4 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Stel uw vraag aan de klantenservice van Hogenboom

U kunt onze klantenservice bellen wanneer u op zoek bent naar een speciaal vakantiehuisje aan de kust of wanneer u bijvoorbeeld niet zeker weet of u uw huisdier naar uw vakantiewoning mee mag nemen. Of misschien heeft u een totaal andere vraag. Onze medewerkers staan u graag te woord en doen hun best om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt ons ook ten allen tijde een e-mail sturen. Wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Kijk bij contact voor meer informatie. Met Hogenboom heeft u een super vakantie tegen een betaalbare prijs.

4 parken 13 verblijven

Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
 • Vrijstaande villa’s
 • Zee en strand
 • Badplaatsen nabij
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland
 • Caribische villa’s
 • Zee en strand
 • Bij Rotterdam
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
 • Aan het water
 • Natuurgebied
 • Leuke stadjes
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
 • Luxe duinvilla’s
 • Zee en strand
 • Bij badplaats

Uw vakantiehuisje aan de kust

Met Hogenboom, specialist in vakantiearrangementen en eigenaar van vakantieparken, kunt u op voordelige wijze met uw gezin op vakantie aan zee. Hogenboom heeft mooie vakantieparken langs de Nederlandse en buitenlandse kust. In een vakantiehuisje aan de Noordzee is het heerlijk toeven. Overdag kunt u de zee zien en horen en met elkaar eindeloze wandelingen maken langs het strand, ontspannen schelpen zoeken of zandkastelen bouwen. Een goede manier om de gezinsband met elkaar te versterken. Wanneer het mooi weer is, neemt u een verfrissend bad in het zeewater. En 's avonds gaat u natuurlijk samen barbecuen. Hogenboom heeft geweldige vakantiearrangementen aan de kust. Voor grote groepen zijn er speciale accomodaties in de vakantieparken aan zee. En wilt u even wat anders doen? Dan kunt u in de dichtsbijzijnde stad gaan shoppen of lekker naar de film. Een vakantiehuisje aan de kust van Hogenboom is bijzonder aantrekkelijk gelegen en u kunt de zee er ruiken.

Zowel in Nederland als in het buitenland kunt u via Hogenboom een comfortabele en betaalbare vakantieaccomodatie boeken. Laat u informeren via onze website over een betaalbaar vakantiehuisje aan de kust in het buitenland. Onze vakantiewoningen aan zee zijn van alle gemakken voorzien. Omdat u bij ons rechstreeks online kunt boeken, kunnen wij de prijzen laag houden. Bij een vakantiehuisje van Hogenboom heeft u vanzelfsprekend altijd recht op garantie en service. Het is wel belangrijk om een reisverzekering en eventueel een annuleringsverzekering bij de vakantie af te sluiten. Via Hogenboom kan ook dat heel voordelig.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.