Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Zwiggelte, Drenthe, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Veel faciliteiten
  • Natuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Het Hart van Drenthe scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 604 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 604 reviews

8
Naam: Ruud van der Star
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Dat er geen snackbar is,al is het maar voor de aankomsrdag
8
Naam: Marike Bezema
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging van het huisje is prima. De rust vind men hier ook dat komt misschien omdat we buiten de schoolvakanties vallen en er dan meer leeftijdsgenoten of wat ouderen aanwezig zijn. Het interieur Bankstel, Stoel en Bedden zijn niet comfortabel Bij binnenkomst vond ik het niet schoon en netjes opgeruimd. Er lag allemaal nog viezigheid op de vloer in de stoel zaten allemaal vlekken. Het droogrek stond nog achter de bank in de kamer. De koelkast was niet schoon. Het bestek en de borden waren niet schoon. De stofzuigerzak zat helemaal vol volgend dag nieuwe gehaald bij de receptie. Op de tegelwand in de keuken zaten vieze vlekken. Erg jammer! Heb dit eerder aangegeven! We komen twee x per jaar ,dan mag je toch wel iets verwachten. Meubilair /Douche en Toilet erg gedateerd. Het huisje heeft wel een opknapbeurt nodig! idemdito de Tuin, Bomen Struiken Beplanting geweldig. mooi dicht. Maar het gras is in slechte staat allemaal mos.
8
Naam: Marco Den Daas
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk relaxed park in een heerlijke omgeving Jammer dat we een huisje hadden waar dieren waren toegestaan. Schoonmaak: veel stof en haar van dieren. We hebben gelijk de stofzuiger door het huisje gehaald en wat frisheid in het huisje gebracht
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hadden wel rumoerige plek bij de ingang van het park. We zouden graag bij de reservering kunnen aangeven dat we een rustige locatie willen hebben.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Zoals we al gewend waren hebben we ook deze keer een geweldig fijne vakantie hier doorgebracht.
9
Naam: Willem Verwoerd
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Vriendelijk en gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
hele goede vakantie gehad mooi weer goed en schoon huis en helemaal bij dat de hondjes welkom waren
8
Naam: E Douma
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We hebben genoten van rust, ruimte en het vriendelijke personeel!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Ingrid van Acker
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Leuke week. Afgesloten tuin voor de honden (top). Benedenverdieping, in orde, gezellig, wel beetje overkill aan koffiemachines (koffiezet, Nespresso en Senseo). Daar tegenover was de bovenverdieping een teleurstelling. Kaal en ongezellig. Op maandag effen schrikken dat in een afgesloten tuin, waar we op het terras zatten met onze honden, opeens de zitmaaier om de hoek verscheen. Misschien best even waarschuwen dat dit dient te gebeuren.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Fantastische week gehad.Heel fijne bungalow veel privacy Zeer vriendelijk receptie personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima centrale lokatie, rustige omgeving (met name achterin het park)
9
Naam: Julien Smets
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het is reeds het tiende jaar op rij dat wij gebruik maken van Het Hart Van Drenthe en hebben er telkens van genoten. Onderhoud van bungalow 43 waar wij twee maal na mekaar mochten logeren was ietwat nagelaten vonden wij dit jaar. Vooral qua benodigdheden in de keuken en de badkamer.
8
Naam: R.I.E.K.J.E. Riekje Hammink
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Cornelis den Den Hartog
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het huisje was goed en jullie hebben gegeven wat we hadden geboekt. Een huisje aan de bosrand
9
Naam: M.J. van Drie
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
we voelden ons bij het betreden van het park direkt thuis,wat werd bevestigd door het huisje samen met de fles wijn .allees was compleet. en dank voor de uitstekende en vriendelijke service. vrgr tilly en sake
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
wij hebben de ligging en het onderhoud aan het park als prettig en netjes ervaren.De mensen aan de receptie waren zeer vriendelijk en mee denkend.
10
Naam: Jaap Budding
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Bij aankomst vonden wij het hele park al zeer netjes maar toen wij het huisje bekeken vonden wij het helemaal fantastisch.
9
Naam: J Evers
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Gezellige camping mooie omgeving
7
Naam: J.J van de Water
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij waren er voor de derde maal ,uitstekend alleen de schoonmaak ik denk betere controle en buiten alles wat een rare schuren hebben jullie neergezet zonde van het park
10
Naam: Angelique Okhuijzen
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Een heerlijk rustige ligging van ons huisje tegen de bosrand. Alleen deed de wasmachine het slecht en waren de dekbedden niet fris. Doorgeven bij vertrek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Ik voel me er helemaal thuis en tóch UIT.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Super park, waanzinnig vriendelijk personeel in een fantastische omgeving
7
Naam: Bezemer, A
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geluidsoverlast van nieuwbouw bungalows direct naast de bewoonde bungalow. Handiger was de direct aangrenzende bungalow tijdens de bouw niet verhuren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Tevreden!
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Mooi vrijstaand huisje met ruime en nette tuin. Tip; wel is het kinderbedje (vlekken uitwerpselen) en kinderstoel aan vervanging toe. Op de dag van aankomst zijn wij speciaal een nieuw campingbedje wezen kopen, omdat we ons kleintje van 11 maanden hier niet in wilden laten slapen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.