Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Goedkope bungalows | Voordelig op vakantie in binnen- of buitenland

Vind hier de beste goedkope bungalows

Vind hier de beste goedkope bungalows

Het leven is tegenwoordig al duur genoeg, maar natuurlijk wilt u er af en toe wel eens even lekker tussenuit. Gelukkig heeft Hogenboom voor u goedkope bungalows, waarbij u niets inlevert op de kwaliteit. De vakantieparken zijn verspreid over heel Nederland, zodat u in alle windstreken een geschikte accommodatie kunt vinden. Keurig ingericht, zodat u voorzien van alle comfort van uw welverdiende vakantie kunt genieten. Daarbij zijn de bungalows goedkoop, zodat u tijdens uw vakantie ook nog eens geld overhoudt om andere leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld een avondje lekker uit eten of een bezoekje aan een pretpark in de buurt. Bent u op zoek naar een goedkope bungalow, dan is Hogenboom voor u het perfecte beginpunt.

Bungalows goedkoop en comfortabel

Zoekt u goedkoop een bungalow? Dan heeft het aanbod van Hogenboom u veel te bieden. Houdt u van de natuur? Dan zijn er bijvoorbeeld verschillende accommodaties die mooi in de bossen gelegen zijn. Als u 's ochtends de ramen van uw bungalow opent, ademt u de frisse boslucht al in: heerlijk toch? Wie juist meer van het strand houdt, vindt ook een ruime selectie van de goedkoopste bungalows. Een heerlijke plek om even lekker uit te waaien en te genieten van lange strandwandelingen en drankjes op het terras.

Goedkope bungalows met comfort

Een goedkope bungalow huren betekent natuurlijk niet dat u in hoeft te leveren op kwaliteit. Alle bungalows zijn daarom optimaal ingericht om u een zorgeloze vakantie te kunnen bieden. Deze zijn voorzien van een keuken, zodat u gemakkelijk zelf kunt koken, maar ook aan zaken als een televisie en radio is gedacht. De inrichting verschilt uiteraard per bungalow, maar u kunt er bij Hogenboom op rekenen dat de bungalows goedkoop en van alle comfort voorzien zijn.

Uw bungalow goedkoop boeken

U kunt nu de mooiste bungalows goedkoop reserveren. Kijk gerust eens rond in het aanbod voor de bestemming van uw keuze en u zult zien dat er altijd goedkope bungalows te vinden zijn. Of u nu een goedkope vakantiebungalow in het bourgondische zuiden van Nederland zoekt of juist eens wat meer wilt zien van de noordelijke provincies; er is altijd wel een mooi vakantiehuisje te vinden. Leuk voor een weekendje weg met uw gezin, maar bijvoorbeeld ook heel geschikt voor een bedrijfsuitje. In een ontspannen sfeer kunt u zo verschillende activiteiten in de omgeving ondernemen, waarna u in de bungalow gezellig nog even na kunt praten of gezamenlijk wat kunt koken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus zo ziet u maar weer: goedkope bungalow vakanties zijn voor iedereen een ideale manier om er eens lekker tussenuit te gaan!

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.