Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villaparc Schoonhovenseland

Villaparc Schoonhovenseland

Hollandscheveld, Drenthe, Nederland

  • Ruime tuin
  • Recreatieplas
  • Vlak bij Assen

reviews

8.7

Vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 175 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 175 reviews

9
Naam: Jan van Ieperen
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is mooi onderhouden park. De ligging is heerlijk rustig. Wij vonden alleen dat een topper op de harde matrassen wel een pluspunt was geweest. En iets meer kopjes borden ed voorkomt dat je de vaatwasser vaak moet gebruiken. Maar voor de rest een top park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Paul Hulsegge
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park, bungalows niet dicht op elkaar
10
Naam: Danielle Hertog
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park
9
Naam: Gerben Sinjewel
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ik miste bij de ramen vliegenhorren. geen kaart van de omgeving was aanwezig. geen mat bij de terrasdeur. prima schuurtje voor de fietsen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Van Baaren
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een fijn ruim huisje met goede bedden en een fijne bank. Het parkbeheer was alleen met vakantie, dus ik het weekend was er niemand aanwezig. En toen viel rolgordijn van het raam... Ook waren de badkamers niet heel schoon, een aantal ophanghaken waren los en ook de rolgordijnen waren niet goed bevestigd. De rolgordijnen beneden lieten ook veel licht door. De pakketten beddengoed en handdoeken vielen wat tegen. Je betaald er extra voor, maar we kregen per persoon maar 2 handdoeken voor 4 dagen. En er was maar 1 bed opgemaakt, terwijl we op verschillende kamers wilden slapen. Gelukkig via telefonisch contact met de beheerder nog extra handdoeken en bedlinnen gekregen.
10
Naam: Sonja van der Burgt
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De villa was heerlijk ruim en voorzien van alle denkbare luxe en het was heel prettig dat er een slaapkamer met badkamer beneden was zodat mijn vader van 89 daar lekker zijn eigen gang kon gaan. We hebben ook genoten van de grote tuin met jacuzzi dit maakte het verblijf extra speciaal. Als ik 1 dingetje als verbeter puntje mag geven ik miste een spiegel waar je jezelf helemaal in kan zien dit is altijd makkelijk voor als je de deur uitgaat dus misschien 1 lange in de hal.
9
Naam: B. Terlouw
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top park heerlijk rustig. Echt genoten komen zeker nog een keertje terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Eric De Bruyn
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: G. de Jong
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn rustig park met mooie ruime vakantiewoningen
9
Naam: Eric Geilvoet
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8 Park met rust en dat is er en voor de rest extras precies wat we wilde
9
Naam: N.A.M. van Grijswijk
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ruimte in het huis voor 5 personen, 2 badkamers Wij hebben erg genoten.
10
Naam: Corry Ruiten
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje zijn heel mooi gelegen ieder huisje heeft goed uitzicht. Alleen vinden wij voor 6 personen de koelkast te klein en bij ons stond een bank met een langzit met 6 personen kun je niet allemaal goed zitten. Dat was voor ons niet van toepassing omdat wij maar met 2 personen waren
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig huis in een schitterende omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig en comfortabel!!!
10
Naam: MaRe
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne ruime bungalow. Koelkast erg klein en horgaas voor de ramen zou fijn zijn. Verder geen minpunten!
9
Naam: Martin Crum
Datum: 31 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne ruime accommodatie.
7
Naam: M de Waard
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Chips lag nog onder bank, tafel zat onder de vlekken, spinnenwebben in slaapkamer. Niet teruggebeld na antwoordapparaat in spreken. Thermostaatkraan van douche beneden slecht te draaien. Keuken, badkamer en toilet waren schoon. Wcbril beneden zat los.
10
Naam: Kees Schot
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer vriendelijk personeel. Huisje was heerlijk rustig, schoon we komen graag terug.
10
Naam: Klerks Hilda
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Erg naar ons zin gehad
9
Naam: Ariella
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een fijn huisje met alle gemakken voorzien. De ligging was ook prettig en leuk met een strandje in de buurt. Wij willen zeker nog een keer terug komen.
8
Naam: Cheritaa Groeneweg
Datum: 28 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een prettig verblijf gehad. Het was een mooi huisje met voldoende ruimte. Wel een te kleine koelkast. Heel veel buitenruimte in een mooie omgeving. Het huisje had wel beter schoongemaakt mogen worden. Zeker in deze tijden. De beheerders van het park, tevens het receptie personeel, zijn ontzettend vriendelijk. Toen ik een klacht had is dit gelijk opgelost. Wat ook een service is, is dat je gratis gebruik mag maken van de twee wasmachines en twee drogers in de wasruimte bij de receptie. Super fijn was dat. De receptie was alleen telefonisch niet bereikbaar op het opgegeven nummer. Ik kreeg continu voicemail. Dat vind ik een min punt. Maar het verblijf was al met al super. Zeker een plek om naar terug te gaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Pascal Duijndam
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het huisje was niet schoon en de bedden on slaap baar te hard de bank was stuk dus kunnen er niet normaal op zitten moesten legge en voor zes personen koken is on mogelijk ik zou er meer pannen in zetten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park, rustige ligging en bij recreatie plas. We hebben we. Fijne vakantie gehad De schoonmaak kan beter en ook de inventaris, was er en der kapot
9
Naam: Desiré Henrichs
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige ruime en schone villa.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Super goed van alles
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.