Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Goedkope villa: voor een perfecte en betaalbare vakantie!

Optimaal ontspannen in een goedkope villa

Optimaal ontspannen in een goedkope villa

Denkt u dat een vakantie waarbij u in alle comfort en gemak kunt genieten van een villa onbetaalbaar is? Kijkt u dan eens in ons aanbod en u zult zien dat er verrassend veel betaalbare mogelijkheden voor een goedkope villa zijn. Lekker met het hele gezin of een groep vrienden een weekendje weg of misschien zelfs nog wel langer. Overdag heeft u alle vrijheid om te doen wat u wilt, waarna u altijd weer terugkeert naar een villa waar alles voor u klaarstaat. Van een goed uitgeruste keuken tot een heerlijke badkamer, alles is hier aanwezig. Een goedkope villa huren is dan ook het perfecte begin van een geweldige vakantie.

Een goedkope villa huren, praktisch en voordelig

Kiest u voor een goedkope villa, dan profiteert u van veel meer dan alleen de aantrekkelijke prijs. Zo is het ook nog eens een hele handige oplossing als u met een wat groter gezelschap er even tussenuit wilt. Geen gedoe met appartementen of hotelkamers die apart van elkaar geboekt moeten worden, maar makkelijk iedereen onder één dak. Natuurlijk wel met verschillende kamers, zodat u af en toe ook wat privacy op kunt zoeken wanneer u daar behoefte aan heeft. Voor de gezelligheid zijn er dan altijd nog de woonkamer, de keuken en prachtige omgeving rondom uw villa. Een ideale oplossing, toch?

Villa’s op schitterende locaties

Binnenin uw villa is er natuurlijk al genoeg moois te bewonderen, maar u kiest natuurlijk ook voor een goedkope vakantievilla om van de omgeving en de buitenlucht te genieten. Gelukkig kan dat volop dankzij de schitterende streken waar onze vakantievilla’s zijn gelegen. Houdt u van de natuur? Dan zullen de vakantievilla’s die in of bij het bos liggen u zeker aanspreken. Vanuit uw villa wandelt u zo de natuur in om te genieten van rust, stilte en het natuurleven. Maar ook aan zee hebben wij prachtige villa’s voor u geselecteerd. Op loopafstand van de zee en het strand, zodat u hier iedere dag weer van kunt profiteren.

Het comfortabele gevoel van thuis

In een goedkope villa heeft u geen last van de ongemakken, zoals u die op een camping nog wel eens vindt. Eigenlijk is het gewoon een wat luxere versie van uw eigen huis, waar u zich al snel helemaal op uw gemak zult voelen. De perfecte uitvalsbasis voor een korte of langere vakantie waarbij u toch veel onderneemt en tegelijkertijd alle mogelijkheden heeft om helemaal tot rust te komen. Zoals u op onze website ziet, is dat nog verrassend betaalbaar, dus kijk snel in ons aanbod om uw goedkope villa te huren.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.