Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuurgebied
  • Ruime landhuizen

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1856 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1856 reviews

10
Naam: Frieda Woldhek
Datum: 4 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een heerlijk park dat we al aan meerdere gezinnen hebben aanbevolen. Volgende keer boeken we een huisje iets dichter bij de voorzieningen- we zaten nu achter in het park en dat was voor onze kinderen net te ver lopen. Huisje behoeft her en der wat onderhoud en kleine aanvullingen zoals plastic servies kunnen het verblijf nòg kindvriendelijker maken. Maar overal heel tevreden. De ruimte tussen de huisjes, het vele groen en de mogelijkheid om zelfs zeer jonge kinderen veilig zelf te laten spelen, maakt het voor ons tot een relaxte vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Komen al vele jaren, af en toe is renovatie toch wel aan de orde. Verder geen klachten, zolang horren voor de ramen zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
voor ons was het zeer goed maar voor onze tiener dochter was er op wyldrijk helaas niet veel te doen. maar des ondank hebben zeer genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig ontvangst door de receptie (coronavrij). Prachtige accomodatie met veel groen er omheen. Accomodatie was zeer compleet (huisinrichting). Huiseigenaren hadden ook documentatie over de omgeving achtergelaten. Erg fijn! De rust op het park. Prettige horeca (vriendelijk en klantgericht). We zijn enorm tevreden en het is zeker voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wil weer terug komen.
10
Naam: Erik
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Heerlijke vakantie gehad!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ideale ligging , veel privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooie locatie van t park. Huisje had een houten vloer wat ik zelf minder vind omdat t best hard kraakt. Tv mag geüpdatet worden naar HD.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park met ruime plaatsen,
10
Naam: Hendrik Smit
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wildrijck is een fantastisch park . De ligging en de accommodatie is geweldig . Prachtig fietsgebied
10
Naam: Gert-Jan Suijkerbuijk
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim opgezet park met mooie huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het echt super gehad. Mooi huis. Mooie ligging. Aardig personeel. Prima fietsen. Kortom wij komen nog een keer terug !!!
10
Naam: Melanie Wilkens
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben erg genoten van onze week in het mooie huisje! We hebben de kinderen maar weinig gezien, dus ook dat is een goed teken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtig vrij gelegen huisje. We hebben genoten
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een bijzonder rustig park, met de belangrijkste voorzieningen op een prachtige locatie. Administratieve afhandeling bijzonder prettig !
8
Naam: Tineke Schulenberg
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima vakantie park rustig gelegen ondanks het aantal huisjes en de aanwezige camping.
9
Naam: Anton
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Toppark. Uniek zo middenin de natuur. Een absolute aanrader.
8
Naam: L.M. Koks
Datum: 19 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De onderlakens zijn waardeloos. Waarom geen hoeslakens?
9
Naam: Robbie Van den Ende
Datum: 17 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Super naar mijn zin gehad , en alles op t park was goed geregeld., huis was top ! We zijn hier al een keer of 10 geweest , dat zegt wel genoeg
4
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Zie eerder, het gaat met name om het voortraject met Roompot klantenservice, hierover stuurde ik een aparte mail. Het park inclusief personeel was overwegend fantastisch, alleen dat van het restaurant niet, dat was echt onder de maar
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Eveneens hebben wij contact opgenomen met het desbetreffende personeel van de klantenservice en het parkrestaurant. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en we vinden het dan ook vervelend dat u dit niet als deze heeft ervaren. Wij willen aangeven dat er dergelijke stappen zijn ondernomen om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Agnes Tragter
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een heel mooi park, vriendelijk personeel. mooie omgeving om te vertoeven en te kunnen fietsen. wij zijn al eens eerder geweest en toen was het al een mooi park om te verblijven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
ruime en rustig gelegen huizen, maar met voldoende speelgelegenheid bij het hoofdgebouw.
9
Naam: Peter
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima uitvalbasis voor een aantal dagen fietsen in deze aantrekkelijke regio. Ligging van het park is uitmuntend en kenmerkt zich door hoogwaardige vakantiewoningen met veel privacy in een bosrijke omgeving. Verder weinig gebruik gemaakt van de overige faciliteiten op het park. We komen zeker nog een keer terug!
10
Naam: Ernst Josemans
Datum: 12 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super rustig
10
Naam: A.K. Groeneveld
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen accomodatie. Schitterend gelegen tuin met heel veel privacy, in een bosachtig vakantiepark. Je stapt direct het bos in. Ook de accomodatie was voorzien van alle gemakken, erg sfeervol ingericht en, dat is niet overal zo, met goede meubels. Ook een goed restaurant en snackbar. Kortom, een verblijf om naar terug te verlangen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een fijn park, mooi onderhouden, mooie accommodaties en heerlijk rustig. We zijn al een paar keer eerder geweest en dat was dan ook de reden dat we waren teruggekomen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim opgezet, schoon en rustig park op een mooie plek gelegen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Midden in natuur, privé sanitair is top. Alleen ondergrond is modder en zou iets van bestraat of met nepgras belegd moeten zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
T was dik voor mekaar. Prima huisje. Mooie omgeving. Jammer dat restaurant geen afhaalmogelijkheid meer had
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.