Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuurgebied
  • Ruime landhuizen

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1252 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1252 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig mooi groen park, tegen het bos aan, we hebben genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk bosrijkpark, waar je echt tot rust komt. Erg genoten van de rust en de vogels en dieren op het park. Ook de ligging van het park is top. Er is veel te doen in de buurt. De accomodatie was erg comfortabel en modern.
8
Naam: R. Bouwman
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een schitterend huis, prachtig ingericht, met een geweldige tuin! Ook een prachtig park zo midden in de natuur !
7
Naam: Lilian Bersee
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Ron Everaerts
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje heeft onderhoud nodig op bepaalde punten.
10
Naam: Jelle Weijer
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Vriendelijkheid en professionaliteit
8
Naam: Esther van der Werf
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg genoten.er was wel veel dicht ivm corona.
10
Naam: N. Parlevliet
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles de accommodatie het restaurant de ligging het personeel was perfect. We kijken al weer uit om nog een keer terug te komen.
9
Naam: Peter Bretz
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen park, je loopt zo de bossen in.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele zachte bedden, dit hebben wij in meer parken van Roompot in Drenthe ervaren.....
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Parkreceptie
  • Zwembad
Gastvrijheid en ontspannen gevoel
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig, mooi huisje in een prachtige natuur.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Reeds bij receptie gemeld. We zaten in huis nummer 112. Huis was niet schoon, er hing een vreselijk vieze lucht, vieze oude mannenlucht, gedateerde inrichting, idee dat er binnen al lange tijd geen onderhoud is gepleegd. Betaald voor beddenopmaakservice. In het kleinste kamertje beneden, waar je nauwelijks je kont kunt keren, waren ze opgemaakt. Terwijl boven 2 grote slaapkamers zijn. Wij hebben de bedden dus afgehaald en zelf weer boven opgemaakt. Blijkbaar wordt er door Roompot al bij voorbaat van uitgegaan dat er alleen bejaarden op het park vertoeven die moeilijk traplopen. We zijn meerdere malen in andere accommodaties op het park geweest en vinden het een mooi aangelegd park, maar dit keer was het zwaar teleurstellend. Zo erg, dat we in plaats van maandag, reeds op zaterdag naar huis zijn gegaan. Bovendien is op de laatste dag van ons verblijf de eigenaar van het huis in de woning geweest terwijl wij er niet waren. Niet met opzet, hij wist niet dat de woning verhuurd was (hoorden we later telefonisch van Wieneke van de receptie). Dat zou een eigenaar wel moeten weten, dus of hij is abuis geweest of het schort aan de communicatie tussen Roompot en de eigenaar. We zijn altijd heel enthousiast geweest over dit park, maar twijfelen er nu wel aan of we nog terugkomen. Er zal toch meer controle op de schoonmaak moeten komen. Er zaten ondefinieerbare vlekken aan de binnenkant van het toilet, dat is gewoon ranzig. De vloer was ook niet schoon. En in die stank wil niemand zijn vakantie doorbrengen. En dan bedenkend welke huurprijs we voor deze woning betaald hebben ....
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Parkreceptie
Toppie een aanrader
9
Naam: Mirjam Leenders
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren zeer tevreden. Belangrijkste reden was de ligging van het huisje, we hadden enorm veel privacy en ruimte buiten. Verder was het hele park mooi gelegen en het personeel erg vriendelijk. Het eten in het restaurant prima. We hebben de hele week een fiets gehuurd, dit waren ook prima fietsen. Goed geslapen in het bed. Schoonmaak had iets beter gekund en de badkamer was wel heel erg krap. Dat waren de enige minpunten. Over het geheel zijn we erg tevreden!
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, maar het huis, dat werd aangeprezen als zes persoons, vonden we tamelijk krap, met name de woonruimte.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is erg mooi en heerlijk rustig!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park, je wordt wakker met het fluiten van de vogels.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sfeervol huisje en op een mooie plek.
10
Naam: P.W. de Kan
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, door onvoorziene omstandigheden moesten we verhuizen, dit is goed opgelost. Het was een kwestie van overmacht. In het verleden zijn wij hier ook geweest en maakte toen en nu een zeer goede indruk door de uitstraling, natuur en rust. Perfect doorgaan zo!
7
Naam: Borst
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op dit moment lastig te geven. De Coronabeperkingen geven een correcte weergave van de omstandigheden moeilijk vast te stellen
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ik kom er met enige regelmaat en vindt dit park altijd weer een oase van rust. Uitstraling park erg prettig, ligging heel goed met veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Huisjes zijn ruim opgezet met veel privacy en geode comfortable accomodatie. Gelegenheid om gasten te ontvangen en personeel zeer vriendelijk; kortom een plek om naar toe te gaan en ik kom er zeker weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Parkreceptie
8
Naam: Laurens
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtige omgeving en net park! Goede locatie om even goed bij te komen en van de Drentse natuur te genieten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De zingende vogels waren iedere dag weer een genot.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, prachtige omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
Heerlijk verblijf!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: J. Wormgoor
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed ervaren, heerlijk rustig, mooie omgeving. Landhuis rook heerlijk fris en was goed schoongemaakt. Mooie nieuwe douche en toiletten. Vorig jaar hetzelfde landhuis gehad. Prima voor elkaar. Mooie tuin en heerlijk vrij. Ondanks de corona maatregelen goed genoten. Het weer hadden wij mee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op het park is het rustig.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.