5 parken 28 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Ontdek Friesland vanuit onze vakantiehuizen

Behalve prachtige natuur heeft Friesland nog veel meer te bieden, zoals u zult ontdekken tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Friesland. Er zijn grotere steden zoals Leeuwarden en Heerenveen waar u bijvoorbeeld lekker kunt shoppen en van de terrasjes kunt genieten. Maar ook kleinere plaatsjes als Drachten en Bolsward zijn de moeite waard. Vaak is er nog veel te zien van de rijke historie en kunt u verschillende soorten typisch Friese folklore aantreffen. Daarnaast kent de provincie ook tal van uitstekende restaurants, zodat u tijdens uw vakantie in Friesland vanuit het vakantiehuis lekker uit eten kunt gaan. Maar gezellig thuisblijven met vrienden en familie voor een avond eten en drinken kan natuurlijk ook altijd.

5 parken 28 verblijven

Havenresort Terherne
Havenresort Terherne
Havenresort Terherne

Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland
 • Scheepshaven
 • Watersporten
 • Nabij Heerenveen
Buitenplaats De Hildenberg
Buitenplaats De Hildenberg
Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland
 • Luxe villa’s
 • Golfbaan
 • Natuurgebied
Vakantiepark It Wiid
Vakantiepark It Wiid
Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland
 • Watersport
 • Nationaal park
 • Bij Leeuwarden
Waterpark Oan 'e Poel
Waterpark Oan 'e Poel
Waterpark Oan 'e Poel

Waterpark Oan 'e Poel

Terherne, Friesland, Nederland
 • Eigen steiger
 • Aan het water
 • Natuur
Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland
 • Privésteiger
 • Wandelen en fietsen
 • Bij Leeuwarden

Het beste van Friesland in een vakantiehuis

Friesland is zonder twijfel een van de meest bijzondere provincies van ons land. De noordelijke streek kent een lange geschiedenis en heeft daarnaast ook nog eens zijn eigen taal. Tel de prachtige natuur en de heerlijke rust daarbij op en u begrijpt waarom veel mensen graag in Friesland in een vakantiehuis verblijven. Niet alleen onder Nederlanders is het populair om voor een vakantiehuis in Friesland te kiezen, toeristen van over de hele wereld weten deze prachtige streek te vinden. Niet zo vreemd, want er is dan ook voor elk wat wils te vinden. Of u juist van een actieve vakantie houdt of graag eens lekker wilt ontspannen, de vakantiehuizen in Friesland hebben het allemaal voor u in petto. Daarbij is een combinatie van die twee natuurlijk ook altijd mogelijk, zodat u precies vakantie kunt vieren zoals u dat wilt.

Friesland is een veelzijdige provincie, zodat u hier eigenlijk het hele jaar terecht kunt voor een fijne vakantie. In de winter is iedereen hier natuurlijk in de ban van het schaatsen: er zijn grote internationale wedstrijden te bekijken in Heerenveen en uiteraard hoopt iedereen elk jaar weer op een Elfstedentocht. Veel van de vakantiehuizen die Friesland kent liggen vlakbij het water, zodat u ook gemakkelijk zelf een schaatstochtje kunt maken wanneer het goed gevroren heeft. Dat komt ook in de zomer goed uit, want dan is het heerlijk om hier lekker te zwemmen of te varen. Verblijft u in Friesland in een vakantiehuis, dan zijn er in de omgeving vaak ook volop mogelijkheden te vinden om een dag een bootje te huren en zo de prachtige natuur eens vanaf het water te verkennen. Op die manier is Friesland nou eenmaal op zijn allermooist.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.