Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Hond vakantie - wat is er mooier dan samen met uw hond op vakantie?

Samen met uw hond vakantie vieren

Samen met uw hond vakantie vieren

Voor het ultieme vakantiegevoel viert u samen met uw hond vakantie in een van de Hogenboom vakantieparken in binnen- en buitenland. De parken bieden een ruime keus aan comfortabele bungalows, knusse chalets, vakantieboerderijen of luxe villa's. In al deze accommodaties bent u van harte welkom met uw viervoeters. Zij zullen zich, lekker ravottend in het bos of rennend over het strand, super verwende vakantie honden voelen.

Vakantie voor honden aan zee

Wat is er nou leuker dan op het strand achter een bal of een stok aan rennen? Liefst samen met het baasje natuurlijk. Na zo'n enerverende wandeling wacht het knapperend haardvuur in de sfeervolle bungalow. Uw hond rekt zich behaaglijk uit in zijn mand. Zo'n weldadige ontspanning voor het hele gezin vraagt om een herhaling. Gun tijdens uw vakantie honden de tijd van hun leven en ga samen voor dag en dauw heerlijk strandjutten langs de vloedlijn. Hoe fijn is het dan om uitgewaaid en opgefrist terug te keren naar de gezellige bungalow waar een ontbijt wacht van knapperige croissants met verse jus d'orange? Wat is het toch gezellig zo samen met uw hond vakantie te beleven. U aan een lekkere cappuccino en uw trouwe metgezel aan uw voeten, knagend aan een bot.
Uw vakantie met honden is helemaal top als u niet vergeet hun paspoort mee te nemen en uw trouwe metgezellen te laten chippen. Dit voorkomt een heleboel ellende als ze in hun enthousiasme achter de verkeerde benen aanrennen. Zo blijft het leuk om vakantie met de hond te vieren.

Vakantieboerderij in de natuur

Vakantie vieren met honden wordt nog leuker samen met de hele familie in een authentieke Hogenboom vakantieboerderij midden in de natuur. Ook hier bent u van alle moderne gemakken voorzien. Het ontbreekt u aan niets om er een fantastische vakantie met hond en kinderen van te maken. Zet een speurtocht uit of organiseer een spannende nachtwandeling om dieren te ontdekken die zich overdag schuilhouden.

Chalet in het bos

Hogenboom vakantieparken beschikt over een aantal charmante chalets in het bos of aan een meer. Wat is er leuker dan met uw hond vakantie te beleven in het bos, samen lange wandelingen te maken en genieten van alles wat de natuur te bieden heeft? U bent op vakantie en neemt het ervan. Bij aankomst in uw chalet staat er een boodschappenpakket voor u klaar. Ook heeft u van tevoren een culinair arrangement besproken. U kunt ontspannen achterover leunen en de alledaagse stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Uw enthousiaste vakantie honden glippen tussen uw benen door naar binnen en storten zich op hun eigen welkomstpakket.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.