Villaparc Schoonhovenseland

Hollandscheveld, Drenthe, Nederland

  • Ruime tuin
  • Recreatieplas
  • Vlak bij Assen

reviews

8.7

Vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 425 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 425 reviews

8
Naam: Sietske van Dijk
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een fijn verblijf gehad. Mooi ruim huisje, ruime tuin, grote jacuzzi en een lekkere bank binnen. er kan wel wat meer keukeninventaris in het huisje. In een 6-persoons huisje precies 6 ontbijtborden, 6 grote borden, 6 messen etc is te krap. Ook kan er wat gedaan worden qua algemeen onderhoud. Kleine dingetjes die niet erg zijn maar wel slordig. Verder zaten we het laatste weekend klem tussen 3 groepen jongeren die een weekend kwamen feesten/zuipen. dat is als gezin onplezierig en moet je eigenlijk uit elkaar houden. Maar overall een heel fijn klein park met mooie huisjes op een goede locatie waar veel te doen is in de omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi huis en park. Hoeveelheid apparatuur in de keuken was alleen een beetje matig (pannen en zo). We waren met 6 man en hadden toch wel moeite om het koken soepel te laten verlopen. Voor de rest prima huis/park :) heerlijk genoten van de jacuzzi
8
Naam: A.J.M. van Oostenbrugge
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig, maar wel op zichzelfstaand. Geen verdere activiteiten
9
Naam: Katleen Hellings
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel tof huisje, supervriendelijke vrouw aan receptie. Enkel de hygiëne kon iets beter vonden we.
10
Naam: Rob van der Terp
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super mooie accommodatie in prachtige ( en rustige) omgeving !
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk en relaxed weekend gehad, top.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was top. Wij hebben met z’n tweetjes in een 6 persoonshuisje gezeten, dus we hadden heerlijk de ruimte. Het park is mooi en de ligging is ideaal: met 4 minuutjes zit je in het dichtstbijzijnde dorpje met supermarkt en al. Op een kwartiertje afstand ligt het stadscentrum van Hoogeveen. Zeker een aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Jeane Sijlvester-Popken
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik heb een heerlijk en ontspannen verblijf gehad Ruim en mooi opgezet park
8
Naam: Rob van Ooijen
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park in een schitterende omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig en een bijzondere mooie omgeving
9
Naam: Jan van Heusden
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig gelegen
8
Naam: Harrie
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Kleinschalig, heerlijk rustig, park (mits geen nachtbrakende jeugd zoals wij de eerste 2 nachten...) zonder winkeltje of iets dergelijks maar wel met een prima huisje! Waren zo gesitueerd dat je voldoende privacy hebt. Met alles erop en eraan. Alleen zou het huisje wel een upgrade mogen hebben - de gezelligheid ontbrak namelijk - zeker door de eentonige inrichting. Een likje verf hier en daar zou de boel al enorm opfrissen. En wat we echt misten was een goede spiegel in bijv. de gang en/of aan de achterzijde van de deur - dan kun je ook nog even checken of je er netjes uitziet (haha) en ook voor make-up of jezelf scheren is dat handiger dan de badkamerspiegel(s) En een hangkast voor de kleding boven zou ook handig(er) zijn geweest. Desondanks een heel fijn verblijf gehad! In een mooie bosrijke omgeving - centraal gesitueerd tussen grotere steden zoals Assen, Zwolle en Emmen. En komen dan ook graag nog eens terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super fijne vakantie week gehad, voor herhaling vatbaar
9
Naam: Cor Kelderman
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie omgeving, rustig park. Grote spiegel zal volgens mijn vrouw wel handig zijn! Ik zelf kijk niet zoveel in de spiegel ;-)
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een prachtig, rustig park. Mooi gelegen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie moderne accommodatie, zeer ruim opgezet. Minpuntje, lage begroeiing je zit niet echt vrij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Gevoel van privacy.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben erg genoten van ons verblijf. Het huisje ziet er verzorgd en goed onderhouden uit. Wel zou ik een Tip willen geven, zet nog een staande lamp in het huisje voor wat meer sfeer. De spotjes aan het plafond geven dat niet.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Netjes en mooi ligging en heerlijk rustig . Is een klein vakantiepark
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi klein park leuke huisjes. Alleen zouden er andere banken geplaats mogen worden erg laag ,geen lekkere zit ziet er beter uit dan gemak. Tv / radio ontvangst zou beter kunnen. Verder heerlijk genoten.
10
Naam: Gert Vink
Datum: 1 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige huisjes met grote ruimte om de huisjes,veel privecy
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Erg goed bevallen, veel ruimte, mooie omgeving en rustig, op eerste weekend na(, wat luidruchtige jongelui) ruim huisje. een opmerking, de koelkast is echt te klein, hebben onze koelbox erbij nodig gehad. verder alles perfect!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park.
9
Naam: Jan van Lunteren
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Hillyanne Monné-Veldhuyzen
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De accommodatie is ruim, licht gezellig en prima ingericht. Het enige minpuntje is een toch wel kleine koelkast voor een 6 pers. accommodatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker huisje met alle gemakken voorzien.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.