3 parken 23 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Last minute bungalow Gelderland

Heeft u de leuke aanbiedingen bij Hogenboom vakantieparken al gevonden? Vakantiebungalows in Gelderland met kortingen die oplopen tot wel € 150. Uw keus is snel gemaakt. U vertrekt voor een week naar een vakantiepark in de bossen, midden op de Veluwe. Kies een luxe vrijstaande bungalow in Gelderland met een sauna en een fantastisch terras. Lekker buiten ontbijten met het geluid van kwetterende vogels op de achtergrond en 's avonds genieten van lange lome zomeravonden. Uw neus wordt aangenaam geprikkeld door die typische geur van het bos: hout met een vleugje mos. Bungalows en Gelderland: de perfecte combinatie voor een zorgeloze vakantie met alles waar u behoefte aan heeft!

3 parken 23 verblijven

Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland
  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland
  • Natuurgebied
  • Buitenactiviteiten
  • Autoluw park
Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland, Nederland
  • Natuur
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

Bungalow Gelderland

Het sextet gaat op stap! U bent al vriendinnen vanaf de eerste klas van de middelbare school. En ondanks alles wat iedereen in de loop van de tijd heeft meegemaakt, is het groepje nooit uit elkaar gevallen. Ieder jaar gaat u er met z'n zessen een midweekje tussenuit. Partners en kinderen blijven thuis, alleen het sextet.
Vrijstaande bungalows en Gelderland liggen goed in het groepje, dankzij de prachtige natuur en de leuke stadjes. Even weg van het moeten en gewoon doen waar u op dat moment zin in heeft. Deze keer mag u het organiseren. Nou, daar hoefde u niet lang over na te denken. Het wordt een bungalow in Gelderland op een Hogenboom vakantiepark in Groesbeek, natuurlijk met een wellnesscentrum. Dat is precies wat u zoekt. U heeft er meteen ook maar een paar beauty-arrangementen bij geboekt. Verwennen, bijpraten, spelletjes doen, wandelen, zwemmen en lekker eten. Helemaal top, zo'n vakantiebungalow in Gelderland.

U bent op zoek naar een leuke bungalow op een familiepark. U wilt een onbezorgde vakantie met volop entertainment voor de kinderen, zodat u af en toe ook eens in alle rust een boek kunt lezen. Na wat speurwerk komt u bij Hogenboom vakantieparken terecht. Onder bungalow Gelderland vindt u tot uw verrassing precies wat u zoekt in Ewijk op 'de Groene Heuvels'. Een luxe vrijstaande bungalow met sauna en comfortabele boxspringbedden.
Ekkie Eekhoorn is er voor de kinderen. Maar dat is niet het enige: er zijn ook nog speeltuinen en een overdekt zwembad. Het ziet er erg uitnodigend uit allemaal. Bovendien worden ook nog leuke dingen georganiseerd, zoals paintballen en een huifkartocht. Dat is nou het leuke van bungalows in Gelderland, door de mooie omgeving en de leuke activiteiten bent u altijd verzekerd van een ontspannen vakantie.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.