Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3845 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3845 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Sandra Fehling
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ga zo door!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heel mooi park midden in het bos. Wij hebben gekozen voor het park vanwege de ligging, prachtige wandelingen gemaakt, het ligt zo mooi.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: C.E.W. Frijters
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne locatie, accommodatie en hartstikke schoon!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Enige min puntje wat we hebben is de broodjes service op maandag. Voor 10 uur park af en pas vanaf 9.00 uur de mogelijkheid om broodjes te halen
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving, huisje ondanks gerestyled redelijk gedateerd. Schoonmaak had echt beter gemogen, maar we hebben genoten van ons verblijf en de vriendelijkheid van alle medewerkers!
9
Naam: Christa Klein
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Huisje is prima. Degelijk en heel basis maar schoon. In de keuken net genoeg aan apparatuur. Pannen etc. Alleen het hoogstnodige is aanwezig. Glazen, soepkommem en bekers lijken uit de jaren 80 te komen, maar voldoet. Wat mij. Wel opviel is dat in het beddengoed gaten zaten. Van alles setjes die we kregen zit overal wel een gaatje in. Eigenlijk kan dat niet. Verder was het schoon en prima.
9
Naam: Karin Fremouw
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eerder open op vooral de vertrekdag zodat je even rustig kan ontbijten. Upgraden van alle huisjes, nu erg gedateerd. Verder geen enkel comfort aanwezig
9
Naam: Ton Rutten
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Bij een langer verblijf tijdens Corona beperkingen zou het fijn zijn als de receptie ook van andere horecagelegenheden in Hoenderloo zou kunnen aangeven wat de afhaalmogelijkheden zijn. 6 dagen take away van het parkrestaurant was met de beperkte keuze niet echt een aanrader.
9
Naam: A Boerma
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Ondanks de coronatijd zijn we toch vriendelijk ontvangen op het park. Aangezien mijn vrouw minder valide is en afhankelijk van de auto heb ik gevraagd om een parkeerontheffing bij de bungalow. Dit is heel prettig geregeld. Veel lof voor al het personeel . We hopen binnenkort gauw weer eens te boeken. Vriendelijke groeten , Fam. Boerma
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in huisje Hennep. Super leuk gerestyled. Zeer comfortabel. Goede prijs / kwaliteitsverhouding.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed: gezellig huisje, knus. Park ligt ook erg mooi, direct aan de overkant de hei op en de bossen in. Wat beter kan: de inrichting van het huisje kan moderner, magnetron of oventje miste ik wel, ook de huisraad (glazen) zijn niet meer van deze tijd.
8
Naam: Masha
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
gewoon een prettig verblijf gehad in een zeer fijn huisje in een mooie omgeving
10
Naam: Ivo
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huisje zat nog vol met spinnen en andere beestjes. Voor de rest hebben we het erg naar ons zin gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben een fijne week gehad, maar het zou fijn zijn als jullie meer aandacht besteden aan de schoonmaak van de huisjes en ook aan het onderhoud. Zo was het deksel van onze waterkoker kapot. Hij kon nog prima gebruikt worden, maar waarschijnlijk gaan jullie dit ook weer horen van een volgende gast.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor ons waren de bedden niet helemaal naar ons zin, iets te zacht.
8
Naam: Maarten Rutgers
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Huisjes mogen gemoderniseerd worden, voornamelijk wat opslagruimte voor boodschappen (planken in keuken) en spulletjes (kastje in woonkamer oid). Beddegoed (onderlaken) is verschrikkelijk. Elke dag weer opnieuw opdekken.
7
Naam: Ralf Visser
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Top vakantie gehad. Ideale ligging, netjes geholpen. Helaas hadden wij wel een huisje dat nog niet gerenoveerd was. Alles was oud, beetje gammel. Koelkast stonk enorm en wasbak in douchruimte is ook niet handig. Traphekje was niet prettig, was eigenlijk alleen een plank. Gelukkig zetten wij ons snel over zulke punten als net genoemd heen en hebben wij genoten van de ideale ligging, het zwembad, de hulp van de receptie. Kortom, we zijn over het geheel tevreden maar het huisje is echt te gedateerd in vergelijking met andere huisjes, terwijl we wel het volle pond betalen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ruime huisjes, supergoede en gratis! WiFi (nog nooit meegemaakt in een park), mooie omgeving, zeer Corona proof, rustige omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een toilet apart van de badkamer zou fijn zijn. Dit was het enige dat we echt vervelend vonden in de accommodatie.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.