Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 723 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 723 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Informatie omtrent het inchecken niet zo duidelijk. Informatie zou op het informatie bord moeten hangen maar bleek uiteindelijk bij de dame van het complex zelf te zijn. Even zoeken tot we haar vonden.... Zeker indien je later incheckt lijkt dit mij moeilijk en onduidelijk te zijn. Om de borg terug te krijgen moest ik eerst zelf mailen... Als ik dit niet had gedaan had ik deze niet teruggekregen want men wist de rekeningnummer niet.
8
Naam: Manon Van der Heide
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De schoonmaak kon iets beter, tafels keuken enz was goed schoon alleen hingen er overal spinnenwebben aan de muren en scheuren in de muren. Nog een punt, de handdoek haakjes in de badkamer vielen van de muur. Kast onder de oven was al kapot bij aankomst en lag op de grond. Verder een mooi ruim appartement.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Loes Jansen
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mijn oprechte mening is dat we in een heel fijn appartement kwamen dat schoon, gezellig en comfortabel was. Het voelde als thuiskomen! De douche is echt fantastisch en het gebruik van de keuken is zeer prettig. De tv had een bijzondere gebruiksaanwijzing en met de stekkers er in en uit halen konden we dat probleem oplossen. Hiervoor zijn we trouwens ook niet naar de receptie gegaan. Op vrijdag echter kwam er (voor het weekend) een groep mannen in het penthouse boven ons. Dat was zowel in de avond als de nacht ronduit horror met harde muziek, vallende bierflessen, schreeuwende dronken mannen zowel in het huis als op hun balkon. Dat was een deceptie nadat we eerst zulke heerlijke dagen met prachtig weer en fijne avontuurlijke wandelingen hadden gehad. Ook werkte de wifi het grootste deel van het weekend niet. Maar alsnog geef ik voor het totaal een hoge waardering omdat wij toevallig net de pech hadden dit gezelschap boven ons te hebben ?‍♀️
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi appartement, comfortabel en mooie ligging. Voor herhaling vatbaar, gaan we zeker nog een keer naartoe
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving
9
Naam: M. Keuning
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prima ligging direct bij centrum prachtige appartementen
9
Naam: Flm.blom Blom
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi app en bijzonder mooie omgeving en vel mogelijk heden voor wandelen .zeker nu wij 2 weken mooi weer en schitterend mooie herfst kleuren zagen
8
Naam: Iris van Zijl
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fijn ruim appartement waar wij met zn 2en meer dan genoeg ruimte hadden in een 8 persoons appartement. Alles was schoon en zoals omschreven. Helaas waren de matrassen wel aan vervanging toe, waardoor we een nachtje eerder naar huis zijn gegaan. Parkeren is voor de deur, sauna onderin het gebouw. Al met al een fijn verblijf waar wat onderhoud gepleegd moet worden.
9
Naam: Klaus Beckers
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi appartement en een schitterend uitzicht. Verder schoon en compleet. Omgeving is mooier het complex ligt dicht bij het centrum van Winterberg.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vreemd dat er niet vooraf kan worden opgegeven welk accommodatie nummer is toegewezen. De parkeerplekken zijn gekoppeld aan de accomodaties en zorgen nu elke wisseldag voor een parkeerplaats ballet omdat nieuwe gasten hun auto maar ergens neerzetten en je dan maar moet afwachten wanneer de aan jou toegewezen plek vrijkomt terwijl je zelf de plek van een ander weer bezet houdt. Vooraf doorgeven van het accommodatie nummer en verwijzen naar de gekoppelde parkeerplek zou een hoop gedoe voorkomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi gelegen park
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Keurig appartement, met fijne voorzieningen, zoals keuken met alle toebehoren, en balkon met lounge bank, echt keurig onderhouden, een aanrader in een fijne omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele nette huisjes, heel ruim. Parkeerplek voor de deur, en de supermarkt ook vlak bij, zeker lopend te doen. Alleen wel jammer dat de douche putje verstopt zat, als je de douche uit zet dan moet je wel zeker paar minuten wachten tot dat het water weg is dan kan je weer verder douchen. Voor de rest waren we heel blij met het verblijf en zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van het verblijf, het was perfeckt
8
Naam: Marco
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen vuilniszakken in de vuilnisemmers en het appartement, en de parasol was stuk, verder alles perfect!
10
Naam: Eric Kouters
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hier komen we graag nog een keer terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: L van Melzen
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
had het eerder aan gegeven in deze feedback?maar we zijn zeer tevreden en hopen gauw een keer weer te mogen komen. ?
10
Naam: Biamca Bosch
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een heerlijk verblijf. Waar wij het zeker getroffen omdat wij op de eerste etage zaten met onze hond. Op de benedenverdieping hadden wij zeker veel problemen gehad pf omdat de tuin niet omheind is of omdat de bakken did ervpor staan voor een grote hond zoals de onze geen barriere vormen. De lamp boven de eettafel is erg zwak zodat je niet fijn licht hebr als je wat wilt doen. De bedlampjes zijn aan beiden kanten deels kapot. En een haakje voor de sleutel bij de deur zou fijn zijn mede doordat als je de deur laat dicht laat vallen en de sleutel er nog inzit je er niet meer inkomt. Verder alles echt top inclusief sauna en geluidsisolatie. Thnx?
9
Naam: Peter van Loo
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten
10
Naam: Jan HOFTIJZER
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging is geweldig! Winterberg en omgeving bieden in de zomer, zelfs in het naseizoen genoeg reuring.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nette schone en moderne accomodatie. Van alle gemakken voorzien, zelfs meer als waar wij op gerekend hadden. Gunstige ligging en gunstige prijs. Wij hebben heerlijk genoten?
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie, goed onderhouden appartementen. Ruim opgezet. Alles aanwezig wat nodig is. Ligging wat meer aan rand maar alles nog prima lopende te doen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen , goede ontvanst, centraal gelegen , schoon uitzicht, jammer dat er geen microgolfoven aanwezig is , comfort appartement ok , fijn verblijf !
9
Naam: Mulder
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, meubilair niet goed onderhouden( huisdieren kamer) erg gehorig . Mooie ligging verder prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Appartement ziet er mooi uit, vrij nieuw en gezellige uitstraling, terras is mooi groot en meubilair zit lekker
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.