9 parken 50 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Huisje huren in Drenthe

Een vakantiehuisje in Drenthe op een Hogenboom vakantiepark is altijd goed voor een onbezorgde vakantie met het hele gezin. De huisjes in Drenthe liggen op de mooiste locaties midden tussen de bossen, aan een leuk vennetje of bij eindeloze zandverstuivingen. Alle seizoenen zijn prachtig en vanuit uw vakantiehuis in Drenthe bent u zo in een museumdorp of een kleine stad met leuke boetiekjes en sfeervolle restaurantjes. In Drenthe zijn vakantiehuisjes met zoveel luxe, comfort en faciliteiten, dat u voor een leuke vakantie niet eens het park af hoeft te gaan. U komt er helemaal tot uzelf.

9 parken 50 verblijven

Vakantiehuis Drenthe

Dit jaar gaat u voor het eerst zonder kinderen op vakantie. Om een beetje te wennen aan deze nieuwe situatie kiest u voor het comfort van een vakantiehuis in Drenthe. Welk huisje in Drenthe het wordt, dat weet u nog niet. U besluit er een gezellig dagje uit van te maken en toert met z'n tweeën langs alle vijftien vakantieparken van Hogenboom voor het leukste vakantiehuisje in Drenthe. U drinkt koffie in het Bospark Lunsbergen, geniet van een heerlijke lunch in het pannenkoekenrestaurant van Landgoed Het Grote Zand en u dineert in het sfeervolle restaurant van Buitenplaats De Hildenberg. Het viel nog niet mee om een keus te maken, maar uiteindelijk is het Bungalowpark Het Hart van Drenthe geworden in de buurt van Westerbork. U vindt dit toch wel de leukste vakantiehuisjes in Drenthe. De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot lange wandelingen. U huurt een fiets en trekt er een dag op uit met de picknickmand voor een tocht langs de hunebedden. U beleefde in geen tijden zo'n heerlijk relaxte vakantie!

Alles zit voor de verandering eens mee. Het weer is mooi, de kinderen hebben de tijd van hun leven met Ekkie Eekhoorn en u kunt eindelijk eens in alle rust het boek lezen dat al weken onaangeroerd op uw nachtkastje ligt. Wat een luxe dit vakantiehuis in Drenthe.
Veertien dagen alleen maar leuke dingen doen. Met de kinderen naar het sprookjespark waar u een rondvaart maakt over het Zuidlaardermeer met de Berend Botje en daarna lekker pannenkoeken eten. Terug in uw knusse vakantie huisje in Drenthe trekt u een flesje wijn open en geniet u nog even op het terras van de laatste zonnestralen, terwijl u plannen maakt voor morgen. De dierentuin in Emmen staat ook nog op uw verlanglijstje. Met dank aan de familie die enthousiast vertelde hoe leuk het is om een vakantiehuis te huren in Drenthe.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.