Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland

  • Watersport
  • Nationaal park
  • Bij Leeuwarden

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark It Wiid scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 466 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 466 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima park, prima huis. Meubilair (kasten) waren oud en vaak defect. Het huis was echter echt niet 100% schoon (Stof op plinten). Stofzuiger stonk. Geen ligstoelen voor in de tuin aanwezig, wel veel rechte stoelen... Luieren in de tuin is ultieme vakantie en dat ging niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Gerda Lambeek-meijer
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Als je bij aankomst een klein probleem hebt en die wordt na een tijdje keurig opgelost dan doe je het goed! Omdat luisteren naar een klant belangrijk is. Verder tevreden!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi park met geweldige ligging aan de rand van de prachtige Friese wateren
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Omgeving schitterend, het huisje betaal ik geen €1000,- per week meer voor. Inboedel oud, kastjes bad etc.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Uitstekend huis op een centrale locatie in Friesland. Ruim perceel. Sfeervol park.
10
Naam: Tim Maes
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super ligging in een schitterende omgeving. Voor de kinderen zou een iets uitdagender speeltuig het helemaal af maken. Voor de rest een echte aanrader.
8
Naam: Hanneke Bruinsma
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima bungalow en vriendelijke mensen. Ook in Eernewoude
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
schoonmaak van huisje en gedateerde keuken en meubilair . hele zachte bedden
10
Naam: Paul de Bakker
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima park, super ligging aan het water en natuurgebied. Goed huis met alles erop en aan. Steiger voor de deur en bootje even zelf regelen. En Friesland is een geweldige provincie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Volgend jaar weer!
8
Naam: Jannet Baris
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De omgeving de sfeer die er heerst voelt als zeer welkom … ook de mevr van de receptie wij liepen tegen dingen aan alles werd keurig afgehandeld
8
Naam: Theo van Gent
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ligging en sfeer van het park, voor mij een reden 0m terug te komen
7
Naam: N Schuitema
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we hadden een huisje aan het water geboekt , maar we zagen niks anders als riet, dan vonden we erg jammer, konden geen bootjes zien bijvoorbeeld verder net als ik in voorgaande al opmerkte ondanks dat er maatregelen waren opgeheven konden we nergens op het park iets nuttigen erg zonde verder hebben wij een mooie tijd gehad, mooie park erg schoon en fijne huisjes
10
Naam: Edwin En Joke Mateijsen
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging is zo geweldig! Aan prachtig meer. Mooie huisjes en onderhouden schoon park. Vriendelijke mensen op de receptie en zëér behulpzaam. Verder ook gezellig. Héérlijk testaurant de meerpaal. We hebben geen 1 punt van kritiek kunnen vinden!
9
Naam: J F (jan) van Breugel
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ruime bungalow, fraai gelegen aan het water.
8
Naam: Laura van Weijen
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging is prachtig, daar hebben we zeker van genoten. MAAR de bungalow wordt niet goed onderhouden. De 2 banken waren versleten en doorgezakt, die kun je nog niet aan de kringloopwinkel kwijt. Er waren kale plekken op de muur. Kraan kapot, stofzuiger die zo stonk dat we hm na 1x niet meer gebruikt hebben. De knop ontbrak aan de gangkast zodat je eerst je vinger er in moest steken om de kast op te krijgen. Dat was niet prettig. Wij waren met 2 personen, maar met 6 personen is de ruimte best klein
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Jaco van de Giessen
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Park zelf is erg mooi en perfect onderhouden,helaas waren we dit keer minder te spreken over het huisje,ik bedoel een (vuil) douchegordijn kan anno 2021 echt niet meer. Ook.de keuken was sterk verouderd met oa een scheve koelmastdeur die moeilijk sloot. Kortom,voor de eigenaren nog wel wat te doen.
8
Naam: Anita Van der Hoeven
Datum: 26 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Héérlijk! De ruimte en de rust. Het huisje was geweldig. Wij hebben ons prima vermaakt met een dagje varen, lekker fietsen en wandelen, maar soms ook met niets.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben het heel fijn gehad maar er waren ook een paar verbeterpunten. Tuinmeubelen en ramen waren niet schoon. Er waren geen ligbedden of verstelbare tuinstoelen. Er waren in de slaapkamers geen fatsoenlijke kasten en geen kleerhangers.
9
Naam: Jantien
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Eigenlijk alles, comfort, onderhoud, WiFi, parkeren bij het huisje, de rust, het uitzicht. We hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi park en mooi huisje prachtige vakantie in friesland
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje was ruim, goed uitgerust, mooi aan het water met eigen aanlegsteiger. Gewoon fantastisch.
7
Naam: Simone van den Berg
Datum: 10 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was mooi ruim opgezet met prachtig uitzicht. Vond het heel raar dat je pas na 3 uur op het park kon komen maar dat de receptie om half 2 al dicht was. Het was dat een andere bezoeker vertelde hoe wij aan de sleutel kwamen anders hadden wij er niet achter gekomen. Het huisje mocht wel een opknapbeurt hebben. Een likje verf, deuren die niet goed sloten of klemden. De tuinstoel was kapot, afwas machine deed het niet. Op zich kleine dingen waardoor het net niet fijn was. De omgeving is wel prachtig
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hebben leuke week gehad. Er was één punt voor verbetering en dat zijn de banken in de woonkamer. Deze waren kapot en doorgezakt, moet echt beter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige ligging, veel privacy. De tuinmeubelen waren niet zo comfortabel en 2 ligbedden erbij was prettig geweest.
9
Naam: C Janssen
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldige plek met veel privacy
9
Naam: Jo Sas
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk plekje veel prive en een mooi huisje en een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen wat wil een mens nog meer in deze tijd
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.