Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Waterpark Oan 'e Poel

Waterpark Oan 'e Poel

Terherne, Friesland, Nederland

  • Eigen steiger
  • Aan het water
  • Natuur

reviews

8.7

Vakantiepark Waterpark Oan 'e Poel scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 99 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 99 reviews

8
Naam: Wendy Toet
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben een heel fijn verblijf gehad. De accomodatie was op het eerste gezicht schoon. Maar als je goed gaat kijken had het schoner gekunt, zeker gezien de huidige omstandigheden. De ligging is erg fijn en straalt veel rust uit, daar waren wij dan ook naar op zoek. Echter een verblijf langer dan een midweek zou niet wenselijk zijn, zeker niet met de kinderen. De speeltuin is erg matig. En omdat er geen andere faciliteiten zijn was dit de enige uitweg. De speeltuin kan dus uitgebreider om het voor gezinnen iets aantrekkelijker te maken!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Schoon huisje, fijn verblijf. De spullen in de keukenkastjes waren alleen niet schoon (waarschijnlijk niet goed afgewassen door de vorige huurders). Maar 1 koekenpan voor een 6 persoons huisje, vind ik weinig en deze was ook nog erg oud, vol met krassen, dus niet gebruikt. Verder compleet ingericht en een mooi huisje.
9
Naam: Ilse
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima ligging, een fijn klein park. Lekker overzichtelijk en wij hadden een superplek!
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: K. Bant
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Aankomst wat verwarrend. Correspondentie tevoren geeft aan de sleutel bij de receptie te halen met zelfs een plattegrond van de plaats van de receptie erbij, ter plaatse bleek er helemaal geen receptie te zijn, maar het nodig was dan de beheerder te bellen. Op het park staat een bord met een pijl richting de niet aanwezige receptie!??? De info in het huisje correspondeert ook niet met de werkelijkheid. Daarnaast klopten de aanwezige gebruiksaanwijzingen ook niet met de aanwezige apparatuur of ontbraken. De radio heb ik niet werkend kunnen krijgen.
9
Naam: A. van Houten
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijk huis, mooie ligging voor visvakantie. Jammer van weinig tot geen onderhoud.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Geweldig! Enorm sfeervol huis van alle gemakken voorzien en schoon/fris.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij komen hier ieder jaar wel een keer, zou het niet willen missen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben een fantastische week gehad op dit kleine, in het dorp gelegen park aan het water .
10
Naam: Frieda Oosten
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was fantastisch! Geweldige ligging, mooi huis, alle faciliteiten die je wensen kunt, vriendelijk personeel, zowel schoonmaak als receptie. We hebben genoten en komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer mooie plaats
9
Naam: Peter De De Jong
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijke midweek op een mooi park in een schitterende omgeving.
10
Naam: Gerard Veerman
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fantastische ligging aan het water met veel privacy. Vakantiewoning was prima. We hebben genoten, het was top !
9
Naam: Tiny van Egmond
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Harry Haak
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtig huis en omgeving
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Héél plezierig, comfortabel en hele fijne plek!!!
9
Naam: Jaap de Haan
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust en ruimte
5
Naam: Anoniem
Datum: 27 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Misleiding op de website over accommodatie (niet voor 4 pers geschikt) en faciliteiten op het park (die er niet zijn zoals genoemd op de website), daarnaast was het huis niet schoon er lagen o.a hondenharen op de vloer. Het dieptepunt van ons verblijf was dat er vlooien op de deurmat zaten en dat onze dochter haar rug helemaal onder de vlooienbeten zat en dat zij 2 dagen thuis bij oma is geweest om te herstellen
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Oan e poel niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Wat erg om te horen dat uw dochter last heeft gehad van de vlooienbeten, we hopen dat het nu goed gaat.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
prachtig kleinschalig parkje op een prachtige locatie!
9
Naam: Erik van der Wolf
Datum: 22 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Airco zou fijn zijn. De mogelijkheid tot ventileren is minimaal zeer kleine ramen in de slaapkamers
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Accommodatie was niet goed schoon, had iets meer comfort mogen hebben om buiten te zitten. Met 2 volwassen jongens was de accommodatie eigenlijk te klein - 2e slaapkamer met stapelbed was nauwelijks toegankelijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
we hwbben met ons gezin genoten van de schitterende ligging, het heerlijke huis en de goede service
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij zijn hier nu voor de derde keer geweest. De locatie/ligging is geweldig met uitzicht op het meer. Dit vind je nergens in Friesland. Een aantal aandachtspunten ter verbetering. In het verleden hebben we huis 22 gehuurd en nu huisje 26. Huis 22 was destijds duidelijk beter onderhouden en verzorgd. Met ook een andere inrichting. Huis 22 duidelijk een huisje voor alleen de verhuur. Schoonmaak was matig toen wij aankwamen en wat achterstallig onderhoud in het huisje zelf, waaronder kapotte hor schuifdeur. Geplakte horren op de bovenverdieping. Deur van hal naar woonkamer is het hang en sluitwerk kapot. Daarnaast waren de tuinmeubelen onder de maat. Voor een locatie met tuin aan het water, verwacht je wel tuinkussens in de houten stoelen en bijvoorbeeld een tweetal ligstoelen. Daarnaast is het apart dat in het huishoudelijk reglement staat dat je geen bbq met houtskool mag gebruiken, maar dat dan de buren op nr 25 wel elke avond de vuurkorf aan hebben.
9
Naam: Ruud König
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie ligging en omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
top ligging, prima huis met ruime slaapkamers en badkamers, goede ontvangst en uitcheck. we komen graag terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooie accommodatie in een schitterende omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park heeft mooie huisjes die gelegen zijn aan het water. Terherne is tevens een leuk dorpje waar genoeg te doen is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastisch!
10
Naam: Jolanda Buijnink
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Super mooi park, de ligging aan het water is gewelding. Het is er lekker rustig. Mooie accommodatie met grote tuin aan het water. Bungalow was heel mooi en schoon. Ligging in het dorp van Terherne is perfect. Je loop zo naar de supermarkt om verse broodjes te halen
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
net park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.