Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villaparc Schoonhovenseland

Hollandscheveld, Drenthe, Nederland

  • Ruime tuin
  • Recreatieplas
  • Vlak bij Assen

reviews

8.7

Vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 234 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 234 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 4 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben het ervaren als een oase van rust zeker nu we in het corona tijdperk leven.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik was nog niet eerder op een hoogenboom park geweest. Het is ons erg goed bevallen
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Greetje Modderman
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We waren erg verrast dat het interieur van zon prachtige Villa niet comfortabel was. Het zitten op de bank en eetkamer stoelen was veel te laag alleen geschikt voor kleine mensen. We hebben 2 tuinstoelen van buiten moeten halen. En zijn een dag eerder vertrokken omdat we vermoeid en rugpijn hadden door het zitten op de stoelen en bank
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer mooie accommodatie! ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn huisje
9
Naam: Johanna Jager
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
zeer ruime, nette en moderne villa
7
Naam: Ton Esmeijer
Datum: 14 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik heb nog nooit meegemaakt dat de etensresten nog in en aan de pannen zitten. Het Schoonmaakbedrijf zal de kasten met pannen niet controleren, dus dat punt ligt bij de vorige bewoners, wel heel smerig. Een lamp, waarvan de lampenkap ontbreekt had wel gezien kunnen worden. De combimagnetron was defect, maar werd meteen opgelost door de parkbeheerster.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prettig en rustig gelegen park 1 opmerking. Wij hadden last van vliegen. In dit jaargetijde is dat vreemd. Huisje 32.
10
Naam: Tom Van den Hoven
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Rustig park, erg fijne jacuzzi, mooie omgeving om te wandelen
10
Naam: j. sonneveld
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi kleinschalig park in een mooie omgeving.
8
Naam: Martin Schonenberg
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zoals u hebt gelezen zijn wij zeer tevreden over ons verblijf. We hebben wel een paar punten die verbetering behoeven nl± * bankstel met vlekken komt slordig en vies over, wij hebben daar een plaid over gelegd als oplossing * kranen waren moeilijk bedienbaar--zaten erg strak * thermostaatknop van de verwarming in de slaapkamer beneden zat vast Maar verder was alles prima! Bedankt voor alles. Met vriendelijke groet, Martin en Anne-Mieke
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij zaten in Schoonhovenseland bij Hollandscheveld. Prachtig huis, ruim, schoon en alles aanwezig om een lang weekend te kunnen genieten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk ruime accomodatie op een rustig park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Enorm prettig verblijf in een huisje dat op een mooie plek staat.
10
Naam: Hanny Bergman
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Carla Verkroost
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van een heerlijk verblijf. We hebben veel gewandeld, spelletjes gedaan en echt weer even rust ervaren!
10
Naam: Riet Butz
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Paul van Eijk
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben enorm genoten van de rust en natuur in de omgeving. De jacuzzi was heerlijk, de bank comfortabel en er hing een tv waarop alles mogelijk was. Het huisje was netjes onderhouden en ruim. De bedden vonden wij niet erg comfortabel. We voelden de vering van de matrassen letterlijk in onze rug.
10
Naam: Tess Roof
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Bereikbaarheid ,ligging ,ongedwongen rustgevende sfeer. Wij hebben er allemaal een heerlijk gevoel aan over gehouden . Toen mijn kleinzoontje van 6 jaar s’avonds thuis weer in zijn eigen bedje lag en mijn zoon hem ineens hoorde huilen en vroeg wat zijn verdriet was ,zei hij” het was zo’n fijne engezellige vacantie ,ik wilde daar veeeeel langer blijven papa.
9
Naam: Coby Koenen
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden het een mooi en rustig park komen zeker nog eens terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben ondanks de weinig faciliteiten (alleen een speeltuin) een super midweek gehad. De eerste reactie van de kinderen was hier willen we nog een keer heen. dat zegt toch genoeg :-)
8
Naam: N.J. Havenaar
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke midweek gehad ondanks het regenachtige weer. De bungalow was netjes schoon. Met de hond liepen we zo het bos in. Of naar het water aan de overkant van de weg, plas Schoonhoven. 2 aanmerkingen. Wij waren maar samen, maar ik kan me voorstellen als je met 6 personen bent dat de koelkast dan veel te klein is. En het is tenslotte een 6-persoons bungalow. En verder misten we de smart TV. We hadden een review gelezen dat iemand blij was met de TV vanwege Netflix, maar helaas niet in onze bungalow.
8
Naam: Femke De Leeuw
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijke week gehad. Mooi en net huisje. Ruim opgezet. Rustig park. Wasserette waar je gratis gebruik van kan maken.
9
Naam: Engbert Jilderda
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is een klein park waar je in alle rust kunt genieten van je vakantie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vonden het huisje schoon en netjes. Mooi huisje, goede indeling. Prachtige badkamers. Een vriendelijk ontvangst bij de receptie. Ook mochten er zonder problemen gasten komen, fijn! De huisjes zijn ruim opgezet, genoeg ruimte om het huisje. Dat was ook erg geweldig. Het enige minpunt was een niet zo frisse combimagnetron en te weinig sfeerlampen (of staande lampen) in de kamer. Het licht van de plafonnière in de kamer was erg fel, wat soms heel handig is, maar voor gezellig in de kamer verblijven zijn een paar lampjes erbij geen overbodige luxe. Dan kan het felle licht uit, want dat is beslist niet gezellig. Als het mogelijk is, maken wij graag weer eens gebruik van uw accommodatie. Het is heel goed bevallen!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.