Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Huisje last-minute: ga binnenkort lekker op vakantie!

Huisje last-minute

Huisje last-minute

Heeft u zin om er een weekend, midweek of week lekker tussenuit te gaan tegen een betaalbare prijs? Bent u toe aan vakantie en zou u het liefst meteen vertrekken? Dat kan met een huisje last-minute van Hogenboom! Op de website boekt u direct huisjes last-minute en kunt u meteen vertrekken.

Boek uw favoriete huisjes last-minute

Weet u al waar u heen wilt of bent u op zoek naar iets verrassends? Op de website van Hogenboom vindt u op ontzettend veel parken huisjes die u last-minute kunt boeken. De last-minute vakanties vindt u onder het kopje 'Aanbiedingen'. Daarna wijst alles zich vanzelf. Zoekt u een vakantiepark dicht bij huis of juist wat verder weg? Overal in Nederland zijn de mooiste huisjes last-minute te boeken, maar er zijn ook regelmatig accommodaties beschikbaar op de parken in het buitenland. Wanneer u uw huisje last-minute boekt, bent u er zeker van dat u niet teveel betaalt, snel kunt vertrekken en heerlijk kunt genieten van een fijne vakantie!

Voor ieder gezelschap het mooiste verblijf

Of u nu met een kleine of een grote groep komt; voor iedereen is een geschikte accommodatie te vinden. Bent u op zoek naar een fantastische vakantie voor u en uw (klein)kinderen? Op onze website vindt u parken die bijzonder geschikt zijn voor een vakantie met kinderen. Doet u liever iets actiefs en bent u op zoek naar parken met een geweldige omgeving om sport en spel uit te oefenen? Wij hebben een aantal parken geselecteerd die hier de perfecte ruimte voor bieden. Uitrusten in de prachtige natuur is natuurlijk ook mogelijk. Het aanbod varieert, maar er is altijd een huisje last-minute te boeken wat aan uw eisen voldoet.

Uw ideale vakantie binnen een paar minuten

Op onze speciale pagina met last-minutes kunt u uw vakantie zelf samenstellen. U maakt een keuze uit alle mogelijkheden en wij zoeken het park op wat het best bij u past. Omdat u zoekt via de pagina waar enkel last-minutes worden aangeboden, bent u er zeker van dat voor alle parken die getoond worden een aanbieding beschikbaar is. Alle getoonde huisjes zijn last-minute te boeken. Op onze website ziet u direct de bijbehorende prijzen, dus u weet meteen waar u aan toe bent. Laat u verbazen door de lage prijzen: de kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 70%! Pak na het boeken direct uw koffers en kom bij Hogenboom genieten van een heerlijke tijd in een prachtig huisje last-minute.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.