Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland

  • Watersport
  • Nationaal park
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark It Wiid scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 528 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 528 reviews

10
Naam: Barend van Veen
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust
9
Naam: S.J. van der Kroon
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Dit was de laatste provincie met de VUT-club. (Veldhoven, Drunen, Wageningen, Enkhuizen en Groningen) Dit was de 23e keer. Het Park geven wij een top 3 kwaliteit. Ik kom met mijn kennissen beslist terug.
9
Naam: Hans van Dijk
Datum: 11 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een gezellig ingerichte bungalow met voldoende inventaris en een mooie ligging.
8
Naam: Wilma van der Stap
Datum: 9 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we waren Landal fan, maar worden nu Fan van Hogenbomen, geweldig park heerlijk viswater en een schoon huisje waar niets aan mankeerde. goed en vriendelijk geholpen aan de receptie. ga binnenkort weer boeken voor April
9
Naam: Christa Hofsink
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
heerlijk genoten. lekker prive om het huis mooie weer
8
Naam: Marjolein Leenknegt
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hebben genoten van de rust en van de ligging en omgeving. Was alleen jammer dat de accommodatie wat rommelig was.
8
Naam: P. van Dijk
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is een geweldig park met prachtige woningen, helaas waren wij er wat verder in het seizoen waardoor er al heel veel gesloten was en we niet in gelegenheid waren het park en de omgeving vanaf het water te verkennen! We komen graag nog een keer terug :-)
8
Naam: Wendy Jongen
Datum: 4 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
de inventaris vonden wij niet compleet. geen borrelglaasjes aanwezig. geen blikopener aanwezig. geen uitleg tv bediening.
9
Naam: Cora Germing
Datum: 2 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een leuk huis alleen jammer dat je een huisje aan het water boekt dat je door het riet het water amper ziet.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We komen zeker terug op dit park.
8
Naam: Gerard Huls
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was goed, schoonmaak kan beter,
8
Naam: J. N. Hulsbergen
Datum: 29 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hebben erg genoten van ons huisje aan het water (echt vakantiegevoel). De visvlonder was wel aanwezig, echter geen goede locatie om te vissen vanaf de kant. Teveel andere activiteiten op het water. De boten die slepend vissen op snoek, hebben meerdere lijnen kapot getrokken en denken 0 aan andere gebruikers van het park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het sanitair was wat gedateerd. De mogelijkheid tot eten en drinken op park dat er niet was. En de speel mogelijkheden voor kinderen was weinig.
10
Naam: Adriana van den Elzen
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Superleuke omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontzettend mooie ligging direct met prachtig uitzicht op het water.
8
Naam: Dolf Jecsny
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Algemeen voldoende , ontvangst dame van de gastenservice was uiterst fijn en zeer vriendelijk met goede informatie. De inrichting van de bungalow is goed te noemen , er zou wat meer aandacht aan de dagelijkse zaken kunnen worden gegeven die dienen voor in nette staat achterlaten het onderkomen. Punten van kretiek zijn: De verlichting in de afzuigkap deed het niet(lampjes stuk). De keukengootsteen is zo verstopt dat een volle afwasbak water er 8 minuten over deed weg te lopen! De muren van de inloopdouche mogen door de schoonmaakploeg ook wel afgedaan te worden vol met opgedroogde spetters van gebruik. Dan nog tenslotte de stofzuiger. Bij ons vertrek zijn wij gewent om het verblijf schoon en netjes achter te laten. Evenwelmet de stofzuiger was dat onbegonnen , de stofzak zat zo barstens vol, woog zeker 2 a 2-1/2 kilo, zeker in geen maanden gewisseld zo niet in geen jaar! Handmatig wat huisvuil uit de opening getrokken om toch de pluisjes op de vloerbedekking bovenverdieping te kunnen opzuigen. Dit alles is geen € 72,50 schoonmaak kosten waard......Schoonmaak organisatie mag hierop we eens aangesproken worden!
9
Naam: P. Odijk
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldige plek aan het water. voor volgend jaar alweer geboekt.
8
Naam: Rob Siersema
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Reeds een aantal malen gebruik gemaakt van dit vakantiepark. Alle malen was het tiptop in orde. Zo ook ditmaal. Wij blijven terug komen en zeker vanwege de prijs van de accommodatie. Groetjes fam. Siersema
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige week beleefd, mede door het huis, de ligging.
10
Naam: Martijn den Bezemer
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer leuk en service gericht personeel en we werken heel goed ingelicht en ze namen echt de tijd om alles uit te leggen en voordat wij door hadden dat 2 bedden niet waren opgemaakt belde ze al dat ze eraan kwamen om het alsnog even te doen. Echt een hele dikke 10👌
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
alles in huis was keurig schoon (komt zelden voor in parken ) en wekt perfect.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Aangenaam park en prima huisje. Mooie grote percelen met veel privacy
9
Naam: P Pronk
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastisch
9
Naam: Jan Bouterse
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een prima huisje erg naar ons zin gehad alleen jammer dat we geen vriesvak in de koelkast hadden en geen apart toilet voor de rest een prachtige locatie.
10
Naam: Stan Rebers
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust en de gemoedelijkheid van de mensen in en om het park alsmede de ligging van de huisjes aan het water maakt dat wij op zeker na 3 keer zeker een 4e keer op dit park gaan verblijven
10
Naam: J.J. van der Meijden
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Voor de vierde keer daar geweest en telkens goed bevallen
9
Naam: Seiny - Odink
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
`rust en ligging
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.