Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2689 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2689 reviews

8
Naam: P van Rossum
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tijdens ons verblijf was het 30 graden plus. Het chalet was een bakoven, Een airco zou op dat moment geen overbodige luxe zijn. Ons verblijf was naar wens. Als we al iets moeten opmerken is het het volgende. Wij misten een simpele citruspers en een normaal koffiezetapparaat.
8
Naam: Alice Moens
Datum: 20 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima naar mijn zin gehad, echter toch opmerking over privacy: voordeur en keukenraam hadden geen raambekleding, hierop maar vuilniszakken geplakt, en ik ben niet de enige die dat deed. Als ik het slaapkamergordijn opendeed dan keek ik gelijk in de tuin van de buren dat voelde ook niet vrij, misschien handig om tussen de chalets een tuinscherm te zetten.
8
Naam: J.J. van der Geer
Datum: 19 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig park, door de deling van bungalows en ander soort huisjes, tenten en caravans is het soms zoeken naar het centrum, Mooie omgeving met veel fietsmogelijkheden. Ik zou er zo weer naar toe gaan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
In toiletruimte zat toen we kwamen proppen toiletpapier tegen het plafond, en toen we vertrokken zat het er nog.En in het hoogseizoen met veel drukte zijn 2 douches voor mannen, en 2 voor de dames m.i. erg weinig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn en net vakantiepark.zeker een aanrader.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
2 fantastische weken gehad op dit park. Op de accommodatie en omgeving is niets aan te merken. Voor herhaling vatbaar
10
Naam: Anton Versteeg
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust gezellig heid. Vriendelijk personeel. En bij eventuele problemen goede service.
7
Naam: Rozie van Roest / Moenna
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijk genoten van ons vakanite . Was lekker rustig. wij misten wel grote spiegel. Van Roest Moenna
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, rust en netjes. Alleen de WiFi is heel slecht!!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving. Uitstekende service. Mooie kampeerplek. Rustig park . Lekker zwembad . We hebben bijgeboekt
8
Naam: PW Bolink
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park, veel ruimte, goed modern chalet, veel faciliteiten. Restaurant wat verouderd en maaltijd niet heel lekker. Mooi groot zwembad.
8
Naam: Joyce van der Burg
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij aankomst... zeer mooi onderhouden park... mooi aan het water.... ons verblijf was 6 pers huisje....zeer mooi en modern ingericht... op de stapel bedden van de kinderen na die waren niet zo mooi meer...verder kwa activiteiten genoeg te doen...alleen jammer dat zwembad alleen open was tussen 13.00 -17.00
9
Naam: C.J. de Lange
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel prettig niets te klagen of het moest het bed zijn wat ik minder vond
9
Naam: Damian Rakel
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een heel mooi park om te verblijven lekker rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de receptie. Prachtige groenvoorziening, maar het gras op de kampeerplaatsen had gemaaid moeten worden, het was erg hoog. Dus....s morgens natte voeten en broekspijpen. Het onderhoud kan beter. Lekker gegeten in het restaurant, waar een zeer vriendelijke medewerkster ons bediende en het eten klaar maakte. Kortom een fijn verblijf!
10
Naam: Antoon Goossens
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooi chalet en een prachtig onderhouden park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi, onderhouden park.
8
Naam: Peter van Poelgeest
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Annet Sonsbeek
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alleen het hang en sluitwerk in de chalet was slecht
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prettig klein park met een leuk uitzicht over het meer. Enige minpuntje waren de mieren op het aanrecht, je moest steeds alle kruimeltjes opruimen anders kwamen ze snel weer terug.
10
Naam: Marian De Weert
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In één woord geweldig!!! De rust de ruimte vriendelijke mensen en mooi bijgehouden groenvoorziening. Een dikke tien voor de dame die in haar eentje een bijna vol terras heeft voorzien van prima eten en drinken en dat allemaal met een vriendelijke lach, chapeau!
8
Naam: M.M. Kuiper
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is schoon goed onderhouden Chalet ook heel netjes Alleen vertrek dag zoals ik al aangaf slagboom om 9 uur open is te laat Ik heb vanmorgen veel boze mensen gezien die weg wilden maar de slag boom bleef gesloten
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke ontspannen vakantie gehad. Genoten van de rust. Komen vast nog eens!
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima, alleen de badkamer zag er echt niet uit, niet eens een douchewandje. Tuinmubulair was voor 6 personen. We waren met acht. Voor de rest top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Glamping
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is netjes onderhouden, woning 162 is wel aan een grote opknapbeurt toe, we misten een schemerlicht of stand in de woonkamer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.