Goedkope appartementen voor een voordelige vakantie!

Goedkope appartementen

Goedkope appartementen

Wilt u even lekker weg en bent u op zoek naar goedkope appartementen? Een goedkoop appartement huren is ideaal wanneer u op zoek bent naar het gemak van thuis, gecombineerd met de luxe en verzorging van een hotel. In tegenstelling tot een hotelkamer heeft u namelijk een keuken om zelf gerechten te bereiden, een eettafel om lekker aan te dineren, uitstekende sanitaire voorzieningen en een comfortabel bed voor een goede nachtrust. U hoeft behalve kleding en toilettas vrijwel niets van huis mee te nemen en vertrekt zonder stress. Ook over de schoonmaak hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw appartement wordt op gezette tijden schoongemaakt door personeel dat onder andere het beddengoed verschoont, de voorraad sanitaire producten aanvult en de vloer weer netjes dweilt en stofzuigt zodat een prettig verblijf gegarandeerd is. U vindt een groot aanbod van verschillende mogelijkheden op de site.

Ontspanning in een appartement

Goedkope appartementen bieden vele mogelijkheden om echt te ontspannen door het prettige gevoel dat een dergelijke accommodatie u geeft. De appartementen zijn voorzien van alles wat u zich maar kunt wensen: pannen, bestek, oven en/of magnetron, beddengoed, een televisie en meer is standaard aanwezig. Het huren van goedkope vakantie appartementen betekent uiteraard niet dat u ook elke dag in het appartement hoeft te koken of te verblijven. In de directe omgeving kunt u volop genieten van het eten in restaurants en andere horecagelegenheden. Een nabijgelegen stad is altijd leuk om te bezoeken voor een cultureel uitstapje of het maken van een heerlijke stadswandeling. U heeft in ieder geval alle tijd om te ontspannen. Als u ’s avonds weer terugkeert in uw appartement maakt u nog lekker zelf een kop thee of koffie en kunt u gaan genieten van een welverdiende en fijne nachtrust. De appartementen beschikken allemaal over comfortabele bedden.

Goedkoop appartement huren

Bij Hogenboom vindt u vrijwel altijd speciale aanbiedingen. Van kleine appartementen voor stelletjes tot grote appartementen voor groepen. Een goedkoop appartement huren voor groepen is extra aantrekkelijk, de kosten zullen per persoon lager uitvallen. Wanneer u met een hele groep wilt komen, kunt u er ook voor kiezen om het aantal personen te verdelen over meerdere appartementen. Kies afhankelijk van het aantal personen een appartement op maat met een of meerdere slaapkamers. Goedkope appartementen zijn altijd te vinden. De appartementen bevinden zich in nette en verzorgde complexen. U wordt ontvangen door vriendelijk personeel dat al uw vragen kan beantwoorden en klaarstaat voor eventuele speciale verzoeken. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact op. Goedkope appartementen te huur vindt u bij Hogenboom.

VakantiePark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers
 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.