Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland

  • Watersport
  • Nationaal park
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark It Wiid scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 409 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 409 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Sietske
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
schoonmaak liet te wensen over, badkamer douchekraan etc. veel kalkaanslag. Kastje kamer deurtje los. Koekenpannen stelen los en oud materiaal. Sommige ook nog vies. Hele zachte matrassen[boxspring]Moet je van houden. Positief over ruimte en rust en de laatste dag een nieuwe tv. Tuin heerlijk zitten en geen inkijk.
9
Naam: M. Faber
Datum: 8 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij waren blij verrast over de comfort van de accommodatie maar zeker ook de ligging van het park in en rondom prachtige natuurgebieden en veel water. Wij komen zeker een keer terug.
9
Naam: Carla Roelandse
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijk genoten, ondanks de corona was het heerlijk om er even uit te zijn.
9
Naam: Aletha van Elleswijk
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top verblijf, we komen zeker weer
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Oud meubilair. Slaapkamer beneden lijkt meer op een hok geen ruimte om de bedden op te maken. Slaapkamer boven oke. Vaatwasser had mankement de bordenrek is kapot. Plafond en de eettafellamp hadden veel stof
10
Naam: Els Schut
Datum: 5 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed verzorgd park, opgeruimd, schoon, alle groen goed verzorgd
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke ontspannen vakantie!
9
Naam: Chris Zweers
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De omgeving is perfect maar de accomodatie mag wel een keer een opfrisser hebben de keuken valt bijna uitelkaar de deurtjes hangen scheef en de gordijnrail kwam veen gedeelte ven het plafon. de badkamer mag het bad er wel uit en een goede douche erin levensgevaarlijk in dat bad wrdt geel glad als je aan het doucen bent en dan nog eruit kopmen.
9
Naam: Anneke van der Wal
Datum: 2 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig uitzicht!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ruime opzet. Veel groen
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Er is veel straatverlichting defect of uit, dat is onhandig. Verder ligt t park in een fantastische omgeving.
8
Naam: Aad Baartman
Datum: 27 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ruime indeling, goed toegankelijk en goede bedden
9
Naam: T.J.A.M Vooijs
Datum: 26 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heel prettig verblijf gehad. Heel relaxt en ruim
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Er was niemand aanwezig op de receptie als het wel open hoorde te zijn. Er zou fietsverhuur zijn. Kregen het adres van fietsenmaker in het dorp die pas 1 april open ging. We hadden twee fietsen mee, waren met drie personen en hebben dus alleen maar kunnen wandelen. Boxsprings beneden waren goed, bedden boven erg slecht. Moesten twee matrassen op elkaar leggen. Banken beneden ook zeer matig: leuningen totaal verzakt en gaten in de bekleding. Ligging huisje was erg mooi!
9
Naam: Louis Minnebach
Datum: 19 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
In deze corona-periode hebben we in dit voorjaar erg genoten van It Wiid. Zonder contact met anderen hebben we heerlijk kunnen wandelen, zelf lekker kunnen kokkerellen. s Avonds lekker een saunaatje gedaan. Een midweek heerlijk ontspannen!!
9
Naam: John Bakker
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top locatie zeker voor in de zomer . Wij hadden een welnes huisje met sauna en bubbelbad echt genieten dus . Helaas was er verder nog niets open maar de supermarkt in de buurt was aan te rijden
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ruim huisje met sauna
10
Naam: Bos
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige ligging aan het water, in een voor ons verrassend onbekend gebied. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen. Mooie routes zijn aangegeven. Het park is heel rustig. Water heeft een rustgevende uitstraling. Geluid van eenden, ganzen en stilte. Wij hebben er enorm van genoten. 1 week vakantie voelde als 3 weken weg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De rust, comfort
10
Naam: Jelly Elzinga
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een uitstekende kwaliteit en ik heb genoten van het recreatief gebruik.
8
Naam: Anique
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke week gehad. Even weg van huis, even een andere omgeving. We hebben genoten.
10
Naam: Jaco van de Giessen
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Komen van de zomer terug!
8
Naam: Tessa
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Verblijf was lekker rustig omdat we konden toch niet veel ivm met lockdown.
5
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De accomodatie was zeer teleurstellend, sterk verouderd, muffe geur, de televisie was zo klein, dat zijn niet de kosten om te updaten
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op It Wiid niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hoogtepunt in deze vervelende Corona tijd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park is ontzettend leuk! Prachtige ligging aan het water en in een mooi natuur gebied. Echter, het huisje (nummer 107) was niet helemaal netjes. De basis was oke, we konden prima slapen en verblijven. Maar allemaal behoorlijk gedateerd, niet heel schoon, 1 gaspit deed het bijvoorbeeld niet. Dus ik zou de eigenaren adviseren het huisje zsm te upgraden. Liever geen bad (bubbelbad), maar een normale, nette douche ipv douchen in bad, dat soort dingen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.