Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hunzepark

Hunzepark

Gasselternijveen, Drenthe, Nederland

  • Binnenmeer
  • Veel sport en spel
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.1

Vakantiepark Hunzepark scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2029 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2029 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk kunnen vissen
9
Naam: H. van Dijk
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot heeft heel veel verbeterd als uitstraling en verzorging van het park.Ook geen buitenlanders op het park en dat geeft veel rust.Perfect!!!
9
Naam: Cornelis Wagensveld
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuk aangelegd park
7
Naam: Ria Pouwel-Berends
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het huisje (217) nogal krap! Voor 2 personen was het te doen, ik moet er niet aan denken er met max. 6 personen te moeten verblijven! De situering was ook niet erg aantrekkelijk, vanuit de woonkamer/buitenzitje kijk je tegen de (zwarte) achterkant van het naastgelegen huisje! De hoge 2-traps instap (betonblokken voor de deur!) was niet prettig, zeker als je (zoals ik) last hebt van slijtage in knie en heup! Op de fotos op de site zagen we deze hoge instap niet! Auto bij het huisje zoals bij de receptie werd gezegd, klonk aantrekkelijk, maar bleek nogal tegen te vallen! We moesten nog behoorlijk sjouwen met onze spullen, auto onder aan het talud! In de douche misten we een planchet of rekje om wat douchespullen op te zetten. Én we misten een gewoon koffiezetapparaat, die we overigens wel gekregen hebben na een belletje (netjes opgelost!). Deze optie stond wel op de foto op de site, in de info stond inderdaad alleen een Senseo-apparaat vermeld. Niet iedereen is gecharmeerd van Senseo-koffie! Op basis van de vertoonde fotos op de site, zijn we dus eigenlijk 2x op het verkeerde been gezet! Deze optie zullen we dus niet meer kiezen!
10
Naam: Mardi van der Klugt
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke tijd gehad, mooi park met al dat water en lekker centraal gelegen in Drenthe!
9
Naam: Mieke Wassenaar
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is en blijft raar dat wij voor het Hunebedcentrum op het park €11,65 betaalden, wat een korting zou zijn en wij ontdekten dat bij het Hunebedcentrum 9, 95 hadden betaald als wij dit online geregeld hadden. We moesten een tijdslot reserveren en toen zagen wij dit, maar hadden de kaartjes al via de receptie gekocht, hier viel niet aan te tornen. Hunebedcentrum verwees terug naar Roompot en receptie verwees terug naar het Hunebedcentrum. Kortom ruim 4euro meer betaald dan nodig was geweest.
8
Naam: Susan Bark-Baars
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie nieuwe accommodatie echt heel fijn. Super netjes. Miste met slecht weer toch meer binnen pret voor de kids.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad ondanks de vele regenbuien en wind. (we opteren voor een gratis verblijf op een Roompotpark :-)
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Chalet is verouderd. Dat is op zich niet erg, de prijs was ook niet hoog. Wel zaten een aantal keukenkastdeurtjes wat los. Ook het aanrechtblad was behoorlijk beschadigd. Hier was een stuk uit waardoor je kan afvragen of je dat nog goed kan schoonmaken. Overigens is dit geen reden om het chalet niet meer te boeken. Chalet heeft een mooie ligging aan het water en om de chalet is genoeg ruimte. De chalets staan niet te dicht bij elkaar. Rustig park en zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Carolien Van der Velde
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg!! gemist zijn horren in de nieuwe chalets. Veel muggen op het park. Magnetron staat op vervelende plek waardoor aanrechtruimte zeer beperkt was. Zwembadtijden verruimen aub van 09.00-21.00u eventueel zonder badmeesters.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden geboekt een huis aan het water met een steiger , die had het niet, maar was wel zeer ruim , luxe en schoon, en helaas een buurman die zijn huis totaal verwaarloosd had
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jessica Pondman-Munnik
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie andere opmerking
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Elly Vermeulen
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De villa was ruim en luxueus ingericht en dus top, enige punt van aandacht is dat de vele designspullen niet altijd als praktisch werden ervaren, met name de schuifdeur die we na openen pas na veel moeite en met hulp van de info van de receptie weer op slot kregen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Douche scherm van nr 130 moet nagekeken worden, hangt scheef. Wij hebben hem maar niet dicht gedaan. Putje vd douche loopt erg langzaam door. Buiten het huisje ruikt het naar rioollucht.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
weinig te beleven en ondiepte van het water
9
Naam: V. Elings
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park?
9
Naam: Huub Diederen
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel aangenaam. mooi chalet
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schoon en mooie ligging..alleen bij de inloopdouche zou een beugel wel fijn zijn ivm met uitglijden..ons chalet was superschoon, jammer dat we zeker met hogere temperaturen alleen de deur geopend kan worden..
7
Naam: H Kooi
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
hebben wij al door gegeven
8
Naam: Rudie Beltman
Datum: 23 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving, 300 km gefietst in 1 week en genoten van de natuur.
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Johannes Reessink
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van deze vakantie
9
Naam: Alida van Veldhuizen
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en rustig park in een super omgeving. Patat in restaurant viel wat tegen, en geen eigen speelgoed in zwembad was jammer. Verder fijn nieuw en schoon huisje, met alles erop en eraan!
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn rustig park ideaal gelegen om fietstochten te maken.
8
Naam: Femke Van Wees
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Iets meer onderhoud aan de stacaravans zou mooi zijn
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.