4 parken 13 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Unieke ervaringen
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Boek nu uw comfortabele vakantie aan de kust

Zoals u ziet biedt Hogenboom u de mooiste bungalowparken bij de kust, of dat nu in Nederland is of daarbuiten. Al onze bungalows zijn ontworpen met het oog op uw vakantiegenot, zodat u hier met veel plezier zult verblijven. Natuurlijk bent u van alle gemakken voorzien, zoals een keuken, televisie en ander comfort, maar ook sfeer speelt een belangrijke rol. De accommodaties van elk bungalowpark aan de kust zijn dan ook knus en gezellig ingericht. U zult zich helemaal op uw gemak voelen, zodat u iedere dag weer volop kunt genieten van uw vakantie!

4 parken 13 verblijven

Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh
Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh

Julianadorp, Noord-Holland, Nederland
 • Vrijstaande villa’s
 • Zee en strand
 • Badplaatsen nabij
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande
Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

's-Gravenzande, Zuid-Holland, Nederland
 • Caribische villa’s
 • Zee en strand
 • Bij Rotterdam
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten
Zuytland Buiten

Zuytland Buiten

Simonshaven, Zuid-Holland, Nederland
 • Aan het water
 • Natuurgebied
 • Leuke stadjes
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland
 • Luxe duinvilla’s
 • Zee en strand
 • Bij badplaats

Helemaal bijkomen in een bungalowpark bij de kust

Een vakantie aan zee is voor iedereen onweerstaanbaar. De frisse lucht, het zachte zand en de eindeloze zee hebben nou eenmaal een enorme aantrekkingskracht. Het is dan ook niet zo gek dat er veel bungalowparken bij de kust te vinden zijn. De omgeving is er prachtig en op deze manier kunt u een comfortabele accommodatie gemakkelijk combineren met het strand dichtbij. Iedere ochtend na de koffie bent u zo vanaf uw bungalowpark aan de kust voor bijvoorbeeld een lange strandwandeling. Maar het is natuurlijk ook een geliefde bestemming voor wie graag in de zomer zoveel mogelijk tijd op het strand doorbrengt.

Bij Hogenboom vindt u een uitgebreide selectie van bungalowparken die dicht bij de kust gelegen zijn. Dat geldt voor zowel Nederland als daarbuiten. In eigen land is de kust natuurlijk al prachtig, waarbij u mogelijkheden vindt van Zeeland tot aan de Wadden. Overal met mooie natuur en een gunstige ligging, zodat u vanaf uw bungalowpark de kust altijd snel kunt bereiken. Deze accommodaties zijn zeer geschikt als u er in eigen land eens even lekker tussenuit wilt en daarbij niet te lang onderweg wilt zijn. De bungalows zijn er in verschillende groottes, dus een verblijf met een groot gezin of een vriendengroep is geen enkel probleem.

Een bungalowpark bij zee op Texel en Ameland is perfect voor het ideale 'even helemaal weg' gevoel. Zodra u op de boot stapt, laat u alle beslommeringen achter u. Tegen de tijd dat u op het eiland arriveert, zit u al helemaal in de vakantiestemming. Op zowel Texel als Ameland kunt u heerlijk fietsen en wandelen, genieten van de leuke dorpen en u zich voor een paar dagen een heuse eilandbewoner wanen. U verblijft in een van onze gezellige huisjes van onze bungalowparken. Hoort u de zee al ruisen?

Wilt u eens vakantie vieren aan de Spaanse costa's of van het mooie weer in Italië genieten? Dan zult u blij zijn om te horen dat Hogenboom ook in het buitenland u van dienst kan zijn met schitterende bungalowparken aan de kust. Hier kunt u iedere dag weer heerlijk zonnen op het strand en zwemmen in zee. U verblijft niet in de massale hotels, maar heeft in uw bungalow aan de kust heerlijk uw eigen plekje. Uiteraard netjes ingericht, zodat u hier comfortabel en op uw gemak kunt verblijven. Het voelt bijna alsof u thuis bent, maar dan met schitterend zomerweer en het strand direct voor de deur.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.