Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Last Minute Bungalow: zin in een heerlijke vakantie?

Boek op de valreep een Last Minute Bungalow bij Hogenboom

Boek op de valreep een Last Minute Bungalow bij Hogenboom

Hebt u dat ook wel eens? Dat het u zomaar aanvliegt en dat u even weg wilt uit alle hectiek? Kijk dan snel op de site van Hogenboom vakantieparken en boek een bungalow lastminute. Voor u het weet ligt u lekker te luieren in uw gezellige bungalow last-minute met een goed boek en een lekker drankje binnen handbereik en ligt alle drukte ver achter u.

Het is genieten in een bungalow lastminute

U zult geen spijt hebben van uw beslissing om op het laatste moment bungalow last minutes te reserveren, want de last minutes bungalows zijn aan alle kanten goed geoutilleerd. Mensen die van eenvoudig houden, kiezen voor bungalow lastminutes met een minimum aan luxe. Als u zich daarentegen graag omringd met alle mogelijke vormen van luxe, dan is dat ook mogelijk. Hogenboom vakantieparken heeft bungalows die voorzien zijn van alle faciliteiten die uw comfort verhogen. Wat te denken van een accommodatie met leuke extra’s zoals een sauna, zonnebank of bubbelbad? Dat is toch pas echt genieten?

Geen uren reizen

Als u kiest voor een last minute bungalow, dan heeft u in ons eigen landje genoeg mogelijkheden om uw vakantie door te brengen. Hogenboom heeft vakantieparken door het hele land. Wilt u een bungalow last minute in Nederland boeken dan kunt u in elke provincie van ons land terecht. Het fijne van het verblijven in een bungalow in Nederland last minute is natuurlijk dat u geen uren hoeft te reizen. Bovendien heeft Hogenboom de vakantieparken zo gesitueerd, dat ze in de directe nabijheid van recreatieparken, winkelcentra, natuurgebieden of andere recreatieve faciliteiten liggen.

Grote verscheidenheid aan faciliteiten

Niet alleen het interieur van een bungalow last-minute heeft verschillende voorzieningen, ook de Hogenboom vakantieparken zelf beschikken over een grote keur aan faciliteiten. Zo kunt u lekker koken in uw last minute bungalow, maar ook heerlijk dineren in een van de restaurants op de parken. Bovendien kunt u allerlei takken van sport beoefenen vaak al om de hoek. Verder is er de mogelijkheid om tijdens een verblijf in een last minute bungalow in Nederland gebruik te maken van een aantal arrangementen. En natuurlijk heeft Hogenboom ook aan de kinderen gedacht: Ekkie Eekhoorn heeft een leuk programma voor de kinderen in petto en op het park zelf zijn nog meer leuke activiteiten en faciliteiten voor de jongste vakantiegangertjes. U ziet het: Hogenboom doet er van alles aan om jong en oud te verwennen. Surf naar de site van Hogenboom Vakantieparken en boek snel zo’n fijne accommodatie op een van onze parken.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.