Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1429 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1429 reviews

7
Naam: J.C.P. Keizer
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huis kan wel een opknapbeurt gebruiken - gedateerd. Schoonmaak kan vele malen beter - in de 56 jaren dat wij nu te gast zijn - ja van het begin bij de fam. Kortekaas in Wissekerke - is dit huis het slechts v.w.b. schoonmaak.= jammer. Hopen het de volgende keer weer beter te treffen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park
9
Naam: Ria van der Vos
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje wat wij gehuurd hadden was door de eigenaar smaakvol en luxe ingericht met ook veel bestek, servies en andere gebruiksartikelen. Vooral de tuinstoelen met kussens werden met dit mooie weer erg gewaardeerd !
8
Naam: Jeanette Koopmans
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was mooi en de ligging van het park onverwachts prachtig. Groot bos en veengebieden goed toegankelijk met vele uitkijktorens! Park is netjes onderhouden, maar wel veel vaste bewoning. Ik miste het contact met andere bezoekers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben erg genoten op jullie park
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi park en de golfbaan erbij is echt heel fijn. Helaas zijn de huisjes niet goed schoon, er zitten vooral veel vlekken van doodgemaakte beesten op de muren en plafonds. En de spullen die er zijn om de huisjes schoon te maken zien er niet uit en zijn kapot, jammer. De ligging van het huisje en de ruimte waren wel fijn.
9
Naam: Ab Van Dijk
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor de derde keer dit jaar de inboedel voor 8 personen was niet compleet.
9
Naam: Thea de Moor
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima opgezet park op ruime kavels. Heel veel privacy. Een park geschikt voor mensen die van rust en ruimte houden. Woningen zijn ook prima en van alle gemakken voorzien. Verder is de omgeving van Appelscha uitstekend voor het maken van hele mooie fietstochten. Zo ook museumbezoek in diverse plaatsen is mogelijk zonder dat er vele kilometers afgelegd hoeven worden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de eetgelegenheden
9
Naam: Peter Heemskerk
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park. Bungalows liggen op mooie ruime kavels met veel privacy. Park ziet er netjes uit. Bungalow is comfortabel, goed onderhouden en keurig schoongemaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk rust vriendelijke personeel schoon mooie verzorgde omgeving super luxe
8
Naam: J. Schotanus
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
huis qua zon en schaduw prima. Maar ook negatieve punten: matrassen waren slecht, de kussens van de bank slecht. Geen oven, alleen magnetron. Er hing 1 spiegel in het huis, boven de wastafel maar die was zo hoog geplaatst dat ik alleen maar de kruin van mijn hoofd zag.
9
Naam: Annemarie Mak
Datum: 9 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ruime accomodatie waar wij met 6 vriendinnen een fantastisch weekend hebben gehad,
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn bij vakantiepark de Hildenberg geweest. De accommodatie wordt omschreven als luxe villa maar dat is verre van dat. Een vies bankstel, beneden erg kleine badkamers, keuken is erg klein, de tv was echt niet meer modern. Dat was wel even een grote tegenvaller als je een luxe villa verwacht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust ruimte
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk en gaan zeker nog een keer.
10
Naam: A.R. van Wallinga
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen hier meerdere keren per jaar en dat bevalt uitstekend. Het is hier erg rustig en een mooie omgeving.
9
Naam: M. Janssen
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prachtige bungalow op mooi park, met veel recreatie mogelijkheden voor senioren: golf en fietsen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We verbleven voor de tweede keer dit seizoen op de Hildenberg. De huisjes zijn van alle nodige comfort voorzien en zijn ruim opgezet in het park. De golfbaan is op het terrein, dus meteen de baan op of gebruikmaken van de oefenfaciliteiten. De omgeving is prachtig. Neem een fiets mee of huur er een en je van de vele fietspaden gebruikmaken die door de natuur slingeren. Rust, ruimte en. Gemak. Appelscha heeft een goede supermarkt en een lekker pannenkoekenrestaurant. Ook de brasserie op het park heeft een goede kaart en heerlijke biertjes en wijntjes. Het voelde voor ons als een tweede huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was voor ons niet de eerste keer dat we op de Huldenberg en zeker ook niet de laatste. Wij zijn erg tevreden over de golfbaan, de accommodatie en de omgeving. Jammer was deze keer de wachttijd in het restaurant en dat we niet geserveerd kregen wat op de kaart stond …… Andere ingrediënten dan op de kaart vermeld
8
Naam: Nelleke de Jonge
Datum: 3 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi ruim huis voor 6 personen, zeker als je er in een regenachtige week met twee personen verblijft. Goede en ruim voldoende keukeninventaris. De bedden waren goed. De kraan in de keuken zat te los, de spiegel in de badkamer te hoog en de vaatwasser werkte niet optimaal, maar de rest was tiptop. We hebben er een heerlijke vakantie gehad, ondanks het slechte koude weer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
+: Rust, ruimte, ligging -: gedateerde inrichting, niet wat we gewend zijn bij eerdere Roompot ervaringen. Duidelijke rooklucht terwijl er een sticker ‘rookvrij’ op zit. Oventemperatuur te hoog! Fonteintje wc liep niet door, erg weinig kleerhangers, trapbekleding liet los met een nare valpartij tot gevolg! Welkomstpakket was minder dan in andere huisjes, je stelt je daar op in. Op de website op de plattegrond staat een badkamer/tweede wc boven, logisch voor een zespersoons huisje. Die was er niet. Dat kan voor vervelende verrassingen zorgen als je daar op rekent!
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn adres
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima huis schoon mooie ligging van alles voorzien binnen Wij zijn golfers prima arrangement waar we elke dag gebruik van hebben gemaakt We waren zo relaxed dat we de deur hadden dichtgetrokken met de sleutel binnen gelukkig receptie heeft ons goed geholpen We komen zeker nog een x terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het verblijf was goed. De accommodatie is wel wat gedateerd. Ook is het wenselijk om te vermelden dat ik geen vriezer/vriesvak aanwezig is.
9
Naam: Sjef Polfliet
Datum: 22 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis, prima ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het aantal slaapkamers en badkamers zijn ideaal. Ook de ruimte van de accommodatie. Ook de tuin was mooi en ruim.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi en rustig gelegen vakantiepark met mooie woningen. Het restaurant met terras is prima met heel vriendelijk personeel Wij hebben met 4 volwassenen een leuke week gehad in een prima gezellige ingerichte woning Er ontbrak niets zelfs het weer was goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.