Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Droompark Bad Hoophuizen

Hulshorst, Gelderland, Nederland

  • Moderne bungalows
  • Recreatiemeer
  • Natuurgebied
Prijzen en vakantieverblijven

Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

reviews

8.3

Vakantiepark Droompark Bad Hoophuizen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 69 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 69 reviews

9
Naam: Ivo Krijnsen
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fijn verblijf gehad, mooi onderhouden park met vrijwel alleen maar nieuwe accommodaties. Was ook erg schoon! Mooie ligging aan het Veluwemeer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Alles klopte dus chapeau ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Een schoon vakantiepark en een goed chalet
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Leuk en ruim opgezet park aan het veluwemeer. Wij hadden mooi uitzicht en een ruime tuin. Het was rustig wat voor niet bezwaarlijk is.
9
Naam: Iv
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooie plek om een vakantie te mogen beleven. Ondanks covid 19 en zijn beperkingen een fijne vakantie gehad.
8
Naam: Herm Schopen
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooi park in een zeer mooie omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben een super week gehad in een super leuk vakantieverblijf, in een prachtige omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
6
Naam: Ronald Kistemaker
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
Zoals aangegeven was tuinonderhoud slecht, konden bijna niet langs de grassen om bij de deur te komen. Vonden het niet logisch dat er maar 1 deur was en ook nog aan de achterkant. Wij hadden ook het idee hoe meer huisjes hoe beter, kunnen wat verder uit elkaar zodat er wat meer ruimte is. Groot park maar vrij kort op elkaar zodat je niet echt vrij buiten kunt zitten. Een huisje voor 4 personen met 1 bank en een rieten stoel is niet echt gezellig zitten. Een gebakje eten met een bestek vork is ook niet echt lekker. Kortom het was het allemaal net niet. Wij zijn op diverse parken geweest maar dit keer viel het ons een beetje tegen.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Wij gaan ervoor zorgen dat de tuin van de accommodatie wordt nagekeken en waar nodig aangepakt! Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
Zeer prettig huis, leuke locatie. Wandelen is lastig op de wegen, maar fietsen gaat prima. Restaurant is erg duur. 11 euro voor 2 biertjes is aan de prijs. Erg jammer dat er gebouwd wordt op het terrein. Het was er fantastisch rusig tot de trilplaat en graafmachine aan de gang gingen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooi huisje op een van de mooiste plekken van het park. Wij hebben genoten van het uitzicht over het Veluwemeer.
8
Naam: Ineke Vervest
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Goede locatie om omgeving te verkennen. Vind de faciliteiten niet bijzonder. Milieu park ( vuilcontainers) ligt op een niet logische plek. Veel te druk in dat smalle straatje als je bij vertrek allemaal je vuil weg moet gooien.
10
Naam: Carmini van Koot
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk verblijf !
8
Naam: Babs Inpijn
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Het was niet schoon. Lamp kapot. Ramen vies. Vaas kapot. Bank versleten. Ligging was erg mooi maar dit zijn echt punten waar verbetering in moet!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
De schoonmaak van de accommodatie kon beter. Zo waren de gordijnen de tuinmeubelen en de lampen niet schoon en stof/spinnenwebben vrij. De parkeerplaats was vrij klein en met een lastige keer mogelijkheid, gelukkig konden we gebruik maken van een extra parkeerterreintje, waar normaal trailers en campers staan. Overigens wel fijn dat er iig. 1auto bij de accommodatie kon staan. We willen ook nog iets zeer positiefs kwijt...!! Het is een ontzettend mooi (knus) park, vriendelijk personeel zeker bij de receptie/lobby ze staan de gasten graag te woord om de vragen te beantwoorden. We willen 1 medewerkster graag even in het zonnetje zetten en haar een dikke pluim geven, en dat is Roxanna. Ze heeft ons vriendelijk te woord gestaan en ons geholpen met de vragen die we op dat moment hadden. Tevens heeft ze ons zo goed geholpen en ons van veel informatie voorzien dat we allen er enorm enthousiast van werden. Mede daardoor hebben we vrij snel besloten om zeker in 2021 een nieuw vakantieverblijf te boeken samen met onze vriendengroep.
8
Naam: Petra van Masbergen
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Ligging en een lekker schoon huisje en een leuk park ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Relaxed
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Ziet er gezellig uit. Onze tuin was wat verwaarloosd.Binnen roken zou verboden moeten worden.Slaapkamertjes erg klein ,althans no 26
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
schoon,netjesonderhouden en alles binnenhandbereik.
9
Naam: Peter de Jong
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Fijn park, mooi groen en water. Keurig huisje. Het was heerlijk! Verbeterpunten zijn wat ons betreft de kwaliteit van de douche en de zithoek. Ook beschikte het chalet over allerlei extra faciliteiten wat we graag van tevoren hadden geweten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
Uitstekend
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Een rustige en mooie omgeving, goed onderhouden park
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig, prima ligging voor fiets uitstapjes, Jammer dat het terras en en eetgelegenheid gesloten was,
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Mary de Kruijf
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
Onze accommodatie stond onder bomen waar zeer regelmatig beukennootjes uit vielen. Dat ging soms met grote kracht en schrokken we ons rot door de harde bonzen op het dak. Daarnaast kaatste ze af via dak de tuin in. Gelukkig zijn we tijdens het buiten zitten niet geraakt. Eigenlijk was de parkeerplek daardoor niet echt handig. Zou iets aan gedaan moeten worden !
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fijne ligging van een zeer mooie en moderne accommodatie. Rust en dichtbij de natuur.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.