Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

31 parken 255 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Puur genieten van de natuur

Nederland is gezegend met verschillende soorten natuurgebieden, waaronder prachtige bossen. In het bos is veel te beleven en te zien. Zo worden er bij de Hogenboom vakantieparken vaak mooie wandeltochten georganiseerd of zijn er speurtochten voor de kinderen. Terwijl u logeert in een huisje of caravan in het bos, leren u en de kinderen van alles over de prachtige omgeving waar u slaapt. Ontdek de veranderingen per jaargetijde, het verkleuren van de bladeren in de herfst, de jonge planten in de lente of de pracht van de zomer en boek nu een vakantie in het bos bij Hogenboom vakantieparken.

31 parken 255 Verblijven

Kom tot rust op een camping in het bos

Veel mensen houden ervan om lekker te kamperen: tent opzetten en koken op campinggas of de barbecue, slapen onder de sterren en weinig luxe. Met een camping in het bos wordt het kampeergevoel vaak versterkt, omdat men zich direct in de directe natuur bevindt. Ook wanneer u ervoor kiest om in een caravan of vouwwagen te slapen, biedt ook een huisje in het bos dit vrije gevoel veel meer dan kamperen op een weide. Bij Hogenboom Vakantieparken kunt u vlakbij het bungalowpark ook heerlijk kamperen in de prachtige bossen die Nederland te bieden heeft.

Wanneer u niet zo van kamperen houdt op een camping, is het ook mogelijk om een huisje in het bos te huren voor uw romantische weekendje weg of heerlijke gezinsvakantie. Wordt wakker met de geluiden van vogels en het ruisen van de wind door het bladerdak en geniet van de stilte die het bos te bieden heeft. Voorzien van alle gemakken van het vakantiepark natuurlijk. Want u kunt gewoon gebruik maken van het zwembad, de kinderclub, de supermarkt en de verschillende horecagelegenheden die op het park aanwezig zijn.
Overigens wanneer u ervoor kiest om te verblijven op de camping in het bos van een Hogenboom vakantiepark, kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten die het vakantiepark te bieden heeft. Zo is het mogelijk lekker te zwemmen in het tropische zwemparadijs en als u geen zin heeft om te koken op uw kampeerkooktoestel schuift u gewoon lekker aan in het restaurant voor een heerlijke maaltijd. Ook is de camping voorzien van verschillende badhuizen, zodat u lekker uitgebreid kunt douchen en over een wastafel met spiegel kunt beschikken om u op te maken, te scheren of gewoon de tanden te poetsen.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.