Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hunzedal

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Veel activiteiten
  • Meer en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Hunzedal scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11497 beoordelingen

Bekijk 11497 reviews

8
Naam: Marcel Sanders
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons verblijf. Juist nu is het fijn om er even uit te zijn en je toch veilig te voelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Rob
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van de camping en de mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi plekje aan het water. Meubilair in ons verblijf is niet erg comfortabel, vooral het bankstel zat niet erg lekker. Bedden zijn prima. Badkamer lekker ruim,
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
TOILET EN DOUCHECABINE VEROUDERD EN TE KLEIN. GEEN SPIEGELLAMP ETC
9
Naam: G Posthuma
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park met ruime toeristische mogelijkheden in de regio. aandachtspunt : hinderlijk getik van de verwarming
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niet schoon, achterstallig onderhoud, vriendelijk personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park en mooie ligging?☺
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slaapkamer schönen achter bed heel vies
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn, rustig park.
8
Naam: R.G. Bakker-Schat
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
8
Naam: J. Deelen
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jack Balk
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park .met mooie huisjes en diverse verschillende prachtige chalets .helaas door Corona alles dicht .Maar we hebben toch enorm genoten.
9
Naam: Ronald Van Beek
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje lag goed tov receptie, winkel, waterplas en Borger. Huisje was goed ingericht en alle benodigdheden ware aanwezig. Licht in de keuken kan beter. Wellicht een grote lamp bij keukengedeelte.
8
Naam: Jan Putman
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen maar wel erg groot. Wij, als zeventigplussers, zien het hier in het hoogseizoen niet zitten. Staat allemaal te dicht op elkaar. WC bril van chalet nr.3 zat los en ook de koekenpan dient nagekeken te worden.
7
Naam: Anna Kunst
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
O we waren wel tevreden hoor. Maar het weer was slecht door die erge stormregen was er heel veel lawaai van de caravan. We denken de daken of zo. Het was net of er lucht in de verwarwings buizen zat. Maar dan 25xerger.vreselijk.we hebben niet kunnen slapen
8
Naam: Harry Michielsen
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wel fijn maar veiligheid?? Controleer maar eens de brandblusser ,mocht je die nodig hebben moet je eerst de bezemkast ca verwarmingsketel uitmesten wil je hier bij kunnen. Moet zichtbaar in huisje geplaatst worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig vakantiepark met veel mogelijkheden. Door corona maatregelen alleen de verschillende speeltuinen uitgeprobeerd. Vakantiehuisje heeft alles wat je nodig hebt prima bedden. Alleen muffe lucht in de kamers die wij er niet uit kregen
9
Naam: Natasja Kompanje
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het erg leuk! Helaas door de lockdown geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten. (Hebben het zwembad en restaurant wel erg gemist) Hopelijk kunnen wij dit op korte termijn eens inhalen. Leuke speeltuinen en top ligging, mooie bossen en leuk dorp in de nabijheid. Leuk ook de knutselpakketjes die jullie aanbieden. Groet
8
Naam: F. de Reuver
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim park, verzorgd, mooie omgeving, ruime woonkamer met gezellig inrichting, groot zwembad. Groot meer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk dichtbij het bos, je wandelt er zo naar toe
8
Naam: Helena Feenema
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker genoten maar anders als bij de boeking verwacht door de lockdown
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een fijne vakantie, mooi park en kinderen hebben heerlijk gespeeld. Wel misten we een oven in het vakantieverblijf, alleen een magnetron is watvlastig met pizza en afbakbroodjes.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op de kinderslaapkamet bij het hoofdeinde geen stopcontact beveiliger. Het huisje was gedateerd, badkamer stonk. De ligging van het park was mooi en het uitzicht ook!
9
Naam: Sjoerd uit Hardenberg
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk rust(ig) verblijf in corona tijd. We hebben samen genoten van een boswandeling in de nabije natuur en zelfs nog sneeuwval. De accommodatie was ruim en voorzien van alles wat we nodig hadden. De gourmet had de aangrenzende supermarkt net als het hout voor de haard. Heerlijk genoten!
8
Naam: H.A.P.C. Bohms
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gezellig, mooi park ,leuke wandeling rond meertje
8
Naam: J Lamers
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, jammer dat alles dicht moest. Groetjes Jessica Lamers
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfortabel Chalet in een landelijke omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.