1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Boek nu, lekker even weg!

Wie wil er nu niet even tussenuit om tot rust te komen na een lange periode van veel stress en werkdruk? Bij Hogenboom bent u dan aan het juiste adres! Even lekker weg in eigen land, of toch genieten in het buitenland? Hogenboom vakantieparken heeft luxe huisjes om te ontspannen en volop te genieten van de prachtige omgeving. Als u net even iets meer wilt genieten dan anders, is een luxe vakantiehuisje iets voor u!

1 vakantiepark 1 vakantieverblijf

Waterpark Zwartkruis
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

Noardburgum, Friesland, Nederland
  • Privésteiger
  • Wandelen en fietsen
  • Bij Leeuwarden

Even weg in een luxe vakantiehuisje!

De parken van Hogenboom zijn gesitueerd in verschillende mooie Europese landen. Ontdek onze buurlanden België en Duitsland vanuit een luxe vakantiehuisje en ontdek de pure schoonheid die deze landen te bieden hebben. De prachtige Belgische kempen of de Duitse kust van de Ostsee worden vanuit een van Hogenboom's luxe huisjes nog intenser beleefd. Deze twee landen zijn makkelijk te bereiken vanuit Nederland en u waant zich toch in een andere cultuur, waardoor u even helemaal weg bent van de dagelijkse sores van het thuisfront. Ook kunt u kiezen voor een luxe vakantie in een land dat verder bij Nederland vandaan ligt. Hier kunt u ook genieten van de luxe en comfort die Hogenboom vakantieparken aanbiedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van Italië, Frankrijk of Spanje? Pure vakantielanden die het altijd goed doen bij de Nederlandse toerist. Ook niet alledaagse landen zoals Tsjechië en Groot-Brittannië kunnen worden bezocht in stijl. Vanuit uw luxe huisje verkent u de omgeving en zult u zien dat alle accommodaties op toplocaties liggen.

Wanneer u aan de dagelijkse sleur wilt ontsnappen en een vakantiepark van Hogenboom bezoekt, verdient u meer luxe en comfort om volledig tot rust te komen. De luxe huisjes van Hogenboom zijn van alle gemakken voorzien en stralen pure klasse uit. Een luxe vakantiehuisje geeft u de mogelijkheid als een koning te leven en dat is juist de bedoeling van een vakantie. Sommige huisjes zijn voorzien van een sauna, terwijl andere weer zeer stijlvolle meubels tot hun beschikking hebben. Een luxe vakantiehuisje van Hogenboom is kwalitatief zeer goed en altijd ruim opgezet met een eigen terras en speelweide. Hierdoor zullen uw kinderen ook veilig kunnen spelen en hoeft u er zelf vrijwel niet naar om te kijken. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat u een vakantie kan vieren waar u altijd van gedroomd heeft. De pure luxe in combinatie met de prachtige omgevingen geven u een ervaring die u nooit meer zult vergeten.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.