Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Bad Hulckesteijn

Nijkerk, Gelderland, Nederland

  • Nieuw park
  • Bosgebied
  • Watersporten

reviews

8.2

Vakantiepark Droompark Bad Hulckesteijn scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 52 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 52 reviews

8
Naam: Hmc Pieterse
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Lekkere stoelen en bank
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Rustig klein park. Alles was netjes verzorgt. Goede uitvalsbasis voor veel bezienswaardigheden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Super relaxed
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Wisseling van huisje ivm zeer onaangename schimmel geur in het ons toegewezen huisje. Eerste huisje oogde oud en slecht onderhouden. Tweede deed gerenoveerd en huiselijker aan. Goede isolatie bij gure harde wind. Vriendelijk zeer hulpvaardig personeel. Dichtbij natuur en steden.
9
Naam: Urvin Sanders
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Brand schoon bij andere parken is dit vaak een puntje van aandacht maar hier super
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Aangenaam verrassend!
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk rustig in een prachtige omgeving
8
Naam: Marianne Post
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig gelegen modern
7
Naam: Wim Eshuis
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Goed
8
Naam: A Nobbe-van Oosten
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Nieuw chalet gezellig
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Warme, attente en keurig geklede gastvrouwen. Vriendelijke facilitaire medewerkers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Vriendelijk personeel Mooi chalet. Prima service.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
Toen we terug reden naar huis, dacht ik terug aan een heerlijke vakantie te hebben gehad. Dat (vakantie)gevoel is niet in woorden uit te drukken. Mijn enthousiasme heb ik bij thuiskomst al uitgedragen aan familie en zelfs aan een collega.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Ligging van het park is vlakbij een grote/drukke weg. Altijd geluid van de autos die voorbij razen. We horen liever de vogeltjes fluiten ipv auto;s. Accommodatie zelf is keurig.
9
Naam: A.M.N. Koning
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben het heel prettig en rustig ervaren,mooie lokatie met veel mogelijkheden naar verschillende steden en fiets en wandel mogelijkheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Splinternieuw dus hier en daar nog een klein dingetje maar werd direct opgepakt door de medewerkers
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Sandra
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Park ziet er netjes uit geen zwerfvuil. Woningen ook goed opgesteld geen inkijk bij elkaar. Kom zeker nog een keer terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi huisje, knus klein park, niet al te veel faciliteiten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Genoten vooral van de rust van dit park.
8
Naam: Jules de Does
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park. Vond het wel alle accommodaties recht en netjes staan. Van mij mag dat iets rommeliger.
8
Naam: Cor Hendriks
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Rust
9
Naam: Annie
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
Een mooi vakantiepark met comfortabele huisjes en een omgeving waar veel te doen is. Zowel op het water als met de fiets. Bovendien veel leuke dorpjes en stadjes in de nabije omgeving.
6
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
unfortunately the house was not clean. The bathroom And fridge were so dirty. There was poop on the seat of the toilet and water on the fridge shelf with mould growing in the water. It was a bad start to our vacation so please pay attention to the cleanliness of the house before the guest arrives.
Thank you for your review. Were sorry to read that your stay at Bad Hulckesteijn was not entirely to your liking. After all, it is our goal to give all our guests a pleasant stay. As a tip we would like to give you the opportunity to make a report at the park reception in the future, so that we can still look for a solution during your vacation. In any case, we will work with your comments and will make sure that your next stay goes according to your wishes. We hope to see you soon!
Reactie van Roompot
10
Naam: Jan
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje was prachtig. Mooie designmeubelen erin, een huisje aan het water te Nijkerk. Helemaal onze smaak. We zouden graag terug komen, of naar een ander park om te zien of het daar ook zo mooi is. Een mooi en verzorgd park, veel parkeergelegenheid bij de huisjes zelf en prima wegen. Gras werd gemaaid en lag er keurig bij, op de momenten dat we de receptie/lobby nodig hadden was er iemand en de verstrekte documenten en instructies voor inchecken en uitchecken waren heel helder.
8
Naam: Andre Leushuis
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: A.M Zanting-Vos
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Prettig kindvriendelijk park
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Was een heerlijk verblijf in een mooi chalet Leuk park,goed restaurant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooi en verzorgd park, prachtige ligging aan het water.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.