Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Groepsverblijf: een fantastisch groepsuitje in binnen- of buitenland!

Boek een fantastisch groepsverblijf in Nederland of buitenland

Boek een fantastisch groepsverblijf in Nederland of buitenland

Met de sportclub, goede vrienden, een schoolreisje of voor het werk op zoek naar een goed groepsverblijf? Op de verschillende Hogenboom vakantieparken zijn er mogelijkheden om grote vakantiehuizen of groepsaccommodaties te boeken. Een aantal parken beschikt over vakantiehuizen voor groepen tot wel 40 personen. Ook is het mogelijk om een aantal vakantiehuizen van 8 of 10 personen bij elkaar te boeken en op deze manier een groepsuitje te organiseren. Hogenboom vakantieparken biedt keuze uit meer dan 100 verschillende locaties in Nederland, België en Duitsland. U hebt dus keuze uit locaties die in het bos liggen of juist aan het strand. U kunt kiezen voor een groepsuitje op een vakantiepark bij u in de buurt, of juist voor een spannend groepsuitje op een park in het buitenland!

Groepsverblijf op maat

Wanneer u een gezellig weekendje weg wilt met vrienden, dan wilt u wellicht in een luxe vakantiewoning voor groepen verblijven. Natuurlijk kunt u voor een park kiezen met een wellness center, maar wist u dat op sommige vakantieparken de grote vakantiehuizen over een eigen sauna beschikken? Deze heerlijke vakantie villa’s zijn heerlijk om samen met vrienden of teamgenoten te genieten van een ontspannen minivakantie. Op vele parken zijn tal van attracties, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ons team helpt u graag om een programma samen te stellen voor uw groep.

Grote vakantiehuizen voor grote groepen

Op voetbalkamp, schoolkamp of een ander reisje waarvoor een groot groepsverblijf gewenst is? Op verschillende vakantieparken bieden we groepsverblijven waarmee u met een groep van 40 personen in één vakantie accommodatie verblijft. Er zijn parken waar u meerdere van deze vakantiehuizen voor grote groepen kunt boeken. Dus bij Hogenboom maken we zelfs groepsuitjes voor meer dan 100 personen mogelijk! Onze afdeling “Sollutions” maakt het mogelijk om naast de accommodatie ook zaken als eten, uitjes of vertier te organiseren voor uw groep.

Bedrijfsuitje inclusief groepsaccommodatie

We organiseren graag uw bedrijfsuitje of uw vergaderingen op een van de Hogenboom vakantieparken. Het is heel effectief om een intensieve vergadering of bedrijfstraining af te sluiten met een feestje of een bedrijfsuitje. Na een intensief dagje verblijft u met al uw collega’s in een vakantiehuis voor groepen vanaf vier personen. U kunt ook grote vakantiehuizen of juist hotelkamers boeken. Groot voordeel van een bedrijfsactiviteit bij Hogenboom vakantieparken is dat alles georganiseerd kan worden op één locatie. Ook voor bedrijfsuitjes en -evenementen kunt u vertrouwen op de deskundigheid van ons “Sollutions” team!

Kleinere en grotere groepen zijn welkom op de Hogenboom vakantieparken. Boek uw standaard groepsverblijf nu online of neem contact op met onze medewerkers voor de organisatie van uw groepsuitje.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.