Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.3

Vakantiepark Buitenplaats In Den Olden Bongerd scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 62 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 62 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Rob Raijmakers
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Maria Bakker
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
Eenvoudig, vriendelijk en gerieflijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
Gezellig huis rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
Prima huisje,rustig gelegen,fijn zou zijn als er een fasciliteit zou zijn om verse broodjes te bestellen en af te halen bij de receptie
10
Naam: Johannes Nicolaas de Jong
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
Sfeervolle woonboerderijtjes in een mooi groen park. Kleinschalig en heerlijk rustig. Genieten van konijnen, eekhoorntjes en een enkele loslopende mooie kip.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 april 2021
  • Algehele verblijf
Mooi, rustig park, heel ruim en schoon huisje. Wat wij wel wat vreemd vonden was dat we voor twee personen geboekt hadden ( weliswaar in een 4 persoonshuisje ). we wel voor 4 personen beddengoed moesten betalen. Toen we bij het vertrek vertelde dat er nog twee dekbedhoezen en kussenslopen in het plastic op de niet gebruikte bedden lagen werd hier verder niet op gereageerd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
Zeer goed.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
7
Naam: Simône Rokker
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
kleinschalig parkje waar het nu heerlijk rustig was, huisje gezellig ingericht en goed bed. ligging prima om in de buurt te wandelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
park is geschikt voor wandelaars en fietsers met name 50plussers, rust zoekers. Voorzieningen voor kinderen zijn minimaal.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2021
  • Algehele verblijf
Het was er lekker rustig, keurig schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Knus
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Park met veel rust en geweldige ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
top locatie, Prachtig park. En het huisje was perfect.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk rustig. Fantastische omgevenen. Schoon huisje
9
Naam: Bert De Jong
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Hoofdzakelijk de rust, als je even wil onthaasten is dit een uitgelezen park om tot rust te komen. Geen horeca of andere faciliteiten waar herrie of onrust ontstaat. Kortom, voor mij een ideale plek om uit te rusten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooie accomodatie in een rustig gelegen park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Prachtige omgeving waar je mooie routes hebt om te fietsen. Wisselend landschap. Helaas hadden wij de pech dat het weer niet mee zat, maar dat heb je helaas niet voor het zeggen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Mooie huisjes en rustig park
5
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
Er was ontzettend veel spinrag in het huisje. Hebben dit zelf met de stozuiger boven en.beneden verwijderd.
10
Naam: Fabiola Splinter-Van Schaik
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Geweldige locatie en wat een bijzonder huis met een heel mooie tuin met maar liefst 2 terrassen
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
Super park rustig gelegen mooi huisje goede receptie medewerkster
8
Naam: H Boom
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij zijn heel tevreden over het vakantie park👍
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2020
  • Algehele verblijf
Lekker rustig. Geen last van lawaai. Vriendelijke mensen. Dekbed was wel wat warm.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima verblijf heerlijk kleinschaligpark.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig en goed verzorgd park Vriendelijke receptioniste en heel behulpzaam
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Rustig, goed aangelegd en onderhouden park. Wij verbleven in accommodatie Bongerd nr. 41. Mooie bungalow met zeer goed en fraai meubilair voor een vakantiewoning. In de directe omgeving is weinig te doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooi, rustig park om als standplaats te dienen voor wandel- en fietstochten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.