Groepsaccommodatie: weekend weg met familie of vrienden?

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Gezellig met familie of vrienden een weekend weg? Dan bent u vast op zoek naar een geschikte groepsaccomodatie. Bij Hogenboom kunt u prima terecht, en is er voldoende keuze in diverse comfortabel ingerichte groepsaccomodaties voor zowel kleine als grote groepen. Ook als u specifieke eisen heeft waaraan een groepsaccomodatie moet voldoen, heeft Hogenboom voldoende keuze. Misschien wilt u graag een groepsaccommodatie in het binnen- of buitenland waar kleine kinderen zich ook goed kunnen vermaken? Voor grotere groepen volwassenen zijn er ook voldoende accommodaties bij Hogenboom te vinden, zodat u ook voor een bedrijfsuitje prima bij ons terecht kunt. Natuurlijk is het mogelijk om een groeps accomodatie te boeken met iets extra's, zoals een thema of heerlijke culinaire verrassingen. Heerlijk toch: samen erop uittrekken voor een gezellige wandeling of fietstocht om bij terugkomst heerlijk tot rust te komen in de perfect uitgeruste groeps accommodatie van Hogenboom.

Ook voor sportieve activiteiten een groepsaccomodatie

Natuurlijk heeft Hogenboom ook een goed ingerichte groepsaccommodatie voor sportieve mensen die er dagelijks op uit willen trekken. Samen gezellig op wintersport? Of toch liever een fietsvakantie waarbij u de omgeving wilt verkennen? Bij Hogenboom kunt u kiezen uit legio arrangementen om uw verblijf comfortabel en compleet te maken. In Frankrijk en Duitsland zijn er in de wintersportgebieden talloze kleine en grote groepsaccommodaties te boeken. Een geschikte groepsaccommodatie moet behalve leuk en gezellig ook betaalbaar zijn en dat is iets waar Hogenboom altijd rekening mee houdt. De prijs-kwaliteitsverhouding is bij Hogenboom altijd gunstig, zodat u niet lang hoeft te twijfelen en snel tot boeking over kunt gaan. Houd bij de boeking rekening met de activiteiten die er in de omgeving te doen zijn, of kijk nog eens extra bij de te boeken arrangementen. Misschien wilt u graag gezamenlijk ontbijten of ’s avonds heerlijk samen eten? Bij Hogenboom is het mogelijk om dit vooraf te reserveren en te bespreken, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Grote vakantiehuizen voor grote groepen

Op voetbalkamp, schoolkamp of een ander reisje waarvoor een groot groepsverblijf gewenst is? Op verschillende vakantieparken bieden we groepsverblijven waarmee u met een groep van 40 personen in één vakantie accommodatie verblijft. Er zijn parken waar u meerdere van deze vakantiehuizen voor grote groepen kunt boeken. Dus bij Hogenboom maken we zelfs groepsuitjes voor meer dan 100 personen mogelijk! Onze afdeling “Sollutions” maakt het mogelijk om naast de accommodatie ook zaken als eten, uitjes of vertier te organiseren voor uw groep.

Ontspanning, wellness en last-minute

Gezellig met z’n allen een weekend of midweek van huis om te genieten en te relaxen; geen geregel en geen geplande activiteiten, maar heerlijk tot rust komen. Bubbelen in een bubbelbad of met zijn allen een potje bowlen. Een bezoekje aan een pretpark en daarna heerlijk en uitgebreid genieten van een Bourgondische maaltijd. Bij Hogenboom is dit mogelijk en de diverse parken hebben zo allemaal hun eigen bijzonderheden en extra voorzieningen. Vergeet niet om bij het zoeken naar een groepsaccommodatie onze aanbiedingen te bekijken. Een comfortabele groepsaccomodatie voor een klein prijsje is snel gevonden. Wilt u al snel vertrekken? Onze last minute accommodaties zijn altijd scherp geprijsd.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.