4 parken 38 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Privé oplaadpunt auto
In sommige gevallen rekenen we hier een toeslag voor.
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Duitsland vakantiehuis

Een Duitsland vakantiehuis is een belevenis; de uitgestrektheid van het land zorgt ervoor dat er veel afwisseling is in het landschap. Schijnbaar eindeloze groene vlaktes maken plaats voor golvende heuvels en deze gaan over in bergen, zoals in Zuid-Duitsland. Een vakantiehuis te huur in Duitsland vindt u waar u maar wilt. Het Zwarte Woud is prachtig, de Harz is sprookjesachtig, Sauerland is lieflijk en zo zijn er werkelijk honderden plekken met vakantie huisjes in Duitsland. Een vakantiehuis Duitsland huren in zo'n omgeving is een heerlijke ervaring. Verder zijn er grote meren - de grootste en bekendste is de Bodensee - maar ook hiervan zijn er honderden, groot en klein met oude dorpjes en weelderige bossen op de oevers. Een vakantiehuis in Duitsland biedt u ook de mogelijkheid een van de prachtige kastelen te bezoeken. Met een vakantie huisje in Duitsland verveelt u zich geen moment en komt u tevreden en uitgerust weer thuis.

4 parken 38 verblijven

Eifelpark Kronenburger See
Eifelpark Kronenburger See
Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland
 • Nationaal park
 • Skiën en langlaufen
 • Fietsen en Wandelen
Ferienresort Bad Bentheim
Ferienresort Bad Bentheim
Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland
 • Landhuisvilla’s
 • Animatieprogramma
 • Bosrijke omgeving
Hafendorf Rheinsberg
Hafendorf Rheinsberg
Hafendorf Rheinsberg

Hafendorf Rheinsberg

Rheinsberg, Brandenburg, Duitsland
 • Jachthaven
 • Waterrijke omgeving
 • Buitenactiviteiten
HANSA-PARK Resort am Meer
HANSA-PARK Resort am Meer
HANSA-PARK Resort am Meer

HANSA-PARK Resort am Meer

Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland
 • Buitenactiviteiten
 • Zee en strand
 • Bij badplaats

Vakantiehuis in Duitsland

Een Duitsland vakantiehuis is voor iedereen. Een huisje huren in het buitenland lijkt ingewikkeld, maar is dat helemaal niet. Een vakantiehuisje huren in Duitsland in een bungalowpark van Hogenboom is zelfs heel eenvoudig. In de Duitsland vakantiehuisjes bent u helemaal vrij om te doen wat u zelf wilt: u kunt heerlijk ontspannen op het terras, of gaan wandelen en genieten. Ook actieve vakanties met allerlei sporten zoals bijvoorbeeld paardrijden, golf, zwemmen, kanoën, surfen of fietsen zijn gemakkelijk te regelen. Veel mensen gaan op vakantie om uit te rusten of te genieten van hun gezin en familie, en met kinderen is een vakantiehuis in Duitsland altijd een succes. Spelen in het zwembad van het bungalowpark of avontuurlijke spelletjes doen in de natuur levert voor hen een onvergetelijke vakantie op. Ook met zijn tweeën is een huisje huren in Duitsland een fijne ervaring.

Even weg uit Nederland en de ruimte voelen van een groot en uitgestrekt land met een huisje in Duitsland is echt vakantie. Er is een groot aanbod van vakantiehuisjes in Duitsland. Duitse steden bieden heel veel op het gebied van kunst, cultuur, winkels en uitgaansleven. Verder kent Duitsland veel eeuwenoude stadjes in de buurt van uw vakantiehuisje in Duitsland, waar bekende filosofen, wetenschappers of schrijvers vandaan komen. Er is altijd wel zo'n stadje in de buurt om te bezoeken, maar ook de Duitse dorpjes met de mooie vakwerkhuizen en de hellende straatjes zijn een plezier om te verblijven. Als u een vakantie huis in Duitsland huurt, of het nu voor een paar dagen is of langer, voelt u zich opgenomen in het leven daar. Veel mensen komen dan ook elk jaar weer terug naar hun vakantiehuis in Duitsland.

Bungalows, Bungalowparken, Vakantiehuizen, Vakantiewoning, Vakantiehuisje, Chalet, Vakantietent, Villa's

Kindvriendelijk, Rolstoelvriendelijk, Huisdiervriendelijk, Groepsaccommodatie, Aanbiedingen, Last-minute, Weekendje weg

Vakantie Nederland, Vakantie Duitsland

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.