Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Last-minute: op het laatste moment nog even lekker weg!

Last-minute voordeel bij Hogenboom Vakantieparken

Last-minute voordeel bij Hogenboom Vakantieparken

Boek uw last-minute bij Hogenboom vakantieparken. Op onze website ziet u meteen welke fantastische last minutes en andere vakantie aanbiedingen direct beschikbaar zijn. Bespaar tot 50% op uw zomervakantie of profiteer van de Actie van de Week. Hogenboom vakantieparken heeft ruim 200 parken waaruit u uw vakantie kunt kiezen. U vindt onze parken met bungalows en vakantiehuisjes in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Elk park heeft unieke faciliteiten en eigen thema’s. Of u nu een vakantiepark zoekt dat veel activiteiten en een animatieteam biedt, of u zoekt een kleinschalig vakantiepark waar u heerlijk tot rust kunt komen, Hogenboom Vakantieparken heeft ongetwijfeld een goede deal voor u. Profiteer van een last minute vakantie in Italië en Spanje op een van onze geweldige campings of vier uw vakantie in een prachtig luxe hotel.

Last minutes en andere aanbiedingen

Hogenboom vakantieparken heeft het hele jaar door aantrekkelijke last-minutes beschikbaar. Met een last-minute aanbieding kunt u een huisje boeken op basis van beschikbaarheid en u dient al op korte termijn op vakantie te gaan. Een lastminute vakantie is ideaal wanneer u op het laatste moment beslist om toch nog even eropuit te gaan. U bent eigenlijk al blij dat u een vakantiehuisje vindt dat beschikbaar is in uw vakantieperiode; het type vakantiehuisje en de bestemming zijn wellicht minder belangrijk. Wanneer u zeker wilt zijn van een vakantie op een van onze parken, dan raden we aan om niet te wachten met boeken tot het allerlaatste moment. Een Vroegboek Korting is nog interessanter dan een last minutes aanbieding en als u vroeg in het seizoen boekt, dan hebt u nog voldoende keus uit het aanbod vakantieparken en –huisjes.

Last minute vakanties in binnen- en buitenland

Wanneer u een vakantie doorbrengt in een hotel zijn er tal van voordelen waar u van profiteert. Zo weet u altijd zeker dat u na uw reis op een keurige en comfortabel ingerichte kamer aankomt. Vanaf dat moment staat het personeel van het hotel klaar om het u naar de zin te maken. Natuurlijk met een hapje of een drankje, maar bijvoorbeeld ook met leuke tips voor wat er in de omgeving is te zien. In ons aanbod vindt u namelijk hotels en aanbiedingen op de mooiste plekjes van Nederland en daarbuiten. Als u op zoek bent naar een aanbieding voor een hotel is het dan ook verstandig om alvast te kijken naar wat de omgeving u te bieden heeft.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.