3 parken 23 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Meer informatie over vakantie in Gelderland?

Wilt u meer informatie over vakantie Gelderland of wilt u weten welke parken het best bij uw wensen aansluiten? Kijk dan op onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen uitstekend helpen bij het uitzoeken van een vakantie die bij uw interesses past. Op de website van Hogenboom Vakantieparken staan geregeld aantrekkelijke last minutes, ook voor Gelderland vakantie. Wilt u er voor een leuke prijs tussenuit, houd deze aanbiedingen dan goed in de gaten.Uw vakantie is snel en eenvoudig online te boeken. Neem gauw een kijkje en laat u overtuigen door de vele kwaliteiten die Gelderland te bieden heeft.

3 parken 23 verblijven

Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo
Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland
  • Natuur
  • Veel faciliteiten
  • Wandelroutes
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst
Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

Kootwijk, Gelderland, Nederland
  • Natuurgebied
  • Buitenactiviteiten
  • Autoluw park
Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Buitenplaats In Den Olden Bongerd
Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Winterswijk, Gelderland, Nederland
  • Natuur
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

Op vakantie in Gelderland

In Nederland heeft Hogenboom veel mooie bungalowparken waar u ontspannen en comfortabel uw vakantie kunt doorbrengen, aan de kust bijvoorbeeld maar ook in het prachtige Gelderland. Gelderland is bosrijk, heeft gezellige steden en grenst in het oosten aan Duitsland. Ook hier vindt u op de parken van Hogenboom ruime en prettige bungalows die garant staan voor een fijn verblijf. Wilt u eropuit in eigen land? Overweeg dan eens een vakantie in Gelderland.

Via Hogenboom zijn luxe vakantiehuizen te huren met arrangementen om bijvoorbeeld te vissen of culinaire uitstapjes te maken met een klein of groter gezelschap. In Gelderland zijn veel aantrekkelijke bezienswaardigheden en er is voor toeristen meer dan genoeg te doen. Tijdens uw vakantie in Gelderland kunt u bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum bezoeken, waar werk van onder anderen Piet Mondriaan en Vincent van Gogh te bewonderen is. Als u met het gezin op vakantie bent, is het leuk om naar dierentuin Burgers Zoo bij Arnhem te gaan of het zeventiende-eeuwse kasteel Slangenburg in Doetinchem te bezichtigen. U kunt ook een dagje winkelen in een van de gezellige grote steden in Gelderland. En zo zijn er nog tal van mogelijkheden.

Het is leuk om van tevoren de kaart ter hand te nemen en uit te zoeken welke plekken u tijdens uw vakantie Gelderland wilt verkennen. Wat denkt u van een dagje Duitsland? Lekker shoppen of op een terrasje zitten in een sfeervol Duitse stadje of fietsen in de grensstreek. Kiest u voor dit laatste, dan is het goed te weten dat u op Hogenboom Vakantieparken fietsen kunt huren. U hoeft dus niet te zoeken naar fietsverhuur en kunt meteen vanaf het park vertrekken. Wel zo gemakkelijk!

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.