Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10606 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10606 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Jammer dat er te weinig aanbiedingen/arrangementen zijn voor de comfort plaatsen maar ook dat de bomen te hoog en te breed zijn waardoor de ruimte minder wordt
9
Naam: Klaas de Boer
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we zaten in chalet 6a nr 67 was net nieuw en mooi uitzicht op de akkers en mooi weer dus we waren tevreden en komen nog eens terug
8
Naam: Esther Dijkstra
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Herrlijke vakantie gehad, jammer dat het alweer afgelopen is!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Camping is mooi gelegen, mooie kampeerplaats en een geweldig zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima vakantie gehad tijdens ons verblijf bij hunzendal. De standplaats was wat modderig door weinig zon en weinig gras op die plaats waar wij stonden 664 De omgeving prachtig. Doch de wc en de stortplaats voor het chemisch toilet mag wel wat vaker worden schoongemaakt Verder wel voor herhaling vatbaar
9
Naam: André & Monique
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het top gehad en is zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: S.A. Brouwer
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
toch weer een redelijk geslaagde vakantie (verblijf)
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles goed geregeld mbt corona. Ziet er goed onderhouden uit. En leuke aanbiedingen voor midweekje.
8
Naam: Ynte Hoekstra
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig en een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
10
Naam: Danique
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuk kindvriendelijk park, veel speeltuintjes en fijn dat er geen autos rijden zo kon mijn 2 jarige heerlijk veilig buiten spelen! Zwembad is ook leuk en ook buiten de vakantie is er animatie! Wij hebben genoten!
9
Naam: Gcm Loop
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
eten slecht . verder prima
8
Naam: Roy
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn startpunt voor uitstapjes. Dorp op loopafstand
8
Naam: Anja Kalma
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zaten in bungalow 373. Prima gelegen en van allerlei gemakken voorzien: goede bedden, veel ruimte en goede verwarming. Mooi terras met tuinmeubilair. Jammer dat er we geen combimagnetron hadden, maar alleen een magnetron. Verder voldoende keukengerei, maar geen voorraadblikken cq koektrommel (misschien een tip). De schoonmaak was bij aankomst niet naar wens. Er is gelijk iemand langs geweest om schoon te maken, maar de dode spin lag nog steeds in de vensterbank in de badkamer. De schoonmaakster is weer geweest en beweerde dat die spin er was gekomen nadat zij opnieuw had schoongemaakt. Dat was niet het geval aangezien de spin nog steeds op dezelfde plek lag. Ook had ze een plank in de keuken schoongeveegd (tijdens onze afwezigheid), maar dat lag op de vloer in de keuken. Ik ben zelf met stoffer en blik aan de gang geweest. In deze Coronatijd is goed schoonmaken essentieel. Wat technische mankementen die we niet hebben gemeld, omdat we niet wilden dat er weer mensen in onze bungalow zouden komen om dat te herstellen en het niet dusdanig was dat wij er veel last van hadden. Achteraf gezien hadden we dit moeten melden, maar dat zijn we vergeten. Bij de badkamerkraan is de slang met ductape vastgezet. Het lekt en spat nog steeds tijdens het douchen. Dit is geen manier om iets te repareren. Bij de kraan in de keuken komt na gebruik van de kraan een plasje water rond de kraan op het aanrecht te staan. Af en toe gebeurt dat zelfde bij de wastafelkraan. Overige tips: nachtkastjes naast de bedden, zodat je daar een wekkertje op kunt zetten (of je GSM) op kunt leggen. Op de plank boven het bed is niet handig s nachts in het donker (en lamp aandoen is niet handig als je jouw partner niet wilt wekken). En een rekje, kastje of plank in de badkamer om daar spulletjes op te zetten. Het planchetje boven de wastafel is te klein en op de rand van het bad kunnende spullen nat worden. De badkamer is groot genoeg om daar iets voor te maken. Heerlijke midweek gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een fijne accommodatie, in een mooi en zuiver park. Het is heel zeker een aanrader.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De verlichting in het woongedeelte van het huisje is matig. gelukkig had ik zelf een extra lamp meegenomen. voor de wat oudere is goede verlichting best belangrijk. het goed kunnen zien.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park. Inventaris matig, geen spatel voor de koekenpan waardoor de bodem is vernield. Mis gebruiksaanwijzing van de kachel. Toilet spoelt grote boodschap soms niet door. Kraag van warm water in de keuken zit verkeerd om, niet handig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een prachtig verblijf, alleen de bungalow was wel aan vernieuwing toe. We zijn al behoorlijk vaak in het Hunzedal geweest, maar het verveelt nog steeds niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het vakantiepark Hunzedal is ruim van opzet, de huisvesting ruim voldoende en het dorp Borger is een mooie uitvalsbasis voor fietsen en wandelen.
8
Naam: Jan Waanders 0541 354418
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn al eerder op een Roompot park geweest en dat is altijd goed bevallen. Dorp in de buurt,goede uitvalswegen,natuur rondom,dus tot de volgende keer.
8
Naam: Wim Ruberg
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service, en goede oplossing met card voor slagboom en voordeur, dit voorkomt wachtte ij den bij aankomst. Tip: card niet weggooien maar het gebruiken dmv of achterlaten in huisje of soort brievenbus bij uitgang.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wijwater zeer tevreden over het park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtige ligging van het chalet. Jammer, dat we vantevoren niet wisten dat er een wifi-mast aan het huisje vast zit. En we waren verbaasd over de herrie in het huisje, veroorzaakt door eikeltjes die op het metalen dak vielen. Zeker in de nacht wende dat niet zo.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijke medewerkers
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze accommodatie was toe aan een schilder beurt van binnen. En er hingen best wel wat spinnen in de hoeken van de slaapkamers.
8
Naam: Henny Blok-Bohmermann
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk midweek gehad, en als cadeau mooi weer.
9
Naam: vister
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het erg na ons zin gehad Het was wel erg koud savonds en erg kraakerig in de hunzentent het dak waaide op en neer door de wind en regen Daardoor slecht geslapen Ook vond ik de slaap ruimte niet handig
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het chalet was schoon( binnen ) en van alles voorzien. (Helaas geen bedlampjes )
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.