Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1335 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1335 reviews

7
Naam: Pijls
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alhoewel het hele mooie villa’s zijn is de staat van onderhoud niet volgens standaard. Niets is kapot, maar verfwerk en de deur van de badkamer zijn duidelijk aan een opknapbeurt toe. De villa geeft ons een beetje het idee dat dit voor de ‘brood verhuur’ in de markt is gezet. Wij verhuren zelf onze villa in Portugal en hanteren toch echt een hogere standaard.
8
Naam: Rens Liebrand
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
als van ouds weer een fijne vakantie gehad op dit park
10
Naam: Janneke Van der Kleij
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genieten van het huis aan de bosrand i.v.m. onze hond.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Misten iets voor de kinderen (meer speeltuin)
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, nette ruime woning met royale tuin. Opgemaakte bedden bij aankomst. Vriendelijk personeel. Rustig gelegen. Goede bedden, heel prettig ook om was- en droogfaciliteiten in de woning te hebben. Zeer geschikt ook om langere tijd ite verblijven.
8
Naam: Robert van der Elst
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park. Zeer mooie huizen. Alleen weinig vuilnisbakken op het terrein. Betreft het huis. Alles was top. Alleen de stofzuiger is niets. Die zuigt totaal niet. Klein verbeterpuntje
10
Naam: Daniel Wolters
Datum: 3 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Tweede keer dat ik op dit park was, en zeker niet de laatste. Heerlijke huisjes!
10
Naam: Waylon Minck
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig...heel mooi huis...top weekend gehad met mijn gezin en aanhang!!
10
Naam: JE de Fouw
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren aangenaam verrast door het luxe sfeervolle huisje en de mooie ligging met veel privacy. Heerlijke wandelmogelijkheden
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfect gelegen
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Frits van Geen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helemaal prima!
9
Naam: Fam van Rossum
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De 3de keer dat we in dit park waren. Bevalt prima. Alleen de meubels en de bedden in dit huisje zijn echt aan vervanging toe. Zit en ligt echt niet lekker 😢
10
Naam: Arie Smit
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een zeer mooi en rustiggelegen park
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak van bungalow was ondermaats. Heb zelf veel schoongemaakt. Oa binnenkant kastjes keuken en buitenkant kastdeuren keuken. Boven op keukenkastjes is denk ik nog nooit scoongemaakt. Ook douche zwarte schimmelplekken
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn park ruim opgezet en prachtige omgeving. Fijne golfbaan. Het huis waar wij verblijven mag echter wel een upgrade krijgen. Voor 2 foodies was het echt behelpen in de keuken zowel qua apparatuur als qua keukeninboedel (geen champagneglazen en dat met oudjaar..........we kregen er 2 in de herberg van Smallingerland waar wij eten afhaalden) geen ovenschaal alleen een bakblik, geen vriesvak, geen vershouddozen alleen wat oude yoghurtemmertjes en een oude vieze kookplaat. Verder gaan wij niet klagen over de jaren 70 inrichting met oranje stoelen en nep bloemen dat is een kwestie van smaak. De bank en stoelen zaten overigens prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huis in mooie omgeving.
10
Naam: M. van de Weerdt
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn hier al meer dan 10x geweest en altijd is alles tiptop in orde. We kregen deze keer zelfs een kerstboom van de beheerder van het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima!
6
Naam: Marco de Bruijn
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De staat van onderhoud in de bungalow is slecht. Oude versleten bankstellen, een doorgezakte stoel, slechts 5 zitplaatsen in een 6 persoons huis, doorgezakte bedden, beschadigde meubels, slecht schoongemaakt, kortom geen goede ervaring. De staat van de woning is absoluut niet in verhouding met het bedrag wat er voor gerekend wordt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Weinig voor kids te beleven, ligging is wel super mooi, huisje prima (afgezien van een brommend geluid in de slaapkamer aan de achterkant), WiFi werkte ook niet. Wel fijn dat je twee auto’s kwijt kan, keuken rijk gevuld met goede spullen. Behoorlijke tuin erom heen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was weer heerlijk!
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel
9
Naam: Harm Megens
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net park, fijne ligging en erg fijn huisje!
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Thea de Moor
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een prachtig mooi, ruim huis en mooie ligging. Veel rust en ruimte om je heen. Onderhoud mag wat beter en wel het volgende. De CV ketel bleek geen water meer te bevatten, dus kou. Dat is puntje van onderhoud en regelmatige controle, zeker in de winter. Gelukkig signaleerden wij het tijdig, waardoor, vooral met de feestdagen, kou is voorkomen. Verder vonden wij het serviesgoed wat rommelig, vooral bekers, glazen en bestek. Het lijkt alsof het aangevuld wordt met steeds andere soorten. Groot gemis, ophanghaken in de keuken voor handdoeken en badkamer boden. 1 haakje voor 5 slaapplaatsen is te weinig en eigenlijk ook onaanvaardbaar! Oven en gasfornuis zijn aan vervanging toe. Gedateerd en oven bakt niet regelmatig meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim huis. Speeltuin iets vervallen. Baby schommel moet vervangen worden, is gevaarlijk. Wij misten een elektrische laadpaal. Warmtelamp in veranda buiten zal echt een aanwinst zijn in deze Corona tijden. Nu te koud om daar te zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.