Vakantiepark Het Drentse Wold

Hoogersmilde, Drenthe, Nederland

  • Autovrij park
  • Veel natuur
  • Leuke dagtripjes

reviews

9.0

Vakantiepark Vakantiepark Het Drentse Wold scoort gemiddeld een 9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1037 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 1037 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
een rustig en comfortabel huisje, genoeg speelgelegenheid en supervriendelijk personeel
10
Naam: Victor Geuke
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig, goed onderhouden park
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park en accommodatie waren perfect. We hadden echter 1 ding wat we heel vreemd vonden. We zaten namelijk in een kinderbungalow maar de keukenkastjes waren niet voorzien van kindersloten. Nu konden de kastjes en lades gewoon geopend worden. Misschien een aandachtspunt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Zeer vriendelijke beheerder. Komt met goeie tips, je voelt je erg welkom op het park. Nu 3 keer geweest en komen zeker weer.
9
Naam: Willy Wijshoff
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust en overzichtelijkheid van het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig en vriendelijk park met veel privacy. Mooie overdekte parkeerplaats met Zonnepanelen en oplaatpunt voor elektrische autos.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Alles aanwezig in het huisje en de ligging, mooie omgeving .
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi groen park met vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustige omgeving en fijn eigen tuin en privacie
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ruim huis, goed onderhouden. Rustig, geen directe buren.
8
Naam: N Boonman
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig gelegen park, mooie omgeving. Handige overkapping bij de auto parkeerplaats zo is je auto niet heel warm als je op stap wilt! Heerlijke welness in het huisje erg van genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rust en ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima park, huisje en omgeving. Het zag er allemaal keurig uit en we hebben een hele fijne vakantie gehad. Ook erg vriendelijk geholpen zowel bij de receptie als online.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima rustig park op mooie locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed onderhouden accommodatie. Vrij gelegen. Ruime tuin. Rustig kleinschalig park. Leuke speeltuintjes. Zwembad naast het park is simpel, maar gezellig en leuk. Prachtige omgeving. Fietsen en wandelen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij werden zeer gastvrij ontvangen bij aankomst en de map met parkgegevens e.d. lag al netjes klaar. Het huis was bijzonder schoon en netjes. Wij hebben echt een heerlijk verblijf gehad met mooi weer, maar ook als het minder weer geweest zou zijn, dan hadden wij ons prima kunnen vermaken in dit ruime huis. Er waren geen minpunten te vinden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige ligging. Geeft meteen een ontspannen gevoel.
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top, we komen graag nog een keer terug. Ideaal park met huisjes speciaal voor vakantie met kleine kinderen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben twee heerlijke weken vakantie gehad op het park. Zeker voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Erwin Aupperlee
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een prima vakantiepark als je op zoek bent naar een rustig park met de mogelijkheid om actief bezig te zijn. Verwacht geen plaza of restaurant. Een goede uitvalsbasis om leuke interessante en leuke plekken te bezoeken op ongeveer een half uurtje rijden (Emmen, Assen, Coevorden, Westerbork en het gevangenis museum in Hoogenveen). Voldoende parkeergelegenheid.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Rustig gelegen park. Rustig op het park zelf. Vriendelijke en bereidvolle personeelsleden.
8
Naam: Judith Hoving
Datum: 21 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik vond het vreemd dat er geen handdoeken aanwezig waren, verder hebben we genoten van het verblijf.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park, goed en mooi ingericht. Goede WiFi, heel veel mogelijkheden om in de omgeving mooie fietstochten te maken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prachtig!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hebben een heel fijn verblijf gehad, zeer vriendelijk en behulpzaam ontvangen bij de receptie. Mooie vrije ligging van de vakantiewoning, woning was als omschreven. Dichtbij natuurgebied, wandelroutes en fietsroutes, zwembad en restaurant kortom geweldig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De rust En dicht bij bos waar de hond los mag lopen
8
Naam: Nico van Bentem
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.