Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Luxe hotel - voor een onvergetelijk mooie vakantie!

In onze hotels is luxe voor iedereen

In onze hotels is luxe voor iedereen

Wanneer u iedere dag weer hard werkt, is het toch heerlijk om uzelf af en toe wat extra’s te gunnen? Ga er daarom eens even lekker tussenuit en kies daarbij voor een van onze luxe hotels. Of u hier nu maar één nachtje of een hele week verblijft, elk moment zal in het teken van genieten staan. Dat begint al bij aankomst, als u door onze vriendelijke medewerkers van harte welkom wordt geheten. Vervolgens komt u in een prachtige kamer, waar u even in alle rust uw spullen kunt uitpakken en kunt wennen aan uw nieuwe verblijf. Daarna kan de vakantie echt beginnen, bijvoorbeeld met een drankje op het terras of in de bar van het hotel. In onze hotels is luxe de normaalste zaak van de wereld, zodat u niets anders hoeft te doen dan ontspannen en genieten.

Luxe hotels zorgen voor een onvergetelijke ervaring

Grote luxe is lang niet voor ons allemaal weggelegd. Daarom is het juist zo heerlijk om hier tijdens uw vakantie eens volop van te genieten. Een lekker groot bed in een mooie kamer, een prachtige badkamer en alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen; al deze faciliteiten maken het nog makkelijker om in een luxe hotel even helemaal tot uzelf te komen. Heerlijk voor een vakantie na een lange tijd van hard werken, maar ook als weekendje weg tussendoor ideaal.

De mooiste locaties van Nederland en daarbuiten

Om uw ervaring helemaal compleet te maken, kiezen wij voor onze fraaie hotels de beste locaties die er te vinden zijn. Zo hebben wij voor u luxe hotels aan zee. De Zeeuwse kust is een prachtige plek in ons eigen Nederland om er eens even heerlijk tussenuit te gaan. Gaat u liever de bossen in? Dan zijn er in de rest van Nederland ook de mooiste hotels met luxe te vinden. Hier kunt u prachtige boswandelingen maken of lekker lang fietsen. Maar ook mogelijkheden als cultuur of winkelen zijn in de omgeving vaak te vinden.

Een goed hotel is een beetje thuiskomen

Het belangrijkste van een hotelkamer is natuurlijk dat u zich er thuis voelt. Daarom zijn onze luxe hotels zo ingericht dat u zich hier snel op uw gemak voelt. Aan kleine details zoals een bloemetje op tafel of lekkere zachte handdoeken is daarbij ook gedacht. Of u nu kiest voor een romantisch weekendje weg met uw partner of even een weekje tussenuit wilt met de kinderen, in onze hotels is luxe voor iedereen te vinden. Kijk daarom snel in ons aanbod en kies de bestemming waar u wilt gaan genieten van een welverdiende tijd vol luxe en comfort.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten zoals o.a. reserveringskosten à € 26,- (2018: € 27,-, kamperen € 15,-) en eindschoonmaak. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.