Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13394 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13394 reviews

8
Naam: Winy Stroeks
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Echter bleek bij aankomst een deel van het servies nog vies te zijn.. Begin van de week een mail gestuurd met een vraag over de extra borg (ivm festival wat was geannuleerd ivm Corona). Echter hier geen reactie op, uiteindelijk zelf naar de receptie moeten gaan om navraag te doen. Verder zouden wij qua locatie en verblijf zeker dit park aanraden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf was heel goed. Een belangrijke reden voor ons om het park te bezoeken is het zwembad. Deze was slechts 1,5 uur per dag te boeken, terwijl het niet druk was op het park. Graag zou ik digitaal een optie hebben om meerdere blokken op een dag te boeken, of graag alle restricties te verlaten. Zeker geen coronapaspoort bij binnenkomst gaan vragen, want dan kom ik niet meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park met veel leuke dingen voor kindëren om te doen , ik vond een nadeel dat je overal voor moest betalen en niet zo weinig ook . Een tip zorg voor een schemerlampje in de slaapkamers dat je vanuit bed uit kan doen . En verwijder die oubollige koffiezetters zet er gewoon een senseo in Verder hebben wij (oma en twee van mijn kleinkinderen) erg genoten en zelfs mijn tienjarige kleindochter merkte op dat al het personeel zo aardig was Wij komen zeker een keer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
goed park met goede voorzieningen, wel jammer waren de tijdsloten bij zwembad en de ganzenpoep bij de speeltoestellen bij het meer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf.Jammer van de onrust in de nacht. Meer en beter optreden hiertegen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het onderhoud van de bungalow is matig. veroudert. en de schoonmaak van de bungalow mag beter. meubilair was versleten. badkamer gevaarlijk voor ouderen mensen bad geen slipmat aanwezig. inloop douche is aan te raden.
9
Naam: Nicole
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten van een weekend op jullie park. De faciliteiten voor kinderen, het vriendelijke personeel en de nette chalet hebben hier onder andere voor gezorgd. Het enige min puntje vond ik het zwembad. Ik had een groter speelgedeelte voor baby+peuter verwacht. Het babybad vond ik een beetje koud en voor ons kindje van 2 was er in het zwembad weinig te doen. Ondanks dat hebben we enorm genoten van ons verblijf! We komen zeker nog een keer weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, mooi huisje, schoon Park, rustig
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Te weinig stopcontacten, geen lichtpunt bij het bed, dus je moet in het donker je bed in. Schimmel in vitrage. Medewerkers receptie geven verschillende informatie. Misschien wat meer plekken voor afval. Verder mooi park.
9
Naam: Leen van Wijk
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als je na 3 jaar weer eens op vakantie kan, dan is park Hunzedal een erg goede optie. Je hebt er alles, alle faciliteiten zijn aanwezig. Het dorp ligt op loopafstand. En er is rust.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en rust. Top dat er bagagekarretjes aanwezig waren bij de parkeerplaats.
9
Naam: Berendina Koenders
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park met veel voorzieningen. De chalet waar wij in zaten stond op een prachtige plek maar is wel aan onderhoud / vervanging toe. In de badkamer stonk het en er zat schimmel op het dak. Omgeving is prachtig, jammer van de vele ganzen die in en rond het water zitten en daar poepen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was leuk en netjes, op wat schimmel in de hoekjes van de badkamer na. Verder vond ik de huisjes wel wat dicht op elkaar staan met weinig groen of andere beschutting. Tot slot moeten er echt nachtlampjes komen in de slaapkamer. Vreemd dat dat niet zo was!
9
Naam: M.J. Bilkes
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Enige puntje wat we hebben waren de douches die niet goed warm werden , bleven koud/lauw
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark, netjes en aardige medewerkers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Volgend jaar zijn we er weer!
7
Naam: Familie Wolters
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor een lang weekend was het leuk, volgende keer wordt het een groter huisje nu wat te weinig met 5 personen in 5 personen chalet. Mistte wel kastruimte voor boodschappen en een plankje in de douche en een oventje in de keuken. Jammer dat je voor alle kinder activiteiten zo’n beetje moest betalen! Over al gemeen leuke dagen gehad
8
Naam: Peter Schiffelers
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het park nabij Borger centrum en omgeving zijn top.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een super fijn weekend gehad en heerlijk kunnen genieten.. enig puntje in onderhoud is dat ons afzuig systeem in de badkamer het niet deed, waardoor alles lang vochtig bleef.
8
Naam: Sam Mosch
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er was geen koffiezetapparaat, alleen een balle sensor. Nog bij de balie gevraagd voor een ander apparaat, nul Toen zelf een koffiezet apparaat gekocht. Minpuntje
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Jan ter Brake
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heb het als een topcamping ervaren.
8
Naam: Betty vant Zet
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
betere vermelding van de lengte van de bedden . zoon 193 lang was behelpen in 190 bedden voor de rest fijn verblijf gehad in de Hunzedal
8
Naam: A. W Evers
Datum: 19 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijke midweek op een prachtig rustig goed verzorgd park gelegen op een heerlijke plek in Drenthe. Een goede startplek voor fietsers en een park waar je je welkom voelt.
8
Naam: Marleen Kweekel
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vomd een groot en ruim park, alles zeer duidelijk aangegeven ook. Personeel was op iedere plek ontzettend beleefs en vriendelijk. Vomd ons huisje alleen erg verouderd, erg vochtig en muf in het huisje, hierdoor zat er in de badkamer wat schimmel en vochtplekken, zelfs onze baddoeken droogde niet. Van de keuken kastjes en hangkasten zitten de deurtjes scheef. Vond hierdoor de prijs/kwaliteit niet helemaal kloppen. Nogmaals park en personeel was verder top...💪
8
Naam: C.W. Vermeer
Datum: 18 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi schoon park. De badkamer erg oud, wasbak gebarsten, bad niet meer van deze tijd. Gat in de deur.... Keukeninventaris erg beperkt, geen voorraadbussen, geen gebaks vorkjes, geen bloemenvaas
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.