Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland, Nederland

  • Natuur
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

reviews

8.4

Vakantiepark Buitenplaats In Den Olden Bongerd scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 40 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 40 reviews

10
Naam: Fabiola Splinter-Van Schaik
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Geweldige locatie en wat een bijzonder huis met een heel mooie tuin met maar liefst 2 terrassen
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2020
  • Algehele verblijf
Super park rustig gelegen mooi huisje goede receptie medewerkster
8
Naam: H Boom
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
Wij zijn heel tevreden over het vakantie park?
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2020
  • Algehele verblijf
Lekker rustig. Geen last van lawaai. Vriendelijke mensen. Dekbed was wel wat warm.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Prima verblijf heerlijk kleinschaligpark.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
Rustig en goed verzorgd park Vriendelijke receptioniste en heel behulpzaam
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Rustig, goed aangelegd en onderhouden park. Wij verbleven in accommodatie Bongerd nr. 41. Mooie bungalow met zeer goed en fraai meubilair voor een vakantiewoning. In de directe omgeving is weinig te doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Mooi, rustig park om als standplaats te dienen voor wandel- en fietstochten.
9
Naam: B. Schipper
Datum: 17 augustus 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
We hebben een prachtig huis gehad. Van alle gemakken voorzien . Een fijne tuin om te zitten en een vriendelijke ontvangst bij de receptie . We vonden het wel jammer , dat er geen winkeltje was of een broodjes service , daarvoor moesten naar het dorp .
7
Naam: M.L Teters-Woldberg
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Heb begrepen dat eigenaar moeite heeft met opruimen van spullen . Waardoor de schoonmaak ook niet optimaal haar werk kan doen .
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Rustig comfortabel park in mooie omgeving
10
Naam: Piet de Doelder
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
Fijne plek in de natuur op mooi rustig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
Verblijf prima. Alleen over het volgende ben ik minder tevreden: We moesten hals over kop naar huis ivm vriend die op sterven lag. De receptie was onbemand, ik heb het spoed/noodnummer gebeld en kreeg de voicemail. Ik heb deze ingesproken en er werd pas na 3 uur contact met ons opgenomen. Ik vind dit op z’n zachts gezegd geen goede zaak.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
Rustig en mooi gelegen . Veel ruimte om de woning.
9
Naam: Ron Boerwinkel
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
Zeer mooie huisjes vriendelijke repietie
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
Ideaal voor rustzoekers. Prima bungalow met alle voorzieningen die je maar kon wensen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2020
  • Algehele verblijf
het park ligt in een prachtige rustige omgeving
10
Naam: Bea Van der Kleij
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
Prima huisje, mooi en schoon huisje, genoeg ruimte en een goede tuin.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijke ligging van het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
Heerlijk rustig
9
Naam: Dick Jan van der Kemp
Datum: 1 juni 2020
  • Algehele verblijf
Rustige ligging en wonderschone natuur rondom.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2020
  • Algehele verblijf
Het was een erg leuk huisje bij een speeltuintje. Was perfect voor ons dochtertje. Op de site stond dat het een rustig park was. Wij hadden alleen 2 buren die geluidsoverlast gaven. Vinden we erg jammer want verder was het erg goed
9
Naam: TH Schneiders
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
Een heel vriendelijke en spontane verwelkoming met geschenk Mooi, rustiek en vriendelijk gelegen onderkomen voor onze midweek
8
Naam: Gerben Hempenius
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Goed, het was goed geregeld ook bij aankomst verder fijn huisje in rustige omgeving
9
Naam: Hetty Morien
Datum: 14 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Mooie uitvoering van huis, ligging direct aan wandelroutes en fietspaden. Dicht genoeg bij winkels
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.