Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen

Hulshorst, Gelderland, Nederland

  • Moderne bungalows
  • Recreatiemeer
  • Natuurgebied

reviews

8.3

Vakantiepark Droompark Bad Hoophuizen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 62 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 62 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben een super week gehad in een super leuk vakantieverblijf, in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer prettig huis, leuke locatie. Wandelen is lastig op de wegen, maar fietsen gaat prima. Restaurant is erg duur. 11 euro voor 2 biertjes is aan de prijs. Erg jammer dat er gebouwd wordt op het terrein. Het was er fantastisch rusig tot de trilplaat en graafmachine aan de gang gingen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi huisje op een van de mooiste plekken van het park. Wij hebben genoten van het uitzicht over het Veluwemeer.
8
Naam: Ineke Vervest
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Goede locatie om omgeving te verkennen. Vind de faciliteiten niet bijzonder. Milieu park ( vuilcontainers) ligt op een niet logische plek. Veel te druk in dat smalle straatje als je bij vertrek allemaal je vuil weg moet gooien.
10
Naam: Carmini van Koot
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk verblijf !
8
Naam: Babs Inpijn
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Het was niet schoon. Lamp kapot. Ramen vies. Vaas kapot. Bank versleten. Ligging was erg mooi maar dit zijn echt punten waar verbetering in moet!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
De schoonmaak van de accommodatie kon beter. Zo waren de gordijnen de tuinmeubelen en de lampen niet schoon en stof/spinnenwebben vrij. De parkeerplaats was vrij klein en met een lastige keer mogelijkheid, gelukkig konden we gebruik maken van een extra parkeerterreintje, waar normaal trailers en campers staan. Overigens wel fijn dat er iig. 1auto bij de accommodatie kon staan. We willen ook nog iets zeer positiefs kwijt...!! Het is een ontzettend mooi (knus) park, vriendelijk personeel zeker bij de receptie/lobby ze staan de gasten graag te woord om de vragen te beantwoorden. We willen 1 medewerkster graag even in het zonnetje zetten en haar een dikke pluim geven, en dat is Roxanna. Ze heeft ons vriendelijk te woord gestaan en ons geholpen met de vragen die we op dat moment hadden. Tevens heeft ze ons zo goed geholpen en ons van veel informatie voorzien dat we allen er enorm enthousiast van werden. Mede daardoor hebben we vrij snel besloten om zeker in 2021 een nieuw vakantieverblijf te boeken samen met onze vriendengroep.
8
Naam: Petra van Masbergen
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Ligging en een lekker schoon huisje en een leuk park ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Relaxed
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Ziet er gezellig uit. Onze tuin was wat verwaarloosd.Binnen roken zou verboden moeten worden.Slaapkamertjes erg klein ,althans no 26
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
schoon,netjesonderhouden en alles binnenhandbereik.
9
Naam: Peter de Jong
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Fijn park, mooi groen en water. Keurig huisje. Het was heerlijk! Verbeterpunten zijn wat ons betreft de kwaliteit van de douche en de zithoek. Ook beschikte het chalet over allerlei extra faciliteiten wat we graag van tevoren hadden geweten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
Uitstekend
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Een rustige en mooie omgeving, goed onderhouden park
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig, prima ligging voor fiets uitstapjes, Jammer dat het terras en en eetgelegenheid gesloten was,
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Mary de Kruijf
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Onze accommodatie stond onder bomen waar zeer regelmatig beukennootjes uit vielen. Dat ging soms met grote kracht en schrokken we ons rot door de harde bonzen op het dak. Daarnaast kaatste ze af via dak de tuin in. Gelukkig zijn we tijdens het buiten zitten niet geraakt. Eigenlijk was de parkeerplek daardoor niet echt handig. Zou iets aan gedaan moeten worden !
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fijne ligging van een zeer mooie en moderne accommodatie. Rust en dichtbij de natuur.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad. Mooi park en accommodatie met prachtige ligging aan het Veluwemeer. Vriendelijk personeel!!
8
Naam: Mariska De Wind-van der Leij
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het was super, schoonmaak had beter gekund en heel veel insecten, wespen en spinnen, dus fijn dat het horren waren.
10
Naam: Linda Struyf
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Ontspanning,even weg van de drukte.
5
Naam: Anoniem
Datum: 21 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Huisjes dicht op elkaar. Ons huisje stond bijna naast een basketbal en speelveld. Veel geluidsoverlast. We kregen een ander huisje dan geboekt. En er was geen ruimte om te ruilen van huisje. Nu was het ook wel hoogseizoen dus een beetje begrijpelijk. We kregen als tegemoetkoming een karig ontbijtje met oude croissantjes. En voor evt een volgend verblijf 20% korting. Maar daar hebben we deze vakantie niks aan. Zijn maar eerder naar huis gegaan.
Uw vakantie op Bad Hoophuizen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Wij gaan uw feedback dan ook intern oppakken, om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Hier kunnen wij alleen maar van leren. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Comfortabel.
5
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De strandvilla was van binnen prima, maar de ligging was ronduit beroerd. We zaten in nummer 1 van droompark Hoophuizen. Het was de enige strandvilla die ingeklemd lag tussen twee andere huizen (waarvan 1 andere strandvilla). Alle andere standvillas op het park hadden veel meer ruimte en het verschil tussen de villas die met een steiger aan het meer lagen en de villas die een sloot in de achtertuin hadden was heel erg groot. We hadden ons helemaal ingesteld op vrijheid en ruimte (in ieder geval een ruim terras), maar we hadden nu nog minder privacy dan op een camping. De prijs was veel te hoog voor dit produkt. Als we van tevoren hadden geweten dat we in een soort woonwijk terecht zouden komen met het gevoel van een rijtjeshuis, dan hadden we nooit geboekt. De fotos op de website van Roompot zijn ronduit misleidend. Het is de foto van de mooist gelegen standvilla en er staat wel bij dat n 1t/m 10 niet rechtstreeks aan het water ligt, maar bij de boeking is niet duidelijk welke villa je boekt en ook niet of de prijzen van alle villas gelijk zijn (wat heel erg onterecht zou zijn).
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Uiteraard is ons doel om al onze gasten een fijne en zorgeloze vakantie te bieden. Onze excuses dat dit bij u niet het geval was. Wij gaan in elk geval met uw feedback aan de slag. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Desondanks hopen we u nog eens terug te zien op één van onze Roompot-parken, voor een betere ervaring!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.