Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Cultuur

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10618 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10618 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben heerlijke midweek gehad. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Park was prima, maar wij houden van iets minder groot park, maar verder was alles prima. Erg tevreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een echt vakantiegevoel gehad op het park en waren heerlijk ontspannen na onze vakantie. We hebben donderdag en vrijdag het huisje netjes schoongemaakt, maar hebben onze borg van € 65,00 nog NIET terug ontvangen.
10
Naam: E Geene
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewéldig
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben zeer goed en leuk verblijf gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging huisje veel privacy. Goede plek voor vertrek fietsroutes.
9
Naam: Zusan Kromhout
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Netjes en ruim opgezet park, mooie chalets. Vriendelijk personeel
9
Naam: P. Stoop
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede ligging in een mooie omgeving.
8
Naam: H Mulder
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Eerste instantie, hadden een plek gereserveerd, ( 35 euro!!) bij aankomst bleek op het veld alleen tenten te komen. ROAN tenten!! Ons is hiervan NIETS ingelicht!!! We zijn naar de receptie gegaan en daar werd ons geadviseerd om een andere plek op te zoeken. Kampeerplek gevonden die ons beviel, alleen wel diverse dagen overlast van opzetten (ROAN) tenten achter ons. Als we dit van te voren hadden geweten, hadden we NIET een kampeerplek gereserveerd en ons 35 euro bespaard!!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vinden Lunsbergen een fijn vakantiepark. We komen nu al enkele jaren en hopen dat er nog vele mogen volgen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
alles was perfect.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park door de ligging en heerlijk rustig.
8
Naam: G Veen
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij zijn voor de omgeving gegaan.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Chalet was niet schoon en de bedden waren te laag en de boks spring waren te zacht.
9
Naam: B. van Gelder
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed verblijfsaccomodatie, ruimte, rust.
9
Naam: E. van der Kooij
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust, ruimte en ligging. We fietsen vanaf het park direct de bossen in. Totaal 6 verschillende routes gereden en er zijn er nog zat om te rijden. Dus we komen nog weer eens terug.
9
Naam: Jma Waals
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goede locatie, ruim huis.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een heel mooi park. En de omgeving is ook prachtig om te fietsen en te wandelen Wij hebben erg genoten
9
Naam: H van der Wal
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
10
Naam: Tom
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
dit was onze eerste keer in drenthe en samen met het park is dat 100% meegevallen
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een fijne midweek gehad .en komen zeker nog eens terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben een fijne verblijf gehad . Voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijne vakantie gehad in een mooie, ruime bungalow op een heerlijk rustig park.
8
Naam: H. Klomp
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij genieten hier telkens weer van de ruime accommodatie en vrije ligging. Bovendien vinden we het heerlijk om direct vanuit het chalet te kunnen wandelen en fietsen. Bovendien is het chalet voorzien van alle gemakken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was niet geheel schoon
9
Naam: W. Jorna
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen al jaren en ik hoop dat er nog vele jaren zullen volgen.
8
Naam: Jet Leliveld
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: w.verkade m.verkade- huis
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Chalet wordt verhuur voor 2-4 personen.Als wij in dit Chalet met 4 volwassen mensen hadden moeten vertoeven was het wel heel erg simpel. Eigenlijk niet een fatsoendelijk kastje voor het opbergen van wat kleding. In de badkamer niet een plekje om iets op te zetten alleen onder de wasbak was een klein kastje. Wij wisten geen afwas machiene Maar als er dan een mega afwasteil staat met en ieneminnie klein afwas borsteltje is dat echt behelpen. Ook in het toilet geen plankje om een extra rol wc papier op te zetten Dit alles bij elkaar viel het chalet erg tegen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een mooie rustige plek, met zon en schaduw
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks dat het park aardig bezet was en groter dan we dachten ,hebben we genoten van een rustige vakantie.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.