Villaparc Schoonhovenseland

Hollandscheveld, Drenthe, Nederland

  • Ruime tuin
  • Recreatieplas
  • Vlak bij Assen

reviews

8.7

Vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 328 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 328 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima!
7
Naam: Eric Bos
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De bedden waren erg hard, waardoor slapen lastig was. Ook is het jammer dat er geen rolgordijn voor de voordeur en bij de lichtkoepel op de eerste verdieping was opgehangen; hierdoor waren we erg vroeg wakker door het licht terwijl we juist wilden uitslapen. Ook misten we een basis supermarkt/broodjesservice waardoor we niet van het park af zouden hoeven als dit wel aanwezig zou zijn. Wel fijn was de ruime tuin en parkeergelegenheid en de ruime woning en daardoor de rust die we hebben ervaren.
9
Naam: Jos Huberts
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Leuk park. Weinig fasciliteiten verder maar prima. Keurig netjes en leuke aanbieding. Alles in orde. Schoon en nette huisjes. Komen wel terug bij een leuke aanbieding tzt.
9
Naam: Tara
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Kwaliteit
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Bram Stoute
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed verblijf, mooie accommodatie. Jammer dan het goedkope kookgerei. Dit voelde als een eerste uitzet, ipv luxueuze villa. Ook traphekje had niet misstaan. Nu vanuit badkamer boven liepen kinderen zo de stijlen trap af.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje 16 op Villaparc Schoonhovenseland kan wel een opknapbeurt gebruiken. De badkamer op de begane grond roest en schimmelt en de douchecabine lekt daardoor enorm. Hierdoor is de vloer één en al kalk. Het huisje stonk bij aankomst en de koelkastdeur stond op eruit vallen. Tevens staat er pal voor de voordeur een lantaarnpaal en zit er overal glas zonder (rol)gordijnen. (voordeur en ruitjes boven de deuren) waardoor de slaapkamer beneden amper donker is en bij een eerste zonnestraal je klaar wakker bent. De accomodatie op zich is prachtig, ruim en ligt perfect. Maar deze punten maken het een krappe voldoende.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne vakantie gehad, accommodatie als prettig ervaren. Personeel vriendelijk. Enige punt is de receptie meer bemand zou moeten zijn als er wat is. Ook bij aankomst mag vanaf 15.00 stond lange rij en receptioniste kwam wat te laat. Handiger als het verdeeld wordt met mensen en aankomsttijd
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie bungalow, kleinschalig park, parkeren bij huisje, rustige omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het schoonmaken moet echt beter, we zijn zelf begonnen met schoonmaken. Ook waren er niet voldoende beddenhoezen klaargezet. Deze hebben we zelf bij de receptie opgehaald
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is lekker kleinschalig en het is niet geschikt voor kinderen boven de 12 jaar (positief bedoeld). Één kleine opmerking, misschien is het handig, zolang de lichtknop in de badkamer beneden nog niet werkt om mede te celen waar de lichtknop zit. Ik moets het navragen bij de receptie
9
Naam: Henrike van Tongeren
Datum: 6 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel fijn gehad, voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Geert Vogel
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super goed.Met name dikke 10 voor beheerders .
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Een mooie accommodatie. Misschien een tip. In huisje 5 staat een eettafel die eigenlijk wel een beschermende vernislaag zou mogen hebben. Elke vlek trekt meteen in de tafel en krijg je er niet meer uit.
5
Naam: Stan Vegter
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
TV was bijzonder klein. WiFi heeft tijdens het gehele verblijf niet gewerkt, ondanks telefonisch contact hierover. Ik mistte dingen als zeep.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Schoonhovenseland niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Wij vinden het erg fijn dat u uw ervaring met ons deelt. We gaan met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. We hopen dat u heeft genoten van uw vakantie, graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Jack
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel relaxt en luxe.
9
Naam: Petra Bachet
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geen commentaar. We hebben hier met plezier een maand gewoond.
8
Naam: Kleijnen
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is een mooi park met voldoende parkeerplaatsen voor de woning, de jacuzzi is zeer aangenaam. Misschien is het een idee om een service voor broodtjes in te voeren
10
Naam: Anneloes Van der Dussen
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Didi Blommerde
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooi en rustig park, mooie omgeving, mooi huis. Genoeg ruimte. Heerlijk om je even terug te trekken.
8
Naam: Robbert van de Scheur
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ruim, schoon huis
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huisje in rustige omgeving
8
Naam: Carolien
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig begonnen met een vriendelijke ontvangst en relaxte uitstraling vh park en de beheerders.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: N.D. Kroon
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi en rustig park
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig in de natuur
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.