Villapark Akenveen

Tynaarloo, Drenthe, Nederland

  • Ruime villa's
  • Binnenmeer
  • Buitenactiviteiten

reviews

8.2

Vakantiepark Villapark Akenveen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 394 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 394 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi en ruim opgezet park. Leuk dat er luchtkussens in het meer liggen zodat het water leuk is voor jong en oud.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een heerlijke week gehad in ons Tiny house. Alles wat we nodig hadden was er. Een parasol kregen we meteen toen we erom gevraagd hadden. Heel vriendelijk personeel en het park zag er goedl verzorgd uit👍
10
Naam: Sophia Grootes
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een heerlijke week. Het park is mooi, rustig, leuk voor kinderen en wij als ouderen genoten van de stilte
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gezelligheid!
10
Naam: Zeeg van Izerloo
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Hele fijne vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prettig verblijf. vriendelijk personeel die goed handelt als er iets ontbreekt aan de woning of bij problemen. mooi en goed uitziende woningen. een rustig en prettig vakantie park. enige minpunt waren de bedden. op deze bedden kon je niet lekker liggen/ slapen. te zacht waardoor gauw rugpijn en nekpijn ontstaat. maar des ondanks het weinig slapen een leuke vakantie gehad😊
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig park
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: A. Alberda
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een mooi park, wij kwamen voor de rust en het duiken en dat is prima gelukt. We komen vast nog wel weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park in een mooie omgeving.
8
Naam: Herman De Best
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
7
Naam: B. Geerard
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijk en behulpzaam is super. Modernere badkamer/douche zou wel mogen. Vliegengaas voor de ramen wel gemist. Bij warm weer zet je graag het raam open en ging dit nu niet, door geen aanwezigheid van vliegengaas.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een rustig park met leuke huisjes mooi uitzicht
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi park huisjes prachtig
8
Naam: Jacolien Bresser
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een heerlijke week prachtige omgeving mooi huisje en prachtige locatie van het huisje
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anja Esderts
Datum: 28 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
goede accommodatie
9
Naam: Piet Zijlstra
Datum: 25 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bijzonder vriendelijke receptie
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeker geen verkeerd verblijf ondanks alles. Pluspunten: - ruim huisje - fijne keuken, nette uitstraling, veegschoon bij oplevering. Goede invantaris van de keuken ook! - Wifi ook zeer prettig. - tweetal leuke speeltuinen, midgetgolf aanwinst - prettig om de auto bij het huisje kwijt te kunnen Verbeterpunten: - er zou een DVD-speler in elke woning aanwezig zijn. Hier hebben we ons op ingesteld. Helaas geen DVD-speler te vinden. Gelukkig laptop mee en Wifi in de woning. - meerdere zaken kapot in de woning: kast op de ouderslaapkamer, plankje in de keuken staat op omvallen, plinten die losliggen - kleedje in de woonkamer geeft het geheel een fijne uitstraling. Kleedjes zijn echter berucht om vies zijn, net zoals deze. Eigenlijk moeten deze kleedjes na elk bezoek grondig uitgeklopt en gezogen worden en de vloer eronder schoongemaakt. - vloeren onder de banken zeer vies, net als handvat magnetron. - blijkbaar was er ook iets van entertainment. Dit werd slecht gecommuniceerd. Toevallig moest je er net langslopen. niet duidelijk of je aan moest melden en voor welke leeftijden. Onduidelijk wanneer gebouw voor verhuur bijv midgetgolf spullen achter op het park open was. - onduidelijke communicatie t.a.v. opening horeca (en foldertje stond op gesloten, andere open)
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De kastjes in de badkamer stonken verschrikkelijk. Onder in de kledingkast was ook niet schoon. Heel veel spinnenwebben. Jammer dat de huisjes zwart zijn geschilderd. Hierdoor worden ze heel heet in de zomer. Snel wit schilderen, anders is er niet in te leven als het warm is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: NG de De Vogel
Datum: 18 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede middag, Langs deze weg wil ik u informeren over zaken die ons zijn opgevallen en verbetering behoeven. KEUKEN 1) bij binnenkomst waren er veel mieren in de keuken 2) alle koekenpannen zijn over de houdbaarheidsdatum om verantwoord te gebruiken, de bodem van alle pannen zijn beschadigd en zijn daardoor zeer kankerverwekkend. 3) de afzuigkap doet vrijwel niets 4) het stopcontact boven het aanrecht doet het niet 5) er ontbreken grote diepe borden 6) er ontbreken 3 eierdoppen 7) deurtje van het vriesvak is kapot 8) koelkast is behoorlijk klein voor een huisje voor zes personen WOONKAMER 1) TV kapot en in plaats daarvan staat een piepklein schermpje om op te kijken SLAAPKAMER EN BADKAMER BENEDEN 1) buitendeur gaat lastig open en dicht 2) de deur kan ook niet vastgezet worden waardoor er slecht en verantwoord gelucht kan worden 3) in de badkamer zijn te weinig ophang haakjes voor handdoeken en kleding op te hangen 4) in de douche is geen steuntje oid om douchespullen neer te zetten 5) een rekje om natte handdoeken aan te hangen zou handig zijn BADKAMER BOVEN 1) toiletbril zit los 2) douchestanghouder zit los 3) pin van de douchestang zit los 4) in de badkamer zijn te weinig ophanghaakjes voor handdoeken en kleding op te hangen 5) in de douche is geen steuntje oid om douchespullen neer te zetten
6
Naam: Joke van Helden
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het concept Tiny House is voor jullie misschien nieuw het voldeed niet aan onze verwachtingen. Onze Tiny House nr 36 had een krakende bank geen voldoende licht bij de eet tafel . Er stond bij oplaadpunt voor de fietsen nou geen stopcontact gezien, badkamer niet handig tenminste het bad moest je instappen bij het schuine gedeelte. Als je het toilet doortrekt komt er water naar boven in het bad putje.we hadden graag iets meer éénheid gezien met de inrichting van het huisje het was een ratjetoe van verschillende stijlen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
het is niet helemaal het idee van een tiny house geweest. Jammer is dat de kleerhangertjes zo hoooooooooooooog hingen, dat ik mijn alsmaar moest vragen om mij te helpen. En ook jammer dat er geen stoel was, anders had ik dit allemaal zelf kunnen doen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De badkamer van de tiny house was zeer slecht schoongemaakt.. kwamen we savonds achter toen we hem gingen gebruiken. In de stop van het bad zat allemaal bruine/grijze smurrie. Er was schimmel in de badkamer en de vloer was niet helemaal schoon in de woonkamer en badkamer. Zonde want het huisje is verder heel mooi. Matrassen wel erg hard.
10
Naam: Romana Nauts
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik vind dit park toch het meest service gericht! Goede en duidelijke informatie en een heel warm welkom! Het is een geweldig park, veel mogelijkheden voor jong en oud! We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. We zijn nu al aan het kijken of we met de hele familie in september terug kunnen komen!
8
Naam: Joris van Driel
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Net huisje, mooi gemeubileerd en comfortabel, sanitair schoon en werkend maar enigszins gedateerd. Boven een wc was fijn geweest, tevens jammer dat de ruime badkamer zo leeg is en niet gekozen is voor en bad en of extra toilet. De visvlonder was nagenoeg onbruikbaar door riet en overhangende bomen. Hele fijne bedden en een volledig uitgeruste keuken maakte het een prettig verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ontspannen
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.