Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Park met eigen recreatiemeer
  • Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietsliefhebbers
  • Verschillende dagattracties in de buurt
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1888 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1888 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 29 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij moesten in een vakantiehuis omdat we ons huis verkocht hadden maar we hebben toch erg genoten van ons verblijf op Roompot.
8
Naam: Jacques Stols
Datum: 29 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park om de vijver heen gebouwd met mooie uitzichten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prettig en lekker rustig op de canadese gansen na die gingen dag en nacht te kee
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een prima midweek gehad en voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Oswald Bohm
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons chalet wat netjes en redelijk comfortabel was. Mooi uitzicht ook. Heerlijk gefietst en gewandeld in de omgeving
6
Naam: S. Visser
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis wenakker is echt aan het vervallen, waterschade, schimmel, douchputjes zitten niet vast. Het huis moet echt opgeknapt worden. Dit is het 3 de jaar dat we het huis huren, als het niet opgeknapt word weet ik niet of we het volgendjaar weer gaan boeken
8
Naam: D de la Parra
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn door de ruime opzet en mogelijkheden om groot huis te huren voor familie feest
9
Naam: Pj Bout
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
keurig waren ook keurig gebeld hoe laat wij aan kwamen we hadden op de zelfde dag geboekt en waar we de sleutel konden pakken en precies geschreven hoe we bij onze chalet konden komen klopte allemaal precies
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en leuk gelegen chalet, goede bedden en mooie bad- en doucheruimte.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Chalet was schoon, maar de randen en richels (plinten) niet en hier en daar spinrag (hoog) We misten in de keukenuitrusting een soeplepel en een broodmes. Poot salontafel zat los en eetkamerstoelen was de zitting stuk. Douchedeur sluit moeilijk. Parkcentrum was gesloten, receptie alleen bij aankomst en vertrek open. Allemaal niet super hinderlijk, maar net niet af. Anders was het zeker een negen of tien geworden want we hebben enorm genoten van de rust en het uitzicht over het water!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park op een mooie plek.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ellen Groenewold
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf! Op Hunzedal van de rust, het mooie uitzicht vanuit ons vakantiehuisje en de mooie speeltuin. Daarnaast was het heerlijk om van de faciliteiten van Hunzedal gebruik te mogen maken. We hebben daar heerlijk gezwommen en geknutseld / gedanst met Koos Konijn. Dit was voor ons een perfecte combinatie zo.... We komen heel erg graag nog een keertje terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijke medewerker bij de receptie, met goede tip voor leuk restaurant inde buurt. Ook was het huis netjes, schoon en fris. Prima huisje, wil zeker nog een keer terugkomen. :)
9
Naam: Thomas van Hamersveld
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
in deze winterperiode een mooi en rustig park. huisje prima. receptie beperkt open en winkel minimaal bevoorraad, maar dit is gezien bezetting park begrijpelijk. Jammer dat pas na de boeking voor ons zichtbaar was dat de faciliteiten beperkt waren. (voor ons niet hinderlijjk).
8
Naam: A.K. Bruggeman
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We zijn zeer tevreden over de hulp die we kregen bij de receptie na 1nacht om te veranderen van ( De Flint naar Wenneakker het verschil was erg groot en dat kwam voor iedereen héél goed uit omdat wij ons 65 jarig feest vierden en daar hebben we met al onze kinderen en kleinkinderen enorm van genoten ,ook van de plaats aan het meer en de mooie rustige omgeving ,zeker de moeite waard en we kijken uit naar ons volgende evenement groetjes Henk en Anneke??
10
Naam: Yorick Block
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf was zeker goed. Het zwembad gedeelte mag wel een opknapbeurt gebruiken. Wel schoon verder.
9
Naam: Ap Bouman
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima ligging in een gevarieerde omgeving, genoeg te doen en te beleven, huisje prima
8
Naam: D.J. Kreijne
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de werkzaamheden op het park hebben wij het heerlijk gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
rust en ruimte .
7
Naam: Gabi
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onderhoud van het huisje laat te wensen over. De douche vond ik erg slecht. Doordat het ophangsysteem gewoonweg stuk is straalt het water op de knoppen. Daarnaast komt er maar uit de helft van de gaatjes water met geen waterdruk geeft day een belabberde straal. Fatsoenlijk douchen is er dus absoluut niet bij. Terwijl dit nou juist zon ontspannende activiteit kan zijn. Daarnaast valt het onderste deel van de stofzuigerslang steeds eraf: heel hinderlijk wanneer je wilt/moet zuigen. Dit huisje (nr 103) kan duidelijk een opknapbeurt gebruiken. Wel staat het op een fijne, rustige plek aan het water: daar heb ik van genoten. Dat alle faciliteiten zelfs in de voorjaarsvakantie gesloten zijn, vind ik heel verwonderlijk en jammer tegelijk.
9
Naam: Yvette van Thiel
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn weekend gehad. Het chalet had een prachtige ligging en het was erg netjes. Ook onze 2 border collies hebben het erg naar hun zin gehad! Ruimte genoeg en hond vriendelijk. Genoten! Jammer van het weer maar daar werd het park niet minder om.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
rust, netheid
9
Naam: J Keersemaker
Datum: 18 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima huisje met uitstekende inrichting
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: anoniem
Datum: 7 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig en knus. Huiselijk maar toch erg vrij
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig huis
10
Naam: J.W.M. Verboven
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zie laatste invulveld, en wanneer kan ik de borg terug verwachten?
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Snelle service na melden mankement verwarming, en de tip van de receptie na vragen waar een restaurant open was op maandagavond, werd speciaal voor ons opgezocht op de computer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.