Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6849 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6849 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park ligt midden in Drentse Aa.en aankleding park en aanbod huisjes zijn goed
8
Naam: Dirk
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Geweldig voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wel misten wij een goede route bewijzering naar de chalets. Ons inziens ging deze maar tot 383. Wij zaten in huisje 666 en voor iemand met geen richtinggevoel is dat erg lastig. Dit vonden wij wel een minpuntje.
9
Naam: Mieke Vermeiren
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was de eerste keer dat we met Roompot op vakantie gingen na jaren ervaring met Landal waarover we zeer tevreden waren. Ook nu was het een grote meevaller: geweldige service, zowel aan de receptie als van de technische dienst die alles met de glimlach deden en in snelheid niet te kloppen waren. Prachtig park ook en dito accommodatie, zeker voor herhaling vatbaar. Het enige minpunt en dat zie je ook in de punten, was de schoonmaak die beneden alle peil was. De bungalow was niet goed gepoetst en sommige dingen worden o.i. nooit gedaan: plinten, deurranden. Dit is een aandachtspunt!
9
Naam: Teus van Capelleveen
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
zeer mooi vakantiepark, mooie bungalows, schitterende omgeving
9
Naam: Jacqueline Ross
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten.
8
Naam: Ron Mahieu
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accommodatie geen zon gezien en matig wat betreft de pannen en bestek voor 8 personen en schoonmaak was matig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust op het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig en gezellig schoon park
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Theo Verschoor
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie bosrijke omgeving. Rust.
8
Naam: Erik Moorlag
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Peter Tanis
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Dit was voor ons de derde keer dat we hier verbleven. Het is een rustig mooi park in een mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Marjolein Boere
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We waren erg verrast over de grootte van het huisje en de heerlijke bedden. De ruimte om het huis was ook geweldig. De schoonmaak liet zeker wat te wensen over dat is toch jammer. En de muggen waren in grote getallen aanwezig, ons advies daarom aan de eigenaar van het huis zou zijn: horren voor de ramen en deuren. Verder een heerlijke tijd gehad in een prachtige omgeving waar ontzettend veel te zien en te doen is.
8
Naam: Christ van Rooij
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad en het is voor herhaling vatbaar
8
Naam: Siemen Rienstra
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Aangenaam verblijft met alleen wat herrie van de snelweg, trein en vooral boomonderhoud (kettingzaag & bladblazer).
8
Naam: Karel Schneider
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke vakantie gehad, vooral. De keuken en wat er in stond, is/was een rommeltje. Combimagnetron. Slecht. Huisje was niet schoon. Er was geen stoffer en blik aanwezig, via receptie opgelost. Ondanks dat, nogmaals een heerlijke week gehad op Het Grote Zand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Rustgevend
8
Naam: Gerard Frederiks
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging van de bungalow.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben in het verleden een villa gehuurd op het park en dat wilden we weer doen, maar alles was helaas verhuurd. Dus we dachten we gaan een weekend, dan gaan we in een chalet zitten. Dit was boven onze verwachtin helemaal goed! Heel nieuw, heel gezellig en de gezellige tuin was omheind voor onze hond.
9
Naam: Petra van der Hulst
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk en mooie ruime omgeving ook bij de chalet. Zeker de moeite waard om nog een terug te komen wat we zeker van plan zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Henk Polman
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was in een woord geweldig
9
Naam: Henk Hulsman
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. Het was een rustig park en een prima uitvalbasis om te wandelen en fietsen in de mooie omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park , veel te beleven in omgeving en leuk en groot ingericht huis
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.