Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Buitenactiviteiten
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6259 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6259 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig aangelegd park in mooie omgeving. Huisjes op ruime afstand van elkaar. Veel privacy.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig bijkomen midden in de natuur!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mijn man is ernstig ziek geweest voor ons was dit echt vakantie in een super mooi chalet en een prachtig park
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het was prima in orde alleen misten wij het schoonmaakpakket en een WC rol
10
Naam: Piet van Dalen
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De bungalow zag er fantastisch uit, heel leuk ingericht en heel schoon, De ligging was prima en het park was erg mooi. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad .
7
Naam: Henny van Gorp
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ligt mooi gelegen en een mooi huisje
8
Naam: Hans Kool
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wificode stond nergens aangegeven. diverse keren bij de receptie hierover geweest.. Technische dient ingeschakeld anagezien het modem niet werkte. Bijna 4 dagen zonder wifi gezeten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn.
7
Naam: Erik Verhulp
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een mooi park en de accommodaties zien er mooi uit. We hebben helaas de ervaring dat het keukengerei niet schoon was en er schimmel in de schalen aanwezig was. Schoonmaakdienst is op onze aankomst dag terug geweest en hebben glazen, schalen en pannen afgewassen omdat deze gewoon niet schoon waren. Receptie was niet klantvriendelijk bij het informeren van huurfietsen. We wilden voor de volgende dag 2 fietsen huren. Dit was niet mogelijk we moesten de andere morgen maar terugkomen om te kijken of er fietsen beschikbaar waren. Is niet praktisch, waarom niet kunnen reserveren met een aanbetaling en een tijdslot van bijvoorbeeld uiterlijk voor 10.00 uur ophalen anders gaan de fietsen weer de verhuur in. Nu in Hooghalen fietsen gehuurd en de deze waren achteraf nog € 5,50 goedkoper per fiets.
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Interieur mag weleens vervangen worden Vettige stoelhoezen over eetkamerstoelen Slechte bedden en hoodkussens ( net zak met wattenbollen ). Vieze oude moltons met gaten en slappe elastiek
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust,vogels,bos
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was prima! De laatste avond hadden wij eten besteld. Dat was veel en groot, maar de bakjes salade die erbij zaten waren bedorven. Dat stonk toen we het open maakten. Hamburgers waren niet gaar. Jammer!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bijzonder mooi chalet, nieuw. Met zonwering en horren voor de ramen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij zijn gewend aan onze vakanties op klein vink ,dan komt het dit park wel wat tekort Wij hadden no 331. Wat wij in deze accommodatie niet hebben gezien dat zijn rook of brandmelders. Als men boven slaapt zit men als ratten in de val als er brand uit breekt,wij hebben ons niet veilig gevoeld. 2 hele kleine raampjes.
9
Naam: Ron Romeijn
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zaten in Chalet 603A, als je een dag bij het chalet bleef toch vrij veel last van de herrie van de voertuigen die bij de werkplaats naast onze plek is gesitueerd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten, vooral van de accommodatie . Vrij nieuw volgens mij. Met allemaal Volwassenen veel van het park af geweest. Mooie omgeving en leuke plaatsen om te bezoeken.
8
Naam: Johan de Jonge
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk weekend. Alleen het gras bij het chalet stond 35 cm hoog. Nu was het droog maar anders was dit wel een probleem geweest.
8
Naam: Peter Dekker
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat de broodjes pas om 09.00 uur gehaald kunnen worden. Het servies was niet compleet en de laatste dag kwamen we er achter dat de vaatwasser lekte. De entree buiten even vegen was wel fijn geweest, lag nu vol met troep. Verder huisje heel schoon en leuke ligging. We hebben genoten.
8
Naam: Luuk Halsema
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een erg gezellig, rustig, mooi gelegen park met schone accomodaties voorzien van alle luxe
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk park jammer dat het huisje niet echt schoon was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons huisje (12) was top. Echter was deze gelegen aan een ander huisje. Dit zorgt voor minder tot geen privacy. Een heg oid zou veel beter zijn, ook i.v.m. de kinderen die dan makkelijker op het eigen terrein kunnen spelen.
7
Naam: Antoinette Haneveer - De Vos
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben gemeld dat we per ongeluk een wijnglas hebben gebroken. Hier hebben we 1 euro voor betaald maar hebbenwe geen bewijs van ontvangen. Achteraf ook onze fout hadden we om moetenvragen. Koffieapparaat wat zichzelf steeds na korte tijd uitschakelde. Onderhoud douchecabine zeer slecht zekerder douchekop en kitranden. Controle op park met betrekking tot parkeren. Mag 1 auto bij huisje en we zien meerdere autos op 1 parkeerplaats van bezoekers. Heel irritant dat je daar langs moet en de weggetjes zijn al zo smal. We hadden een gourmetpakket voor 2 personen besteld dit viel heel erg tegen voor 18 euro p.p. bakplaat krom getrokken en wiebelde. Salade uit een klein bakje wel heel erg goedkoop. Informeer eens bij roompot kamperland over hoe daar een pakket wordt samengesteld. Al met al hebben we toch een fijne vakantie gehad.
8
Naam: Jan Vink
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Roompot is gewoon goed in Maart naar Hof Domburg en nu in Hooghalen geweest super. Volhouden zo
9
Naam: Roel Reinders
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooi park, privacy bij huis. Bij vertrek nauwelijks reactie parkreceptie, bv geen vraag hoe was het verblijf? Goede dag, reis verder. Openingstijden receptie mag wel ivm broodjesservice en boodschappen iets eerder open, bv 8 uur of 08.30 u.
9
Naam: Cor Stolk
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk personeel,je wordt er goed geholpen, helaas moesten wij eerder vertrekken omdat mijn vrouw ziek werd tijdens het verblijf, en opgenomen moest worden in het Wilhelminaziekenhuis in Assen.
9
Naam: Herman Floors
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Meer dan tevreden
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn park met volop gelegenheid om van de rust te genieten, te wandelen en buiten te zitten in alle rust.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
lekker rustig
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park voor ons, geen gebruik van het zwembad en animatie gemaakt. Chalet zag er keurig uit en de ligging was heel mooi voor ons.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.