Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Park in bosrijke omgeving
  • Veel voorzieningen aanwezig
  • Ruime fiets- en wandelmogelijkheden
  • Culturele uitstapjes mogelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4195 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4195 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Gerard Kortekaas
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er waren helaas door omstandigheden geen faciliteiten waar we gebruik van konden maken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk in de bossen. De accommodatie was goed alleen zijn de bank en bedden erg doorgezakt is aan vernieuwing toe en er mag in de badkamers wel een thermostaatkraan geplaatst worden nu stond je onder een hele hete of koude douche en de televisie was ook erg oud en de wifi slecht moest iedere keer opnieuw inloggen. Over de rest kunnen we niet oordelen want dat was allemaal gesloten. Misschien in de toekomst een keer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne week ondanks de corona situatie. Goed kunnen studeren in fijne rustige omgeving. De receptie heeft nog wat voor me uitgeprint wat erg fijn was. De natuur om me heen was erg fijn en rustgevend. Het laatste weekend kwamen mijn man en zoon en hebben we veel geklommen in het Klimbos. We zeiden alle drie dat als Corona voorbij is we graag terugkomen
8
Naam: M. Smit
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was schoon en modern. De sauna, de sunshower, het bubbelbad waren fris en schoon. Het meubilair was netjes en modern en genoeg zitplaatsen om zowel aan de eettafel als op bank/stoel lekker te laten zitten. Overkapping was echt een leuk bijkomstigheid en ook de tuinmeubelen buiten hebben we gewaardeerd. Vanuit het park konden we direct het bos in lopen. Daarnaast was het op loopafstand van kamp Westerbork.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed verzorgd park, mooie ligging. Schoonmaak huisje kon beter. Sommige bedden waren veel te hard, je komt gebroken van bed.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
WiFi in het huisje was slecht. Verder alles redelijk naar wens gezien dr omstandigheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje en prachtige omgeving.
9
Naam: Kostiantyn Gatilov
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekend plek
9
Naam: D.B. Werkhoven
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het enige wat ik zou veranderen zijn de bed matrassen deze zijn heel zacht en door gelegen ook na omdrasien. Dit is voor iemand met een handicap iheel nadelig. Verder was het verblijf perfect
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en ruim opgezet
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Wim Van T Ende
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het geweldig om met het hele gezin in 1 huisje ons 40 jarig huwelijk te vieren het was prachtig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huis was top! Schoon, compleet, groot en luxe! Voor een goede prijs. Op t park was niet zoveel te doen voor pubers. Maar prachtig park!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooie bungalow. Wel weinig serviesgoed voor 8 pers. slechte wifi jammer want kan echt beter Verder was het schoon en ook buiten gelukkig netjes zodat de kleinste ook veilig alleen naar buiten kon (geen glas of dergelijk vuilnis)
7
Naam: Anne Bouma
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
En leuk park, maar er is wel wat onderhoud nodig in de huisjes en de schoonmaak van de huisjes verdiend meer aandacht, vooral het keukenblok. handvaten en magnetron kasje
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Geweldig huis mooi park leuk zwembad maar water aan de koude kant . maar verder vriendelijk personeel wij kunnen het van harte aanbevelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ook dit jaar zijn we met een groot gezelschap op familie weekend geweest op jullie park. Ondanks de dreigende (aankomende) Corona crisis was de medewerking van het personeel professioneel. We komen in hopelijk betere tijden nog een keer terug.
8
Naam: H. Aten
Datum: 15 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accommodatie en omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keurig onderhouden vakantiewoning gelegen op een mooi, groen park. Wat wordt beloofd klopt in de praktijk helemaal.
8
Naam: Monique Ligterink
Datum: 11 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje voor 12 personen , fijn dat er GEEN stapelbed is !! Schoonmaak kan absoluut beter , haal vloerbedekking eruit op bovenverdieping! Heel fijn dat er 3 badkamers zijn , genoeg inventaris en de vierkante eettafel hebben we veel gebruikt , veel gezelliger dan een langwerpige eettafel !!
6
Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ballenbak was dicht restaurant niets te doen
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad op Landgoed t Grote Zand. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Minke Grootjen
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk dicht bij bos, lekker wandelen met hond.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen verlichting boven gascomfort, koude woonkamer ivm kachel automatisch uit
8
Naam: Bertus Paassen
Datum: 7 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we werden vriendelijk ontvangen we waren er op tijd en konden gelijk het huisje in dat was wel fijn De auto zat vast door het slechte weer en we werden er snel uit getrokken al wou die Pool die er in dienst is gelijk contant geld hebben ( ik denk in eigen zak steken ) en bij de receptie zeiden ze dat is voor onze rekening dus dat was wel fijn huisje zag er goed uit bedden waren op gemaakt dus onze vakantie lekker rustig begonnen het openbaar vervoer is goed te bereiken vanaf het vakantiepark ( bus op circa 750 meter )
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne week gehad. Alleen vervelend dat er een mis communicatie was. Bij de beschrijving van het huisje stond algemeen: wasmachine en droger Maar deze waren niet aanwezig. Na contact met receptie kregen we te horen dat we deze hadden moeten reserveren. Dat was een min punt. Plus een oven die maar gaat tot de 180 graden. En ietwat gedateerd was.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.