Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Zwiggelte, Drenthe, Nederland

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Veel faciliteiten aanwezig
  • Zwembad op het park
  • Gelegen midden in de natuur
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Bungalowpark Het Hart van Drenthe scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 370 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 370 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Gerard Gensen
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De omgeving
9
Naam: S. S. Schut
Datum: 16 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooi park, mooie liggen, het enige minpunt vonden wij de schoonmaak van de bungalow. Veel stof en spinnenwebben, smerig servies. En dan vinden wij 50 euro schoonmaak kosten een enorm bedrag! Verder prima!
8
Naam: Willem Schrandt
Datum: 1 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Heerlijk rustig, zelfs bijgeboekt
10
Naam: J. Van ‘t Rot
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Plezierig, prettig in een omgeving waar rust optimaal is!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Doe zo voort ?
8
Naam: Arnoud
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Als gastvrij en gezellig. Ook als je binnen moet blijven door ziekte of het weer, op het park is alles goed bereikbaar en is er veel te doen.
9
Naam: Jantine Kneepkens
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Super fijne midweek gehad... Erg blij dat ik voor Hart van Drenthe gekozen heb, en kom hier zeker weer terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goede algehele indruk, misschien zou de receptie s’morgens wat vroeger open mogen, voor de rest was alles prima
8
Naam: H. Meerveld
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie rustige ietwat gedateerd bungalowpark maar voor ons prima, hebben het park bezocht vanwege het feit dat we 2 etappes van het Pieterpad gelopen hebben van Sleen naar Schoonloo en van Schoonloo naar rolde, heel goed te doen. We hadden graag nog wel wat langer willen blijven maar helaas er moet ook nog gewerkt worden, Bedankt en wie weet tot ziens, Fam.Meerveld.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het is ruim opgezet en mooi groen. Vond de schoonmaakkosten hoog, zeker gezien het feit dat we direct zelf een dweil erdoor hebben gehaald omdat het nog niet echt schoon was. Huisje was wel weer erg compleet, dat was fijn. De WIFI was erg matig, vloog er om de minuut uit.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
6
Naam: Rob
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij hadden een 4 pers huisje, dit mag je geen 4 pers huisje noemen. De 2de slaapkamer is leuk voor hele kleine kinderen maar met 4 volwassenen is het niet te doen. Indeling beneden klopte ook niet helemaal. Vanaf de trap tv kijken of de boel verplaatsen. Voor ons is dit geen geschikt huisje.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Hart van Drenthe niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wellicht behoort omboeken tot een mogelijkheid. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen over de gehuurde accommodatie, type A Plus Bungalow 4, aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: K van der Vecht
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Enquête ook op papier ingevuld en ingeleverd bij de receptie. Rustig park, vriendelijk personeel, een fles wijn bij aankomst,geeft een welkom gevoel. Een prachtige sfeervol ingericht huisje.
8
Naam: Lizanne
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
We hebben een heerlijk weekend gehad! Genoeg vertier voor de kinderen. Een mooi bos gelijk bij het huisje. Wat een rust en mooie omgeving. Zelfs in de regen ;) Ontzettend fijn was het!
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Vriendelijk personeel bij de receptie. Hygiëne in het huis is wel goed alleen veel spinnenwebben bij de balken dat vindt ik wel een punt mijn man heeft alles weg moeten halen maar de rest was wel schoon
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
gezellig!
10
Naam: C. Pieterse
Datum: 31 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Zeer fijne vakantie op een zeer vriendelijk park met zeer vriendelijke mensen en een zeer vriendelijke sfeer en een mooie ligging
8
Naam: B. de Graaf
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Wij vonden het huisje prima alleen een veel te kleine vaatwasser Bedden waren goed. Alleen het zwembad erg klein dat vonden wij echt jammer Voor de rest was het heerlijk we hebben genoten. Groetjes bertus en wilma
10
Naam: Elianne Ebbink
Datum: 6 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het was een fantastische vakantie kom er zeker nog een keer terug
8
Naam: R. de Haas
Datum: 5 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Familie de Haas zijn heel tevreden met de vriendelijke service van het personeel. De rust en de ligging van het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Beheerdersechtpaar is top hoe ze hun werk doen
8
Naam: Christiaan Van der Molen
Datum: 4 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
10
Naam: Spruijt
Datum: 3 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
9
Naam: Edwin Branderhorst
Datum: 3 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Prachtig kleinschalig park, mooie ligging en toch alle faciliteiten die je kunt wensen!
8
Naam: Jan Evert
Datum: 3 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
GOED!
9
Naam: Fardau Kamstra
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Lekker rustig, mooie omgeving, mooi huisje, we hebben het erg naar ons zin gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Kleinschalig, gemoedelijk, niet vercommercialiseerd, professioneel, flexibel, kind- en klantvriendelijk, schitterend gelegen, leuke staf.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.