Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland

  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.8

Vakantiepark Waterpark Zwartkruis scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 542 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 542 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen
8
Naam: Jan Willem Baas
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Janny Knobbe
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastische accommodatie, super mooie ligging en voorzien van alle gemakken met zelfs een heerlijke jacuzzi!! We hebben een fantastisch weekend gehad!!!
10
Naam: Gerard van Schooten
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Ruud Schaier
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nogmaals aantal en ligging van de badkamers nieti deaal. Trappen vrij steil. Zeker voor wat oudere personen die ook in ons gezelschap aanwezig waren, niet even makkelijk begaanbaar.De uitstraling en ligging van de bungalow aan het water is prachtig.
10
Naam: Marco Kamp
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: R. Gelhard
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Luxe, ligging top, rustig, vriendelijk personeel
10
Naam: Kevin Lobik
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Waterpark Kruiswijk is een zeer sfeervolle, goed onderhouden locatie, met rust en ruimte. De accommodatie was erg sfeervol ingericht en goed onderhouden (122). Wel 2 kanttekeningen qua veiligheid: wij hadden een kleintje bij ons, aan beide zijden van de accommodatie bevindt zich een groot balkon met een trap (1 van ca 4 meter naar de vlonder toe). Beide zijn niet afsluitbaar ivm valgevaar. Tevens wordt er op het park door de (vaste) bewoners erg hard gereden. De accommodatie is afgeschermd met een laag heggetje, waar gemakkelijk doorheen gestapt kan worden. Aangeraden wordt om hier meer speedstrips neer te leggen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gemoedelijkheid
8
Naam: Luus de Brabander
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke midweek in een 10 persoon huis gehad. Wat een ruimte en sfeervolle inrichting. We hadden huis nr 139 ik denk het huis met de mooiste ligging. Alleen de natte ruimtes mogen iets beter schoongemaakt worden erg veel schimmel op de voegen en veel kalaanslag op de deur en douchekop....moet toch schoon te maken zijn. Voor de rest was alles top geregeld voor een bootje huren of overige info.
9
Naam: Hans
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was fantastisch weer. Dit heeft uiteraard in deze accommodatie er wel voor gezorgd dat we een toptijd hadden. Bootje gehuurd, lekker buitenzitten: fantastisch.
8
Naam: Halina Hoogstraten
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
geweldig genoten, prachtig uitzicht, veel ruimte in het huisje, goede service en wij hadden geluk dat het weer perfect was.
9
Naam: Debbie Langerak
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ervaren als heel relaxed,lekker luxe vakantie in eigen huisje
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een mooi park met geweldige mooie waterhuisjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aanwezigheid van sauna en whirlpool [ buiten ]
9
Naam: Martin Mimpen
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben ondanks het weer de eerste dagen in het geheel genomen zeer zeker genoten van het comfortabele verblijf waarin wij hebben gezeten. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel heeft hier zeker ook aan bijgedragen.
8
Naam: Sasja Zorg
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis en servies en oven was niet echt schoon, boven stond geen prullenbak terwijl je geen wc papier in de wc mocht gooien, de vaatwasser werkte niet vanwege gebrek zout en glansspoel middel, deksel jacuzzi moest je met 3 mensen open en dicht doen omdat de stangen kapot En wat schalen om je eten op te dienen zou wel handig zijn En voor het bedrag wat je betaald zouden de bedden opgedekt en afgehaald moeten worden
10
Naam: Jolanda Bal-Hermans
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park met zeer gezellige huisjes. Alleen jammer dat er op de bovenverdieping geen toilet aanwezig was. Mooie ruime keuken maar schaars ingericht.
8
Naam: r van velsen
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
relax vakantie, in directe omgeving park niet veel te doen, werd gecompenseerd door luxe van accommodatie.
10
Naam: Miriam Ruigrok
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig we gaan zeker nogmaals
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis was super, alle luxe aanwezig, goed onderhouden. Was ook goed schoon. Heerlijke bedden. Fantastische jacuzzi.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn dat alle huisjes aan het water liggen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een gezellig park, zonder verdere accommodatie. Dus echte rust. Goed onderhouden huis. Sfeervol zowel binnen als buiten. Luxe zoals Qooker, whirlpool, sauna, vaatwasser.
9
Naam: Bryant de Graaf
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Indruk was goed inrichting was wel op sommige plekken te verbeteren !
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De accomodatie is in een woord fantastisch! !Luxe, ruim en van alle gemakken voorzien!
9
Naam: Aart van Hell
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Veel ruimte in het huis, aantrekkelijke ligging aan water
8
Naam: Ingrid van Tol
Datum: 22 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een prima verblijf gehad. Heerlijk was de wellness en met name de jacuzzi. Bedden waren prima en verder hebben we een lekkere midweek gehad. Punten van aandacht : Helaas was de kleine douche spekglad en liep het water niet goed weg waardoor ik uit ben gegleden en mijzelf heb gestoten aan de wand (flinke blauwe plek). Het zou dus goed zijn om daar wat antislip plakkers of een antislip matje in de leggen. Het schoonmaken liet ook wat te wensen over, onder het bed vonden we stofwolken en er lag nog een gebruikt T shirt van een vorige vakantieganger op de vlonder. verder prima tevreden over de vriendelijke ontvangst van de receptie medewerker en de poolboy ;-)
10
Naam: Naomi Kooijmans
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een erg mooie accomodatie! Niet persee een park om met kinderen te vertoeven maar mijn zoon van 3 heeft de meeste lol in de jacuzzi beleefd! Hij heeft het er alleen maar over! De omgeving is mooi, dorpjes bezoeken en een bootje is zeker een aanrader!
9
Naam: Frans Bakker
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig onderkomen, goed onderhouden en mooie ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.