5 parken 29 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Bungalowparken in Friesland

U voelt wel wat voor een midweek in Noordwolde, op bungalowpark Het Bosmeer van Hogenboom. Dit is nu echt een vakantiepark in Friesland waar u zich helemaal thuis voelt. Al was het alleen maar omdat u de hond mee kunt nemen. U kiest voor een luxe vrijstaande bungalow. Meteen na aankomst huurt u twee fietsen om samen met uw partner tochtjes te maken langs schilderachtige dorpjes en door de prachtige natuurgebieden van Friesland, Drenthe en Overijssel. U boft dat Noordwolde zo mooi op de grens van deze drie provincies ligt. Na iedere fietstocht komt u helemaal opgeladen terug op uw Friesland vakantiepark en geniet u samen van een goed glas wijn op uw terras midden in de rustgevende natuur.

5 parken 29 verblijven

Havenresort Terherne
Havenresort Terherne
Havenresort Terherne

Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland
 • Scheepshaven
 • Watersporten
 • Nabij Heerenveen
Buitenplaats De Hildenberg
Buitenplaats De Hildenberg
Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland
 • Luxe villa’s
 • Golfbaan
 • Natuurgebied
Vakantiepark It Wiid
Vakantiepark It Wiid
Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

Eernewoude, Friesland, Nederland
 • Watersport
 • Nationaal park
 • Bij Leeuwarden
Waterpark Oan 'e Poel
Waterpark Oan 'e Poel
Waterpark Oan 'e Poel

Waterpark Oan 'e Poel

Terherne, Friesland, Nederland
 • Eigen steiger
 • Aan het water
 • Natuur
Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland
 • Privésteiger
 • Wandelen en fietsen
 • Bij Leeuwarden

Friesland vakantiepark

U bent een echte watersportliefhebber. Zolang u zich kunt herinneren bent u al dol op water en op Friesland. Niet zo gek natuurlijk, want uw familie komt er vandaan. Friesland en vakantiepark… Ineens begint het te kriebelen na zoveel jaren weg te zijn geweest. Hoe zou het zijn in Eernewoude? Inmiddels zijn er op het vakantiepark in Friesland schitterende bungalows gebouwd, stuk voor stuk aantrekkelijke huizen aan het water, op schiereilanden met een eigen aanlegsteiger. Dat wilt u weleens met eigen ogen zien. Op naar het bungalowpark in Friesland! Met de kleinkinderen uiteraard, want zij zijn net zulke waterratten als u. U hebt gekozen voor twee weken in een ruime wellnessbungalow met sauna en een romantische bedstee (waar uw kleinkinderen natuurlijk ook wel een nachtje in willen slapen). U huurt meteen een zeilboot en zet koers naar de Wijde Ee.

Heerlijk, zo'n onbezorgde vakantie op een Hogenboom Vakantiepark aan de Friese meren. U bent blij dat u zich heeft laten verleiden tot een weekje relaxen in waterpark Oan'e Poel. U bent verbaasd over de rust die er heerst en over de adembenemende watervilla met eigen aanlegsteiger en comfortabele boxspringbedden. En wat zijn er veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes: wandelen, fietsen, musea bezoeken of met de kleinkinderen naar Aqua Zoo. U vermaakt zich uitstekend! Als u in uw villa bent, heeft u de beschikking over gratis wifi en buiten op uw terras geniet u in alle vroegte van een lekker ontbijtje, met op de achtergrond de kalmerende geluiden van de ontwakende natuur. Vakantieparken in Friesland, nog nooit heeft u zoveel rust en ruimte om u heen ervaren. Het kabbelende water maakt u loom en langzaam vallen uw ogen dicht.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.