Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12747 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12747 reviews

9
Naam: Martine Flanderijn
Datum: 11 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Waren erg blij dat het zo schoon was en er verzorgd uitzag. Zou wel fijn zijn als er in de slaapkamers een paar haken aan de wand waren om even wat op te hangen. In de badkamer misten we wat plankjes op wat losse spullen op te kunnen zetten. Dat we de borgsom zo snel terugkregen vonden we ook erg netjes. U ziet, we hebben het heel fijn gehad. Met vriendelijke groet, Martine Flanderijn
8
Naam: Moniek Overdijk
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn, rustig en gemoedelijk. Met het gezin lekker kunnen opladen.
8
Naam: H De Vries
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf. Alleen waren het koude dagen, waarin de thermostaat probleemloos op de gewenste temperatuur kwam, maar toch voelde het vaak niet helemaal behaaglijk. Mogelijk door te weinig isolatie...?
8
Naam: I.S. Stegeman-Mol
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden de eerste avond en nacht nogal hinder van een “gebrom” (door ventilatie) en watergekletter in de verwarming. Het gebrom is verholpen door een service monteur de volgende dag, nadat we onze klacht hadden bekend gemaakt. De derde nacht regende het ‘s nachts, en de persoon in de achterste slaapkamer heeft veel hinder ondervonden van een storend gedruppel van iets in de regenpijp. Mogelijk zit er iets verstopt in de pijp. Dus het slapen was niet om over naar huis te schrijven. De bedden liggen goed trouwens, en de maaltijd die door jullie bezorgd werd, was keurig op tijd, op de minuut af. Het smaakte ook heerlijk, alleen had het om ons wel wat warmer gemogen.
8
Naam: F Scholten
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het slagboom systeem is sterk verouderd !! . Kaart gleuf Slecht bereikbaar vanuit je auto en voor nieuwe gasten (als wij ) even puzzelen hoe je de boom omhoog laat gaan. - duidelijk aangegeven waar je huisje is - Fijn om gebruik te kunnen maken van een karretje voor je spullen. - De waterdruk is vrij laag? Douchen is echt een camping gevoel. - Het kaart systeem voor de huisdeur werkt prima. - Het park is schoon en ruim opgezet. Ik reis vaak en maak nationaal en internationaal veelvuldig gebruik van diverse parken Het was hier mijn eerste ervaring en over het algemeen niet slecht.
9
Naam: Sjoukje de De Jong
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. Van tevoren goede inlichting gekregen ( per brief) over regels en voorwaarden. Park is netjes en heeft een mooie ligging, wij hebben fijne wandelingen gemaakt. Voor de kleinzoons, die met hun ouders in een 8 persoons chalet zaten, waren er leuke speeltuintjes, dus die hebben zich ook prima vermaakt. Chalet was keurig, sober ingericht maar alles was aanwezig en alles was schoon. Nu waren de bomen en struiken nog kaal maar ik denk dat als straks alles weer mooi groen is je meer privacy hebt. Genoeg ruimte om het chalet Kortom, een aanrader! Wij hopen zeker een keer terug te komen
10
Naam: W. Mulder
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoonweg helemaal goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park, mooie ligging. Lekker wandelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Uiteraard jammer dat ivm corona niks open was, maar dat wisten we van te voren. Hebben daar dus ook zelf voorzorgsmaatregelen voor genomen en ons programma op aangepast.
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een huisje waar problemen waren met de verwarming en warm water. 3 keer over is er iemand lang geweest om vervolgens de volgende ochtend weer onder een koude douche te staan. Mooi park verder. Banken versleten in het huisje en een onwijs muffe lucht in de badkamer boven
Uw vakantie op Bospark Lunsbergen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
koffiezetapparaat aan vernieuwing toe was oud,lekkage wc ,deur van de badkamer ging alleen dicht als je hem heel hard dicht trok.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als heel positief! Het zou fijn zijn als alle tv’s standaard voorzien worden van een Videoland/ Netflix connectie
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goeie ervaring, voor herhaling vatbaar. 1 minpuntje; kapot bankstel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer genoeg was er door carona weinig te doen op het park maar de maaltijd bezorging was prima en wandelen in de omgeving was ook heerlijk.
10
Naam: Sandra
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon, rustig, lekkere bedden en goed warm water met een harde waterstraal. Mooie omgeving. Super vriendelijk personeel. Meer dan genoeg speel plekken. Ruim huisje en mooie omgeving.
10
Naam: Angelique Buijen
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons licht in de slaapkamer deed het niet ,en de tv deed het niet . Even gebeld en het werdt binnen 5 min opgelost.
10
Naam: E Nottelman
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een heerlijke tijd in jullie park gehad. Het huisje is wat ouderwets ingericht maar heeft zeker sfeer. Maar het is dan ook heel goedkoop dus prijs,kwaliteit is prima. Het personeel is supervriendelijk. Ik hoop gauw weer terug te komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
8
Naam: Eus Wijnhoven
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De prijs/kwaliteitverhouding van dit park is uitstekend. Deze keer was het huisje (#94) echter niet schoon: aanrecht en gasfornuis was schoongemaakt met vies doekje - zichtbare sporen - plastic snippers naast tv-meubel, stof en kruimels langs plint keuken, (koffie?)vlek op lange wand naast raam bij eettafel. LET OP: de verticale grijze strook in de douche (korte wand) zit los, waardoor er water achter kan gaan zitten. Eén theelepeltje ontbrak in de inventaris (het waren er 5).
10
Naam: Anja Groen
Datum: 7 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben heel erg blij met roompot, ik kom wel 3x per jaar... ben eigenlijk een beetje verslaafd. Het is gewoon heerlijk vertoeven...
10
Naam: Fenko van Zoest
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon supergoed, daarom kwamen wij nu voor de tweede keer (reeds december 2020 ook geweest). Ga zo door!
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten op het park en in de omgeving. Heerlijk privé en zeer goed geregeld wat betreft het binnenkomen en weer weggaan in Coronatijd. Heel fijn dat we zo in het huisje konden en weer konden vertrekken zonder langs de receptie te gaan. We komen vast nog wel eens weer
10
Naam: T.J.A. Woltjer
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging in een prachtig natuurgebied
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park goede schone huisjes en vriendelijke mensen
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de chalet rook de badkamer en naastgelegen slaapkamer erg naar een riolerings stank. Wij zijn in de kinderkamer gaan slapen. Hier moet echt iets aan gebeuren. Verder voor het geld wat wij hebben betaald hoor je ons niet klagen. Mooie omgeving!!
10
Naam: Jiles Verhoef
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke prijs vroeg in het jaar...
8
Naam: Daniel Tahitu
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren tevreden de rust alles was voor ons goed
8
Naam: T.G.J. De Groot
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Viltjes onder de tafel en stoelen ontbreken. Daardoor rot geluid bij het aanschuiven van tafels en stoelen. Wel die voorzien zijn van een spijkertje gebruiken. Hierdoor is de laminaatvloer erg beschadigd. De plint onder hét keukenblok zit er niet netjes onder.en tekent waterschade. Één lampje onder de afzuigkap is kapot. Het onderkastje van de wastafel in de douche niet gelijmd worden. (Rechter zij schotje. Advies mét Polymax express van Bison) verf (latex) . Slaapkamer kamer deur beschadigd binnenkant bij het slot. Ja als timmerman/Meubelmaker zie je dergelijke dingen direct.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.