Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold

Hoogersmilde, Drenthe, Nederland

  • Autovrij park
  • Veel natuur
  • Leuke dagtripjes

reviews

9.0

Vakantiepark Vakantiepark Het Drentse Wold scoort gemiddeld een 9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 598 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 598 reviews

9
Naam: HaVaRa
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Dit park is top.
8
Naam: Douwe Bakker
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig park. netjes huisje
10
Naam: Cornelia Janus-luten
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik vind het een mooi bungalowpark met comfortabele bungalows. Het enige wat ik hier mis is tocht gordijn achter de voordeur. Verder ben ik erg tevreden.
9
Naam: Coby van den Berg
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijne accommodatie in een prachtig gebied. Een heel vriendelijk ontvangst bij de receptie, met goede tips over de omgeving. Verder een lekker rustig bungalowpark zonder gedoe, waar je prima tot rust kan komen. De huisjes hebben alle noodzakelijke voorzieningen. Sommige dingen zijn wat gedateerd, zoals de badkamer en de tuinset. We hebben het prima naar onze zin gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Familie van der Heijden
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Was super lekker rustig
9
Naam: Lout van Daal
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een fijne vakantiebestemming in een rustige provincie, mooie ligging, goeie parkeermogelijkheid, up-to-date receptie, vriendelijk personeel, comfortabele en ruime vakantiewoning, voorzien van alle benodigdheden en veel attracties te bezoeken in de noordelijke provincies. Wij hebben dezelfde vakantiewoning op dit park Het Drentse Wold al drie keer gehuurd, 1x voorjaarsvakantie en 2x zomervakantie. Voorjaarsvakantie 2020 (zou 4e keer zijn..) geannuleerd wegens de Corona-pandemie. De vakantie-voucher van deze vakantie hebben we weer ingeleverd bij de boeking van de na-zomervakantie. Een groot minpunt die wij hebben ervaren is de -meer dan aanzienlijke- verhoging van de huurprijzen van de vakantiewoning, wat ons bleek bij de vervolg-boeking van onze zomervakantie. Derving van inkomsten wegens Corona in de eerste helft van 2020, kan en mag niet meteen verhaald worden op de gasten, later in hetzelfde jaar. Het zou voor ons een reden kunnen worden om te stoppen met vakantieboekingen bij Hogenboom Vakantieparken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig park , comfortabel huisje met uitzonderlijk goede WiFi. Het was wel jammer dat in september je niet lang in de zon kan zitten in de tuin van het huisje (nr. 1 ). Ik heb het opgelost door een aantal keren in het parkje ernaast te gaan zitten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust,natuur
9
Naam: H. van der Veen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ben hier al heel vaak geweest 20 a 25 keer,heerlijk rustig kan er veel fietsen in de omgeving.huisje eenvoudig maar alles is aanwezig
9
Naam: J.M. van Duijn
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een nette , goed onderhouden en mooi liggend vakantiepark met veel rust.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Je voelde je heel welkom op dit park, gezellig en knus park. Mooi schoon park in prachtige omgeving.
10
Naam: Ada Verhaar-Hogerwerf
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is een prachtig rustig park, goede parkeergelegenheid, heel vriendelijk personeel, alles goed verzorgd. Wat we wel miste was savonds een lampje in de tuin, was erg donker als je er ging zitten. De afdak bij de ingang was perfect.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijne bungalow met heerlijke tuin. Nieuwe aanplant tussen de tuinen in, zal nog meer privacy geven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooi en rustig verblijf in een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig park waar heel goed de hand gehouden werd aan het autovrij zijn en honden aan de lijn (iets waar vaak op parken niet erg op gelet wordt). Dit gegeven maakte ons verblijf tot een succes !
8
Naam: Greet Hulzebos
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben het erg naar ons zin gehad de omgeving is erg mooi
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Dirk van Engelenburg
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtig gelegen in mooi natuurgebied, vogels en eekhoorns komen in je eigen tuin, geweldig.
8
Naam: Jan Voorheijen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fijn park met een geweldige ligging in de mooie natuur van Drenthe. Verlichting rond de huisjes zie beter kunnen. Zonder zaklantaarn had in het donker mijn huisje 78 niet gevonden. Wat extra horren zouden ook mogen. De slaapkamer beneden had er geen. Lekker rustig park!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi rustig park, prachtig gelegen. Fijn dat er wat levensmiddelen etc. verkocht werden bij de receptie. Broodjesservice super handig. Huisje van alle gemakken voorzien. De tuinen hadden wat ons betreft groter gemogen of meer afgeschermd van de buren. De tuinen lagen in een cirkel waardoor je de buren gemakkelijk kon zien en horen door de struiken.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust.
10
Naam: J. Matze
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Perfect huisje netjes onderhouden schoon mooie ligging mooie omgeving om te fietsen of te wandelen vriendelijk personeel zeer klant vriendelijk lekker rustig park met broodjes en vleeswaren service +gril of barbeque komen zeker weer terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rustig en vriedenlijk park
9
Naam: Jan Mok
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alles Super voor elkaar en heerlijk rustig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Comfortabele bungalow, netjes, schoon, compleet, rustige ligging, uiterst rustige omgeving, netjes onderhouden
8
Naam: Jolanda
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We vonden het een heerlijk rustig park Maar we waren ook in het naseizoen ... Dus heerlijk genoten van de rust Mooi huisje , binnen en huiten .. keurig schoon gemaakt onze complimenten
9
Naam: WilmieWilm06 Slaats
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust, groen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.