4 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiewoning aan de kust

Of u nu een klein huisje zoekt, of een grote vakantiewoning met kust voor meer dan acht personen, bij Hogenboom zijn altijd speciale aanbiedingen te vinden voor elke gezins- of groepssamenstelling. Kom ook naar de kust en laat u verrassen door de omgeving en een comfortabel verblijf in een mooie en luxe vakantiewoning aan de kust.

4 parken 13 verblijven

Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
 • Vrijstaande villa’s
 • Zee en strand
 • Badplaatsen nabij
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland
 • Caribische villa’s
 • Zee en strand
 • Bij Rotterdam
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
 • Aan het water
 • Natuurgebied
 • Leuke stadjes
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
 • Luxe duinvilla’s
 • Zee en strand
 • Bij badplaats

Vakantiewoning kust

Wilt u even heerlijk genieten in een bijzondere omgeving? Vanuit uw vakantiewoning kust en zee zien liggen? Een vakantiewoning aan de kust is ideaal wanneer u op zoek bent naar een rustig verblijf, maar toch ook voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving wilt hebben. De vakantiewoningen aan de kust zijn volledig uitgerust met alle moderne voorzieningen om zelf uitgebreid te kunnen koken of eens de tijd te nemen voor een goed boek of een mooie film. Dat kan uiteraard met uw gezin, een groep van welke grootte dan ook, of gezellig met zijn tweeën. Voor elke samenstelling is er een mogelijkheid te vinden.

Het fijne van een vakantiehuis is dat alle luxe en voorzieningen die u van thuis gewend bent ook in de vakantiewoning aanwezig zijn. Daarbij hoort schoon sanitair, maar ook luxe in de vorm van een sauna of ligbad is geen uitzondering. Daarnaast kunt u van huis vertrekken met slechts een weekendtas. De keukens van de vakantiewoningen zijn uitgerust met bestek, pannen en moderne keukenapparatuur. De vakantiehuizen zijn allemaal voorzien van comfortabele bedden, zodat niets een heerlijke nachtrust in de weg zal staan. Voor kinderen is het in een vakantiehuisje aan de kust ook erg leuk om te spelen of het strand en de duinen te verkennen. De kust is een kindvriendelijke omgeving waar geen autoverkeer komt en de kleintjes dus zonder gevaar plezier kunnen maken en mooie zandkastelen kunnen bouwen.

Niet alleen uw vakantiewoning maakt de kust al tot een fijne plek om te verblijven, ook aan zee zelf vindt u vele mogelijkheden tot vermaak. Genieten staat daarbij geheel los van het weer. Is het warm en zonnig? Dan kunt u genieten van de zon en op het strand liggen, al dan niet met een goed boek en zwemmen om weer af te koelen. Wanneer het weer onverhoopt wat minder goed is, biedt de kust met zijn uitgebreide duingebieden en stranden een uitgelezen kans voor een mooie wandeling. Een storm aan zee is iets wat u meegemaakt moet hebben. In de avond keert u voldaan weer terug naar uw vakantiewoning aan de kust voor een zelfgemaakte maaltijd, of u kunt in de buurt altijd een gezellig restaurant opzoeken.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.