Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

7 parken 22 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Kindvriendelijke vakanties in Europa

Wanneer men op vakantie gaat met kinderen, is het belangrijk dat de vakantie kindvriendelijk is. Bij kindvriendelijk valt te denken aan een animatieteam, maar ook voorzieningen die het voor ouder als kind zo aangenaam mogelijk maken. Hogenboom vakantieparken heeft ruime keuze voor een geschikte kindvriendelijke vakantie.

7 parken 22 Verblijven

Een kindvriendelijke vakantie in Europa

Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, zijn er diverse voorzieningen die een geslaagde kindvriendelijke vakantie kunnen opleveren. Zo valt er te denken aan een zwembad speciaal voor de allerkleinsten of een animatieteam zodat uw kinderen de hele dag zoet zijn met het spelen van spelletjes en andere activiteiten. Omdat Hogenboom een specifieke selectie maakt ten behoeve van een kindvriendelijke vakantie, zullen meerdere gezinnen op de accommodatie aanwezig zijn. Dit zorgt voor voldoende vriendjes en vriendinnetjes zodat uw kind een onvergetelijke vakantie heeft!
Wanneer u een boeking maakt via de website van Hogenboom vakantieparken, behoort 'kindvriendelijk' tot een van de selectiecriteria. Wanneer u kiest voor kindvriendelijke voorzieningen, dan valt er te denken aan een kinderzwembad, speeltuin en sportvelden. Daarnaast biedt Hogenboom een speciaal 'coole kids' pakket, waarbij kinderen tot en met twaalf jaar een dagje extra verwend worden met onder andere een halve dag een skelter huren. Dit pakket is al beschikbaar voor €10,50 per kind per dag (beschikbaarheid verschillend per park). Binnen het aanbod van Hogenboom is zelfs een thema te kiezen dat zich richt op de behoefte van het gezin. Zo is er de keuze te maken voor Kids & Familie, voor de garantie dat de vakantie kindvriendelijk is.

Wanneer u besluit om met het hele gezin op vakantie binnen Europa te gaan, dan biedt Hogenboom voldoende mogelijkheden voor een kindvriendelijke vakantie. Een kindvriendelijke vakantie in Frankrijk boekt u bijvoorbeeld heel simpel via de website van Hogenboom. U weet dan meteen welke voorzieningen er beschikbaar zijn dankzij de omschrijving in het Nederlands. Ook bij boeking naar een ander Europees land dan Nederland kunt u kiezen voor de optie 'kindvriendelijk'. Zo kan een vakantie naar Frankrijk kindvriendelijk genoemd worden. Ook uw vakantie naar Duitsland kan kindvriendelijk door een boeking te doen via de website van Hogenboom vakantieparken.
Niet alleen de vakantie kan kindvriendelijk in Nederland, maar dus ook in andere Europese landen. Een ultiem vakantiegevoel voor het hele gezin, dat is waar Hogenboom vakantieparken garant voor staat. Jarenlange ervaring op dit gebied bezorgen u een onbezorgde vakantie, van alle gemakken voorzien, ook wanneer de vakantie kindvriendelijk moet zijn.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.