Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Luxe appartement voor een onvergetelijke vakantie!

Luxe appartement

Luxe appartement

Het is voorjaar dus de zomervakantie komt in zicht. Zin in een comfortabele vakantie in een luxe appartement? Bij Hogenboom kan dat. Wij hebben jarenlang ervaring met vakanties boeken en bezitten vakantie accommodaties in binnen- en buitenland verdeeld over ruim honderd vakantieparken. Overal in Europa hebben wij luxe appartementen te huur. Wilt u met de kinderen op vakantie of er met zijn tweetjes tussenuit? Ook in Nederland hebben wij comfortabele vakantiehuizen. Het aantal vakantiegangers is wel bepalend voor het type accommodatie dat u bij ons zoekt. Hogenboom heeft vakantieparken met luxe appartementen en ook grote vakantiewoningen aan de kust of in de bergen. Hogenboom is uitstekend ingesteld op groepsaccommodaties. Een kleiner of groter gezelschap is voor Hogenboom geen enkel probleem. Wij hebben voldoende luxe accommodaties voor grote gezelschappen.

Waar zoekt u een luxe vakantie appartement?

Bedenk van tevoren goed wat uw wensen zijn. Naar welk land u wilt gaan, welke streek, zon, zee of soort natuurgebied. Of liever een verblijf in een levendige stad? Met hoeveel personen gaat u op vakantie en zijn daar kinderen of huisdieren bij? Heeft u het plaatje compleet, snuffel dan rond in onze webwinkel. Vergeet nooit uw vragen over het luxe appartement wat u zoekt te stellen aan onze medewerkers van de klantenservice. Bij Hoogenboom weten we overal wel raad op. Wij adviseren u een vakantie op maat. Hogenboom geeft bij uw vakantie de beste service en garantie en wij verkopen bij onze luxe vakantie appartementen een reis - of annuleringsverzekering. Bij Hogenboom boekt u bijzonder voordelig een schitterende vakantie.

Luxe appartementen bij Hogenboom vakantieparken

Luxe appartementen boekt u bij Hogenboom. Bij Hogenboom komt u nooit van een koude kermis thuis. Hogenboom heeft tevreden klanten die een heerlijke vakantie in een luxe appartement hebben gehad en graag bij ons terugkomen om opnieuw een vakantie te boeken. En zo willen wij het graag. We zullen er dan ook alles aan doen om uw vakantiewens in vervulling te doen gaan. Denkt u er wel aan om op tijd een vakantie te boeken? In het hoogseizoen op vakantie gaan betekent wel dat de huurprijzen wat hoger liggen. Wie vroeg boekt heeft meer keus en kans op een betere prijs. Bovendien profiteert u bij vroeg boeken van de vroegboekkorting. Natuurlijk kunt u altijd kiezen voor één van onze last-minute aanbiedingen. U heeft dan minder keuze, maar wel profijt van een voordelige prijs. Kom dus regelmatig rondkijken in onze webwinkel en vraag onze Hogenboom vakantiebrochure aan.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.