Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

9 parken 50 Verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Ontdek Drenthe met Hogenboom

Heeft u al eens een hunebed gezien? Is het er nog steeds niet van gekomen? Drenthe is in de zomer een mooie groene provincie met heel wat historisch erfgoed en natuurschoon. Verken ons eigen land tijdens de vakantie vanuit uw vakantiehuis in Drenthe op een van de Drentse vakantieparken van Hogenboom. Hogenboom vakanties heeft mooi ingerichte accommodaties en arrangementen voor groepen. Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Drenthe op de website van Hogenboom.

9 parken 50 Verblijven

Vakantiehuis in Drenthe

Vanuit uw vakantiehuis in Drenthe trekt u deze provincie in op zoek naar musea en landschappen die meer vertellen over het verleden van deze noordelijke streek van Nederland. Drenthe heeft een eigen geschiedenis die de moeite waard is en het spreekt meer aan wanneer u dat zelf ontdekt. Een vakantiehuis in Drenthe is een mooi plekje om de vakantie door te brengen met uw gezin of uw partner. Hogenboom heeft een groot aanbod vakantiehuizen in Drenthe die elk alles in zich hebben wat nodig is om uw vakantie comfortabel en ontspannen te laten zijn. Een vakantiehuis te Drenthe geeft u ook het gevoel ver van huis te zijn, terwijl u feitelijk nog lekker dicht bij huis bent. Praat mee over turfsteken, hunebedden, Bartje en ponypark Slagharen, want u bent er straks ook geweest. Hak de knoop maar door: vakantie in eigen land kan net zo leuk zijn als het buitenland in een vakantiehuis in Drenthe.

Een vakantie huis in Drenthe is een droom voor iedereen die graag nog eens Drenthe wil verkennen. Wat te denken van het vakantiepark Hart van Drenthe van Hogenboom? Vanuit deze plaats kunt u naar het Drents museum en de geschiedenis uit de prehistorie en de middeleeuwen opnieuw of verder ontdekken. Huur een elektrische fiets en ga er op uit in de bosrijke omgeving of ga lekker picknicken of barbecueën in de buitenlucht; hier is de natuur nog op zijn mooist. Misschien dat u zelfs een ree of vos aantreft tijdens een ochtend- of avondwandeling. Een vakantiehuis in Drenthe van Hogenboom voorziet in een activiteitenprogramma voor kinderen. Zo is er kampvuur, midgetgolf en vergeet niet de hunebedglijbaan. Ook uw kinderen kunnen heerlijk rennen en ravotten vanuit uw Drenthe vakantiehuis op ons park. Ze doen gewoon mee met de georganiseerde activiteiten en ontmoeten leeftijdsgenootjes met wie ze ook van alles ondernemen. Boek uw vakantie bij Hogenboom wel snel, voordat de mooiste vakantiehuizen zijn gereserveerd. U vindt de contactgegevens van Hogenboom op de website. Wanneer u nu boekt, profiteert u nog van de aanbiedingen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.