Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 620 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 620 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit verblijf paste prima bij ons
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was niet de eerste keer in het complex in winterberg. Accommodatie en ligging zijn perfect. We komen er graag voor een break met zn 2en of met vrienden.
9
Naam: Renee Butterlin
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het appartement is zeer mooi en van alle gemakken voorzien. Gezellig interieur en alles behoorlijk nieuw. Het enige is dat de schoonmaak niet perfect was. Er lag nog een ballon achter de televisie en een zakdoek achter het bed.
10
Naam: F. Van Es
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoon! Handige ligging! Prima uitvalbasis
9
Naam: Karl Sluiter
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Edith Vroon
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Ellen bus
Datum: 6 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Beste parken en personeel die ik ken. En we zijn op veel parken geweest
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn appartement, met veel lichtinval
10
Naam: Martin van Rijswijk
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bergresort Winterberg ligt prachtig vlakbij het centrum en station met prachtig uitzicht. Accommodatie zeer sfeervol en netjes afgewerkt en erg ruim (6-8 pers). Parkeren voor de deur.
10
Naam: R Dopstra
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk verblijf op goede locatie met alles erop en eraan
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk, een saunabezoek na een dagje skiën!
10
Naam: Ilse de Wael
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een top vakantie!!!!
9
Naam: Olga
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf gehad ! Fijn en sfeervol appartement Vriendelijke gastvrouw Toen duidelijk was dat zij er om 15 uur zou zijn was alles perfect geregeld. Wij waren handdoeken vergeten en binnen 10 min kwam zij een pakket naar ons brengen Enige minpunt is echt het matras van het baby bedje, ademt niet (dreumes lag enorm te zweten) en veel te zacht matras
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne ruime accommodatie met een mooi uitzicht. Voor het schoonmaken moesten we wel terugvallen op wat we zelf hadden meegebracht. Het zou prettiger zijn als alles wat je nodig hebt voor de schoonmaak aanwezig is.
3
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was erg slecht schoongemaakt. Vuil op de vloer, vieze muren en wc’s. Bestek en servies niet schoon. Etc Beddengoed oud en verwassen. Bedden heel oud. Diverse apparaten werkten niet goed waaronder vaatwasser. Verder alleen sfeerlampen etc maar alleen tl lampen aanbeet plafond. Huisje veel te duur voor wat aangeboden wordt.
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat het verblijf niet was wat u had gehoopt. Dit vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact opgenomen met de parkreceptie en zij geven aan dat er echter geen melding heeft plaats gevonden. Wij raden u altijd aan dit te melden, zodat de receptie naar een oplossing kan kijken. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooie bungalow en ligging tov stad
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is ons goed bevallen, een kleine aantekeningen wij hadden een kinderwagen bij ons en daar hebben we behoorlijk mee moeten slepen. Het zou handig zijn als daar op de begane grond een plaats voor zou zijn!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi appartement. Mooie ligging. Tegelijk: TV werkte niet - Verwarming slaapkamer slaat aan als raam open is - GEEN magnetron, zou wel fijn zijn, juist in wintersporttijd - (te) weinig leeslicht (s avonds - aanrader: 1 of 2 goeie leeslampen).
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een zeer leuke vakantie gahad en dicht bij de ski pistes. En het appartement was erg mooi eb ruim
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eg fijne accommodatie om met 8 personen inclusief 2 kinderen te verblijven
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was top! Behalve de wifi. Die werkte helaas alleen in de woonkamer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk weekend weggeweest met mijn vriendinnen bij jullie. Alles was super schoon en goed voor elkaar. Nieuwe uitstraling en een goeie ligging. Begin was wat moeizaam, aangezien er geen receptie was. Maar dit werd gauw genoeg duidelijk. Prachtig uitzicht en vrij dichtbij alle voorzieningen. Een taxi kost vrijwel niks. Kom hier graag nog een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke plek, mooie accommodatie! Enige wat jammer was dat “onze” parkeerplek bezet werd door een andere auto. Toen ik hier de gastvrouw over belde , zuchtte ze vooral dat mensen dat deden, maar kwam niet met een oplossing. Uiteindelijk konden we onze auto een heel stuk verder weg zetten op een plek die wel leeg zou zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Groot appartement met alle comfort.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden appartement op een mooie locatie. Echter het gebrek aan een persoonlijke ontvangst (van een receptie of beheerder) was jammer. Verder heeft het ons aan niets ontbroken!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al vier jaar maken wij gebruik van deze accommodatie en het ziet er nog steeds super goed uit.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.