Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold

Hoogersmilde, Drenthe, Nederland

  • Vrijstaande bungalows
  • Autovrij park
  • Grenst aan Nationaal Park Het Drents Friese Wold
  • Leuke uitstapjes in de omgeving
  • Gratis wifi

reviews

8.9

Vakantiepark Vakantiepark Het Drentse Wold scoort gemiddeld een 8,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 350 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 350 reviews

10
Naam: E ,Hoogendijk
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ondanks corona was het weer goed, contacten summier wat jammer was, het park is voor ons prima bevallen ,wij hopen ieder geval nog terug te komen, in Drenthe, we moeten ieder geval nog buiten de deur gaan eten. en tijdens het fietsen een kop koffie drinken.
10
Naam: Lia van Bostelen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij vinden het een super fijn park , we komen hier elk jaar wel een keer, en raar, het is net als thuiskomen!!, we zouden hier wel kunnen wonen!!! Rust , vriendelijkheid , natuur, geweldig, aan te bevelen aan iederéén, ( maar het moet niet te gek worden ?!!
10
Naam: Homme Schurer
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtige week gehad in mooi huisje. Meer heb je n i et nodig. Ook de omgeving is top.
9
Naam: Mnj van Dijk
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rust relax ontspanning
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig Je loopt zo het bos in. Onze hond ( en wij ) hebben genoten. Heerlijk gewandeld
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke lokatie, mooie bungalow.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het verblijf in de villa was erg prettig. Het enige nadeel was dat het geluid van de tv niet meer goed was. Maar dat mocht de pret niet drukken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Ellen Goossens-Bulthuis
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zoals al vaker zijn we super tevreden met huisje, ligging, beheerders en omgeving. Een dikke 10 is welverdiend?
8
Naam: Joyce Peeters
Datum: 4 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een heerlijk ontspannen vakantie gehad. Het was fijn dat er veel ruimte tussen de bungalows was en ook de ligging van het park in de mooie natuur hebben wij als heel prettig ervaren.
9
Naam: Mulder
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig gelegen bungalowpark. Je loopt direct het bos in!
10
Naam: L.C. Opstal
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De accommodatie is geweldig. Het park is autovrij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk mis weekje gehad, helaas door het weer niet veel van de natuur kunnen genieten, veel musea gezien daarentegen. Kortom moeten nog een keer terug om ook van de natuur te genieten.
8
Naam: P.G.C. Penders
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust en hulpvaardigheid.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was boven verwachting, alle afspraken bij de boeking zijn nagekomen. Het huisje was schoon, netjes en fijn om te verblijven. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. We hadden een topvakantie, zo erg van genoten! Hogenboomvakanties staan hoog bij ons, een dikke 10, alles was perfect. We wilden niet naar huis, ook de kids hadden wel langer willen blijven. We geven onze ervaring door! Hogenboom vakantieparken ga zo door, we hebben zo genoten, t is onvergetelijk! Top top top! Hartelijke groet, Familie Slingerland
8
Naam: Joke Kool
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima Park... Rustig... Dichtbij bossen... Bedden mogen van ons 90 cm breed zijn.... Dat is comfortabeler....
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: I.J. Snitselaar Schouwstra
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustgevend, vriendelijke/gemoedelijke sfeer, goede buren, mooie plek voor de honden, uitvalsbasis voor goede wandelingen, winkel in het dorp ook fijn, in de vakantiewoning zelf was alles aanwezig en was het ook gezellig toeven; kortom: alles was heel goed in orde en voor een betaalbare prijs!
9
Naam: Berg van den E.M.A.
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heel goed
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van alles, het park, de omgeving, het huisje, de sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar
9
Naam: P. Bennis
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk rustig park, huisje lag lekker vrij. Volgend jaar komen we weer!!!
9
Naam: Paul van der Haas
Datum: 14 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke week gehad,ondanks het weer wat niet echt mee werkte. We hadden een huisje met sauna en zonnebank waar we door het weer veel gebruik van hebben gemaakt. Het park was heerlijk rustig en ook dichtbij allerlei wandelpaden. De douche was wat aan de kleine kant maar functioneerde goed.
9
Naam: Theo de Waal
Datum: 9 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima !
10
Naam: Mandy Palmen
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
vriendelijke mensen, goed onderhouden en heel netjes. het enige minpuntje was de verlichting of gebrek daaraan op de paden naar de huisjes toe. verder niets dan lof.
9
Naam: Yvonne 0 Laven/Arendse
Datum: 1 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rust
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi huis dichtbij het bos. Van alle gemakken voorzien.
10
Naam: A.J.M. de Rooij
Datum: 22 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben een heerlijk lang weekend gehad in het Drentse Wold, in een gezellige en schone bungalow! Jammer dat het weer wat minder was, maar daarom extra kunnen genieten van de houthaard en de zeer goeie zitbank en fauteuils! Natuurlijk ook leuke uitstapjes kunnen doen in het prachtige Drente! Voor herhaling vatbaar, dus graag tot ziens!
9
Naam: Th. Lamme
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben hetzelfde huisje gekregen als 11 jaar geleden, toen kwamen de herinneringen ook weer naar boven. We vinden het een geweldig park, lekker klein en toch groots. We komen zeker nog eens terug, maar we wachten zeker niet weer 11 jaar. Allemaal bedankt voor de goede zorgen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
het was een heerlijk huisje mooie omgeving zeer vriendelijk ontvangst
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.