-->

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark Akenveen

Villapark Akenveen

Tynaarlo, Drenthe, Nederland

  • Ruime villa's
  • Binnenmeer
  • Buitenactiviteiten

reviews

8.2

Vakantiepark Villapark Akenveen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 198 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 198 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een zeer mooi park met super vriendelijk personeel. Wij hebben genoten!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben genoten. Leuk huisje, netjes en schoon. Rustig park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben het erg naar ons zin gehad, leuke natuurparken in de buurt en ons huisje keek uit over het water en dat vonden we heel leuk.
7
Naam: Melanie
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van een leuke midweek, ondanks het minder weer. We dachten een fiets te huren maar dit was een extern bedrijf (niet van het park zelf) en er waren geen Fietsstoeltjes etc. Verder vonden we de kinderboerderij niet echt uitnodigend / veilig voor kindjes door alle rommel en schrikdraad. Ook de speeltuinen en het binnenspeelgoed was verouderd en niet brandveilig. Kinderen zouden gewoon vastzitten. We vonden iedereen wel heel vriendelijk met een leuke accomodatie. Deze was nog beter geweest aan het water.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima accommodatie, schoon, mooie ligging en vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We zijn zeer tevreden over de accommodatie en de ligging van het park aan het meer. Enig minpuntje was het ontbreken van een vriezer of vriesgedeelte in de keuken, terwijl dat wel in de omschrijving vermeld werd.
8
Naam: Astrid Grasmeijer Greven
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
goede service en heel vriendelijk personeel
9
Naam: PMBBRABANT
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn verblijf op een mooie locatie met een meer dan vriendelijke medewerkers van de receptie
8
Naam: J. van der Deijl
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig huis, prachtige ligging. Maar toen wij er waren, was het net groot onderhoud voor de heggen. Dat moet gebeuren Maar je kan kiezen om dit te doen opeen wijze, dat de gasten er zo min mogelijk last van hebben. of juist andersom Hier werd voor andersom gekozen De hele week reed er een tractor rond ons huis, al vroeg s morgens beginnend, waardoor wij hoerdoor elke dag in onze slaap gestoord werden. Ook veel mensen met herrie makend handgereedschap Het allerergste was dat men een bepaalde werkwijze had ontwikkeld, waarbij ieder een stukjes deed van het onderhoud, en dit verdeeld over 5 werkdagen (wat onze tuin betreft). Wij hadden een afgesloten tuin, en om de haverklap kwam er weer iemand om te werken (ongevraagd en onaangekondigd). Was steeds weer schrikken Werkzaamheden zoals graskanten maaien, snoeien met tractor met de hand, bladblazen, afval weghalen Men zou de tuin in 1 dag moeten doen, en niet verdelen over 5 dagen. Daarbij zou het gebruik van die stinkende en herrie makende en ogenschijnlijk random/ zonder enige planning rondrijdende tractor vermeden moeten worden De vijfde dag op rij heb ik ze weggestuurd, toen was ik het zat. Al met al is mijn vakantie genot, behoorlijk ondermijnd, en zou een schadevergoeding tegenover moeten staan. Ik heb het gemeld aan de receptie, waar ik het antwoord kreeg, dat er in het weekend niet gewekt zou worden???? Overigens wel een aardige vrouw, welke er ook niets aan kon doen. Ze zou het doorgeven aan de beheerder. Ook niets meer van gehoord. Zal niet de slimste zijn, anders regel je de tuinwerkzaamheden anders Ik heb aan de enquête meegewerkt. Nu hoop ik dat u zo fair bent om mij een reactie te geven over genoemde misstanden en mogelijke vergoeding
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zie mijn vorige beschrijving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf gehad. Huisje was enigszins gedateerd. 1 Bank was niet comfortabel, iets doorgezakt. Erg warm weer gehad en dan blijken de lichte gordijnen geen warmte tegen te houden. Advies om boven ook rolgordijnen (donker) neer te hangen. Voor 6 personen een karig servies etc. Genoten van de bomen in de tuin, daaronder konden we met de warmte heerlijk zitten en natuurlijk van de zwemvijver. Gelukkig zaten we dichtbij een plek waar we het water in konden.
9
Naam: Nelleke de Jonge
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Er helemaal uit zijn in een heerlijk rustige en ruime omgeving met alle gemakken die je op een vakantie graag wilt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk om s morgens de tuin in te lopen en te genieten van het uitzicht. Verder iedere dag onze dochter met kleinkinderen uit Hoogezand op bezoek.
9
Naam: Gcm Harperink
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Willem Brouwer
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was verder prima plekje en luxe huisje, stortbak toilet vulde zich zeeeeeer langzaam, helaas geen restaurant door de week wegens covid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig gelegen. Net schoon huisje, Vanuit het vakantiepark, de omgeving kunnen verkennen op de fiets
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We dachten op een druk, vol met huisjes deel tracht te komen. (Huisje 112) maar er stonden op dat deel maar 5 huisjes, de rest moest nog gebouwd worden. We stonden aan het (zwem) water, heerlijk met schaduw van twee bomen (30 c) werkelijk een topploeg. En de Drentse Aa: prachtig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
heerlijk rustig in mooie omgeving en prima huis
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Stan Nuveen
Datum: 23 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bungalow met veel privacy, goede bedden, prima douche, goede parkeerruimte, schuur met twee stopcontacten voor opladen elektrische fietsen. Prima en snelle service technische dienst. Kwaliteit wifi is matig (valt steeds weg)
8
Naam: Frederijk Haentjens
Datum: 23 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooie accommodatie, park ligt in een fantastisch (natuur) gebied, bij een leuke plaats (Zuid Laren). Onze accommodatie, Villa 110, wordt nog leuker als er iets van een tuin wordt aangelegd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima huisje, goede bedden, goede douche, prettige stoelen, goed voorziene keuken. Mooie ligging. De douchecel is een beetje klein, en je kunt er je fles shampoo niet kwijt. Hier en daar waren dingen niet schoon.
8
Naam: Rien van den Berg
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het meubilair was sterk verouderd. Het was en rieten bankstel, rieten fauteuils en rieten tafel. Deze waren te grof en te groot en het zat voor een meter. Behang was op meerder plaatsen kapot. Het servies bestond uit verschillende soorten borden door elkaar. Er waren stukjes af. Het zag er gewoon armoedig uit. De buitendeur en de deur tussen kamer en gang sluiten slecht. Je moest die deuren stevig aantrekken anders sloten ze niet. Algehele conclusie: het huisje zou een opknapbeurt moeten hebben.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig park, mooie ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
genoten van het huisje en het park. We zijn veel buiten de deur in de omgeving geweest want vanwege corona was het meeste ih park nog dicht, maar dat was voor ons doel ok verder.
7
Naam: Hein Beunk
Datum: 18 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje was erg vies.Veel spinnewebben.Bestek was erg vies. Vlekken in het beddengoed. kleverige vloeren en tafel. Tv deed niet goed...blauw beeld.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bij aankomst werd gemeld dat bellen beter was in deze tijd, bij bellen moest ik toch eerst komen om de bestelling door te geven en dan 30 minuten wachten op de bestelling. In deze corona tijd wel vreemd
7
Naam: V. Freeke
Datum: 14 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
het huisje (nummer 16) was wat magertjes ingericht, weinig (drink) servies, een slechte, oude stoel. In eerste instantie geen radio (die bleek later via de tv te moeten maar daar kwamen we pas maandags achter, dat was jammer. Ook was er geen aansluiting tussen tv en DVD maar dat is s maandags verholpen. Verder was het top dat de huisjes geen inkijk hebben, ze meestal aan het water liggen en de locatie vlak bij Zuidlaren super mooi is. Er was een 2 persoonsafwasmachine, ook top. Bed was goed. Een beugel bij het bad zou erg fijn zijn. Er moet namelijk in het bad gedouched worden. De gasten op dit park zullen alleen maar ouder worden neem ik aan en dan is uit het bad klimmen best eng en valgevaarlijk. (dit is mijn beroepsdeformatie, maar zeker een tip om de huisjes meer seniorenproof te maken) De huisjes worden waarschijnlijk door particulieren ingericht. Het personeel aan receptie was vriendelijk genoeg, (heeft ook bekers gebracht) maar de eigenaren zouden zelf eens moeten gaan verblijven in hun huisje om tegen de zaken aan te lopen waar je als gast tegenaan loopt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig en mooi gelegen park, zeer geschikt voor senioren, komen er al jaren
9
Naam: Frank Dingeman
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Helaas nog voorseizoen, alleen in het weekend beperkt open
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.