Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Goedkoop vakantiehuis: een comfortabele vakantie voor minder geld

Voordelig genieten met goedkope vakantiehuizen

Voordelig genieten met goedkope vakantiehuizen

Dat het economisch gezien misschien niet de beste tijden zijn, betekent niet dat u af en toe niet even mag genieten. Daarom hebben wij voor u een uitgebreide selectie van goedkope vakantiehuizen, waar u even heerlijk tot uzelf kunt komen. Bijvoorbeeld door iedere dag lekker lang uit te slapen of door er juist vroeg uit te gaan en zoveel mogelijk te genieten van de mooie omgeving. Net wat u wilt, iedereen kan in onze vakantiehuizen goedkoop zijn vakantie doorbrengen zoals hij zelf wil. Daarbij heeft u ook een prima keuze wat betreft de bestemming, zodat u binnen en buiten Nederland alle kanten op kunt!

Vakantiehuizen die goedkoop, comfortabel en sfeervol zijn

Voor een weekendje weg in eigen land kunt u in ons aanbod van goedkope vakantiehuizen vele aantrekkelijke bestemmingen vinden. Of u nu het goedkope vakantiehuis aan de kust zoekt, of liever een paar dagen doorbrengt in een van de vele bosrijke omgevingen, wij hebben voor u door het hele land goedkope vakantie huisjes. Niet te ver van huis, zodat u weinig tijd kwijt bent aan het reizen en zo snel mogelijk van uw vrije tijd kunt genieten. In uw vakantiehuis goedkoop genieten van een heerlijke vakantie, dat klinkt toch ideaal?

Een goedkoop vakantiehuis voor iedereen

Met een goedkoop huisje houdt u tijdens uw vakantie geld over om andere leuke dingen te doen. Dat komt goed uit, want in de omgeving van onze goedkope vakantiehuisjes is vaak van alles te doen. Een frisse boswandeling bijvoorbeeld of een bezoekje aan het strand, maar ook zijn er goedkope huisjes in de buurt van musea en pretparken. Een goedkoop huisje huren is dus een slim idee als u tijdens uw vakantie nog veel wilt ondernemen. U heeft zo namelijk alle vrijheid om iedere dag te doen waar u zin in heeft!

Bekijk nu onze goedkope vakantiehuizen

Dat een huisje huren goedkoop kan zijn, ziet u al snel in ons aanbod. Maar heeft u al bedacht waar u naartoe wilt? Behalve in Nederland kunt u bij ons namelijk ook nog voordelig een vakantiehuis huren in het buitenland. Wij bieden vakantiehuizen die goedkoop zijn in bijvoorbeeld Belgiƫ en Duitsland, maar ook in Italiƫ en Spanje kunt u goedkope huisjes huren. Zo kunt u heerlijk naar de zon en tegelijkertijd genieten van het comfort en de privacy van een eigen huis. Een goedkoop vakantie huisje is daarmee voor iedereen een optie om voor een scherpe prijs te genieten van een luxe vakantie. Kijk snel in ons aanbod en zoek uw ideale bestemming. Wij bieden u de mogelijkheid om op de mooiste locaties goedkoop een vakantiehuis te huren!

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.