriendelijk personeel en leuke activiteiten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.