Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4889 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4889 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huisje vond ik totaal niet fris ruiken, de badkamer rook naar grondlucht en vond ik niet schoon, dat vond ik jammer. Voor de rest vond ik de ligging erg leuk, en het park was ook erg leuk, we willen zeker nog wel een keer terug komen.
9
Naam: C Jansen
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren nu al voor de vijfde keer in jaren op het park.o.a.door de netheid ,verzorging en ruime bungelow.
9
Naam: Henk Jansen
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Alles was zoals verwacht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Olivier Blok
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk, mooi park en perfecte ligging. Je kan er prima eten ook in het restaurant. Accommodatie is wat verouderd en zou wat opgefrist mogen worden binnen, maar verder is alles wat je nodig heb aanwezig. Komen zeker nog eens terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zowel de wasbak als de douche liepen slecht door. Mijn vrouw heeft beiden schoon gemaakt. Maar de wasbak bleef slecht doorlopen. Daarnaast hebben we 3 nachten bezoek gehad van wilde zwijnen. Geen hinder dat niet, maar wel waren de randen van het terras flink omgewoeld
9
Naam: Frans de Krijger
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een ideale plek om vanuit het park mooie fietstochten te maken. We hebben dan ook elke dag heerlijk gefietst en hadden lekker weer.
10
Naam: Kekka Hamoen
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtig weekend geweest. We hebben genoten.
1
Naam: Sabine van den Berg
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We vonden het een huisje koud en kil. En smerig. Schimmel op de kozijnen en slecht onderhouden. De bank zit totaal niet lekker. Daarom zijn we na 1 dag al weg gegaan.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bungalowpark Hoenderloo niet geheel naar wens is geweest. Graag bieden we onze excuses aan. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Het personeel wilt immers graag uw onvrede wegnemen, zodat u alsnog een aangename tijd op het park heeft en zo voorkomt u een vroegtijdige beëindiging van uw verblijf. Wij zullen uw opmerkingen in ieder geval doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat er aandacht besteed kan worden aan de door u gehuurde vakantiewoning. Wij hopen u in ieder geval nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
6
Naam: Anoniem Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was niet schoon. Er waren technische gebreken.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Uiteraard dient iedere vakantiewoning bij aankomst schoon en vrij van mankementen te zijn. Wij begrijpen uit uw bericht dat dit bij u niet het geval was. Graag bieden we onze excuses aan. Wij zullen uw opmerkingen kenbaar maken bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden én vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Wij hopen dat u verder wel een prettige tijd heeft gehad op Bungalowpark Hoenderloo én dat u heeft genoten van de prachtige omgeving. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne omgeving. Huisje viel qua ruimte wat tegen, maar we hebben genoten van ons verblijf.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super leuk park met goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Kom zeker graag een keer/meerdere keren terug.
9
Naam: Floris Parlevliet
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
goed
10
Naam: Peter van der Schrier
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het zwemwater was erg fris voor kleine kinderen zoals babys. Het water had warmer gemogen, rond 30⁰C. Ook was de vloer van de douche en de aanwezige schimmel niet erg hygiënisch. Tevens was het doucheputje enorm verstopt door ophoping van vuil en grote hoeveelheden haar.
7
Naam: Theo piket
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bungalow die wij hadden was erg gedateerd en dient volgens ons opgeknapt te worden. Een erg donker huisje. Het betreft een 4 persoons bungalow comfort,
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Jan Colpaert
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Bertus van Kranenburg
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Dit was de vierde keer dat we op dit park onze vakantie vierde, we zullen zeker nog een 5e keer terugkomen. De ligging is fantastisch, de accomodatie is uit de kunst en het zwembad heerlijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park , jammer dat we vanochtend geen koffie in restaurant konden drinken er was wel coffee to go en een bank buiten prima de bima Aardige mensen, goede sfeer
8
Naam: Joke Becker
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In het keukenkastje lagen veel muizen keutels.de stofzuiger was overvol.veel stof onder de bank.
9
Naam: O.J.M. Brink
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een erg fijne week gehad op bungalowpark Hoenderloo. Het huisje is mooi opgeknapt
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Ingrid Tops-Van Wees
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor de derde keer een heerlijk verblijf in huisje Coriander 014 met zeer veel plezier!! Ook onze hond Shannon heeft haar hartje en snuffelende snuit op kunnen halen. Het vorig jaar was geen vloerkleed aanwezig; na een telefoontje voor vertrek lag bij aankomst een leuk kleed om de sfeer nog gezelliger te maken..... !!!!Grote complimenten voor de medewerkers van Roompot Hoenderloo!!!! Voor ons is het wederom voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Gijsbertus van den Hoek
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijke vakantie gehad in het mooie bungalowpark. Prachtige natuur, heerlijk gefietst. De bungalow was van alle gemakken voorzien, had wel schoner gemogen en boven was een vieze muffe geur.
6
Naam: G.A.J. de Jager
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het begon al bij de aankomst in de bungalow: de beneden-vloer stond letterlijk onder water, en moesten wij vóór wij naar binnen konden met doeken/dweilen deze droogmaken; het rook bijzonder onaangenaam én echt muf. Ook bleek dat de schoonmaker wel de beneden-vloer flink nat had gemaakt, maar van te voren niet had geveegd óf gestofzuigd; dus feitelijk was de vloer nog gewoon vies! Efin, wij naar boven: daar was naar onze mening helemaal niet schoongemaakt: het wemelde v.d. spinnenwebben én kruipende insecten, onder de bedden was het dito smerig. Onder één bed vonden wij zelfs tandenstokers! Om e.e.a. maar direct op te lossen zijn wij boven gaan stofzuigen; helaas gaf de stofzuiger ook problemen want ná één kamertje stopte die er spontaan mee en bleek die oververhit te zijn zodat je hem geruime tijd moest laten af koelen om ná geruime tijd de volgende slaapkamer te kunnen doen, met alweer hetzelfde resultaat! Uiteindelijk hebben wij de beneden-vloer, toen die uiteindelijk helemaal droog was, met de veger verder schoongemaakt! Omdat het in de bungalow maar bleef stinken en dit vooral in de badkamer het ergst was, hebben wij uiteindelijk het doucheputje opengemaakt en hier een partij haar e.d. uit verwijderd waarmee ook dit stankprobleem door ons is opgelost!! Wij vonden overigens de bungalow ook maar zeer matig: erg krap en vooral kil én donker, boven was het bijzonder onaangenaam, en vragen wij ons af hoe je hier met 4 mensen in zou moeten passen, terwijl wij met ons tweeën waren! De aanwezige molenaarstrap was ook niet erg aangenaam in het gebruik! Verder hadden wij het niet getroffen met de ligging van deze bungalow t.o. van de zon; wij kregen maar heel kort op de dag wat zon op het terras én aan de voorkant kwam de zon helemaal niet bij deze bungalow; er zijn overigens wel veel andere bungalows die beter of zelfs goed op de zon liggen, dus hadden wij ook hiermee grote pech! Alles bij elkaar genomen dus nogal teleurstellend, en zijn wij dus eerder vertrokken!
Bedankt voor uw review. Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen uitgebreid met ons te delen. Uiteraard dient iedere vakantiewoning bij aankomst schoon, vrij van mankementen en algeheel in orde te zijn. Wij begrijpen uit uw bericht dat dit bij u niet het geval was en uw verblijf hierdoor anders is verlopen dan gehoopt. Graag bieden we onze excuses aan. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Wij zullen uw opmerkingen dan ook zeker doorgeven aan de parkleiding van Bungalowpark Hoenderloo, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij hopen u, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In gelijke bungalows ook gelijke voorzieningen. Daar reken je een beetje op met wat je meeneemt en wat je thuis laat.
2
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was smerig het bed was verschrikkelijke slecht, het huisje aan de binnenkant slecht ondergehouden de kolenkachel stonk verschrikkelijk en die hebben die niet eens gebruikt..al met al niet voor herhaling vatbaar..
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bungalowpark Hoenderloo niet geheel naar wens is geweest. Graag bieden we onze excuses aan. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij zullen uw opmerkingen over de schoonmaak, de staat en het onderhoud van de gehuurde vakantiewoning in ieder geval doorgeven aan de parkleiding van Bungalowpark Hoenderloo, zodat daar aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen u, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.