Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.8

Vakantiepark Waterpark Zwartkruis scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 620 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 620 reviews

8
Naam: Elina van der Meer
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis 140 en 139 waar wij in zaten misten wij dat de ramen in de kelder niet open konden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooi en perfect park om in te verblijven
10
Naam: Guus Mönnich
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vind de service via whats app fantastisch. Korte lijn!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige ligging, goede meubelen, prettige villa, goed onderhouden groenvoorziening.
9
Naam: Menno Liefkens
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi park qua huisjes en opzet. Echter heeft het park geen supermarkt of restaurant, waardoor je altijd met de auto weg moet of moet bestellen. De schoonmaak mag wel iets beter. Veel doodgeslagen insecten en schimmel in de badkamer. De tafel plakt enorm, waarschijnlijk door de toplaag. Als je de sleutel ophaalt dan moet je een formulier ondertekenen dat je je borg kwijt bent bij een waarschuwing/klachten/overlast. Het voelt dan toch iedere keer dat een harde lach na 23uur je €300 gaat kosten. Haalt wel een beetje het vakantiegevoel weg. Ook ga je binnen zitten met de deuren dicht. Gezien er geen airco was wordt het erg warm ook binnen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: J van Berlo
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super weekend in een mooie omgeving met een prachtig huis en geweldige ligging. Als je van vissen/varen houd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een geweldig huis alleen wij komen niet weer ivm t gezeur over de overlast we waren met een groep van 8 dames wij kregen elke dag een waarschuwing teveel kabaal en als klapper op de vuurpijl we zaten binnen en waren rustig aan t praten zonder muziek en werd er om 23.00 aangebeld dat wij stil moesten zijn dit gaat echt te ver .Helaas maar wij komen om dit niet weer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxen en genieten in de natuur.
9
Naam: J.C.P. Verbraeken
Datum: 31 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De basis is super goed, nu nog de bekende puntjes op de i
6
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
schoonmaak van het huis kan velen malen beter. Zoals ik heb beschreven bij de eerste opmerking
Bedankt voor uw review. Fijn dat u uw feedback me ons heeft gedeeld! Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij een accommodatie die aan het water ligt moet er voor kleine kinderen meer op veiligheid rondom de accommodatie zijn. Moesten nu vragen om zwemvest terwijl ze weten dat je kinderen erbij hebt van bepaalde leeftijd. Geen hekje boven aan de trap op terras. En bij aanvraag kinderbed zou standaard ook een kinderstoel horen in 1 prijs.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijkheid van de medewerkers en de omgeving
10
Naam: Monica Budding
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Waterpark zwartkruis is een prachtig park met uitmuntende service. Je merkt dat het kleinschalig is en erg betrokken personeel. Prachtig huis aan het water, we hebben enorm genoten met elkaar!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Prachtige locatie, erg vriendelijk personeel. Leuk om met een bootje de omgeving te verkennen.
8
Naam: AL Kornet
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ervaring is goed mbt tot woongenot en een net park. Een aantal jaren geleden waren wij in hetzelfde park en huis. Toen was alles in het huis vele malen schoner en het onderhoud aanzienlijk beter. Keuken was vies en ziet er slecht uit. Krakende bedden en trappen, slechte stofzuiger en heel veel stof onder de bedden. De technische dienst was super, staat gelijk voor je klaar en lost de problemen direct op.
7
Naam: Willie van Aken
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Service is goed en mooie huisjes en de ligging van de huisjes is ook goed.alleen de bedden hadden iets breder gekund.
8
Naam: A Stokman
Datum: 26 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima ruim huis. Meubilair is hier en daar aan vervanging toe, niet echt comfortabele stoelen. Zeer rustig park met een mooie ligging.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Meerdere minpuntjes w.b. accomodatie en technische staat, afwerkings- en comfort niveau niet wat je verwacht bij boeken van een dergelijke accommodatie. Jacuzzi echt niet hygiënisch genoeg, natte kussens op de loungeset.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben in schonere accomodaties gezeten. Het is verder een prima huisje maar vreselijk uitgeleefd. Veel vlekken op de muren. Vaatwasser waarbij de vaat er smeriger uitkomt dan er in gaat. Vies beddengoed, kapotte meubels, niet goed werkende douche, …
10
Naam: Darius Vilkevicius
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: AJ De Roode
Datum: 20 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig genoten, mag iets meer voor kinderen zijn en meer veiligheid langs het vlonder
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
huis was top, een een heerlijke plek. Vond de elektrische apparatuur zoals de vaatwasser en de stofzuiger tegen vallen, voor een vakantiehuis van over de 3000,- euro per week. Ook de bedden, kussens en dekbedden voelde wat goedkoop aan.
9
Naam: D Engbers
Datum: 15 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net park. Tuinonderhoud is strak en goed onderhouden. Jacuzzi werd elke dag netjes gecontroleerd. Schoonmaak was niet slecht maar een keer een goede beurt zou niet verkeerd zijn. Maar begrijpelijk dat dit nu niet lukt in de korte tijd die ze hebben/krijgen om het schoon te maken.
10
Naam: Wilma Roor van Wensveen
Datum: 14 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verrassend mooi en echt vakantie kunnen vieren!
9
Naam: Sonja Wuijster
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebbennhet erg naar ons zin gehad het huisje en de ligging was super lekker rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging aan het water, schoonmaak was prima en zelfs de hulp die we kregen toen er wat kapot was gevallen. Receptie prima en duidelijk aangegeven wat de regels waren ivm COVID en waar we alles konden inleveren ivm eerder vertrek! Goede service dus!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.