Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

  • Berglandschap
  • Wandelen
  • Dorp vlakbij

reviews

8.7

Vakantiepark Bergresort Winterberg scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 666 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 666 reviews

10
Naam: Wendy Derksen-Beld
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helemaal tevreden.
10
Naam: Eveline Van Leeuwen
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Knus verblijf met mooi uitzicht
9
Naam: Stephanie
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging. Je loopt zo even het centrum in. De accomodatie is ruim en netjes. Alles is aanwezig. Mooi terras met een top uitzicht. Alleen de WiFi is waardeloos maar dat werd aangegeven. Wij hebben een top weekend gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heel fijne vakantie gehad, mooi appartement, mooi uitzicht dicht bij centrum
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en ruim appartement. Het was erg warm, dus zonnewering op terras kan beter, is er namelijk niet. Ligging aan weg is niet ideaal, veel verkeer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima locatie, genoeg leefruimte, mooi balkon, wel erg gehorig,helaas lag er een deurpost los, lag er stof op de plinten on de slaapkamer, was het rooster vies van de oven. Hebben zelf even geveegd. Onze tv kon geen Nederlandse zenders ontvangen,moest wel kunnen. Wij hebben aangegeven wat het probleem precies was, er ontbrak een chip. Dit ook zo doorgegeven. Wel een man geweest,die precies vaststelde wat wij al gemeld hadden. Niks mee gedaan,jammer. En voor de woonkamer/bed wat een dubbel matras is, lagen er 2 kleine hoeslakens. Gemeld en uiteindelijk wel opgelost. Het was oké maar hield niet echt over
9
Naam: Isabel De Ceuninck
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een leuke vakantie gehad in dit mooie ruime appartement. Heel proper en leuke ligging dichtbij centrum.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vakantiepark Roompot Winterberg heeft prachtige ruime appartementen. Dichtbij het centrum (800m). En met een geweldig ruim balkon waar we in de zomer met 8 personen prima buiten konden eten.
9
Naam: Denise Sweelssen
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne locatie voor mooie wandelingen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het zag er schoon uit, ligging is fijn met een prachtig uitzicht. Omgeving is mooi en er is genoeg te doen. Onderhoud zoals de vaatwasser maar ook de WiFi kunnen beter.
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging is zeer gunstig en rustig
8
Naam: Alinda Voorhorst
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging in een mooie omgeving. Genoeg te doen voor jong en oud.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne accomodatie op een prima locatie in mooi gebied.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super schoon, goed verzorgd en fijne locatie.
10
Naam: Frits Bruin
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wederom een top week gehad!
8
Naam: R. van Sint Maartensdijk
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was prima, inrichting, ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een super week gehad in een prachtige accommodatie op een prachtige plek. Een aanrader! Enige punt van opmerking is, en misschien ook een belangrijke, dat het balkon scheef loopt. Hier zou naar onze mening echt eens bouwtechnisch naar gekeken moeten worden. Een liggend flesje op de tafel rolde gewoon eraf. Verder: top. Goed ingericht, schoon, top ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is goed onderhouden en de ligging en het uitzicht zijn perfect. De schoonmaak was voor ons onder de maat ( stoffig en vloer l/aanrecht kruimels) Wij persoonlijk zijn erg hygiënisch en extra in deze corona tijd en vinden het persoonlijk als er net iets extra aandacht wordt besteed aan de schoonmaakdienst.
7
Naam: Karen Aalbers
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed! Alleen de accommodatie wordt slecht schoongehouden en de inventaris is slecht of er ontbreken belangrijke benodigdheden
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accomodatie
10
Naam: van
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Raymond Strijker
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het jammer dat de wifi het niet deed. Dit gaven we al aan met een andere gast op de eerste dag, en vanmorgen deed hij het nog niet. Schoonmaak kon iets beter. De sauna instructies waren nogal onduidelijk, en we vonden het jammer dat de deur niet afgesloten kon worden. Verder een hele mooie accommodatie. En we hebben veel plezier gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Graag dus zorgen voor wc borstel en voldoende pannen
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fijne plek, centrum op loopafstand,
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Normaal gaan wij met de caravan op vakantie maar dit jaar hebben wij voor een verblijf bij Roompot gekozen en dat is ons uitstekend bevallen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.