Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Landhuisvilla’s
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11808 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11808 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was fijn om in Bad Bentheim te zijn. Een prachtig zwembad. De sauna in het huisje was erg klein, maar wèl fijn. Veel groen en ruimte. Goede sfeer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was gezellig weekend. Alleen vloeren waren nog nat toen we binnen kwamen. Service was goed op het park.
8
Naam: Ben Driedijk
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een goed gevoel overgehouden over de accommodatie en het park. Jammer genoeg was er met name in de laatste paar dagen voor het vertrek meer sprake van geluidsoverlast..dit liep soms ook door na elf uur s-avonds..
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was goed. Nadat we huisje hadden schoongemaakt. Stof is voor ons funest. Vaatwasser probleem is niet opgelost. Bestek en borden was wat weinig voor de hoeveelheid mensen. De tijdelijke vaatwasser was te klein. Verder mooi park. Rustig en centraal gelegen. Huisjes zijn mooi ruim
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mijn dochter heeft het verblijf als positief ervaren maar het was niet de insteek dat zij zou gaan maar wij zelf en dat er geen enkele tegemoetkoming is geweest op een verzoek om annulering wegens zware ziekte van stokoude moeder dat stelt ons zeer teleur. Zelf met een verklaring van de arts viel er niet iets te regelen. Dit is niet klantvriendelijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend sfeer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is super! Er zouden wel meer speelgelegenheden mogen voor kinderen. Het huisje gedateerd, tevens niet echt schoon, ook beperkt qua servies en glazen. Terras ligt erg scheef, zelf bijna de enkel hierop verstuikt. Ook met de kinderwagen niet even praktisch.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Huisjes vielen heel erg mee t.o.v. verwachting! Woonruimte voor 6 personen erg klein. Weinig te doen in omgeving, behalve Burg.
9
Naam: Valeska Branch
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi, goed onderhouden park met mooie huisjes en genoeg ruimte.
8
Naam: Sanne Nijenhuis
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super verblijf!! Enigste minpunt vind ik hoeveelheid bestek en borden. Precies 7 en wij waren er 2 volle weken met 7 personen en dan is het heel krap en steeds afwassen tussentijds.
8
Naam: Willem Maas
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Accommodatie en zwembad zijn echt top. Park is erg mooi, maar voor de kleintjes waar saai. Toen wij er waren, hebben we Koos niet gezien. Voor de kleintjes jammer. Hebben wel een goede week gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een leuke park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima, echter er miste een kurkentrekker, erg weinig bruikbare pannen, maat beker was niet meer af te lezen
9
Naam: Bert
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het prima naar ons zin gehad, mooi en schoon huis, rondom het huis alles keurig en opgeruimd. Komen zeker nog een keertje terug. Chapo.
8
Naam: Belinda Lippold
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst de vrijdag waren de medewerkers nog aan het schoonmaken, daardoor konden we tegen half 4 in het huisje, tevens was er niet goed schoongemaakt, vieze vaatwasser aan buitenzijde, water op aanrecht van het koffiezetapparaat. Lopend buffet was de zaterdagavond, erg krapjes in aanbod en sommige produkten waren niet smakelijk, alsof het al een tijdje heeft gelegen. Qua prijzen erg duur, voor wat je krijgt voor het eten en drinken. De bedden zijn erg klein/ smal, mijn man is nogal lang en de kussens op het bed erg hard en dun, dus slechte nachten hier gehad. Verder hebben we genoten van de rust op het park en de omgeving rondom het park. Vriendelijk personeel, bij vragen staan ze je netjes te woord. Maar helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar, niet voor deze prijs die we voor een paar dagen hebben moeten betalen. Erg jammer.
8
Naam: Jeroen van Eygen
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad op net park met mooie huisjes. Fijne omgeving om te wandelen met de hond. Mooi zwembad voor de kinderen. Voor een honden accomodatie zou een omheinde tuin wel gewenst zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was simpelweg een weekend dat mijn vrienden en ik niet snel zullen vergeten!
9
Naam: Tim
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, sfeervol park met mooie faciliteiten. Huisje was redelijk schoon. Een heel mooi verblijf gehad. Wij komen nog een keer terug.
7
Naam: Buis
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben echt een prima vakantie gehad. Paar kleine dingen die minder waren. Ik miste wat dingen in de keuken; Slalepels en een kleine bakpan (was nu maar 1 grote en dan kan je niet dingen tegelijk bakken). In de zeer ruime kamer met douche en wasbak zou een klein kastje op zijn plaats zijn voor je douchespullen, handdoeken etc. We hadden gebruik gemaakt van de wasservice de eerste week (cijfer een 10). Echter de dag voor vertrek, bij de tweede keer gebruikmaking hiervan, was de was niet gedaan sávonds bij navraag. Dit was wel een grote deceptie en irritatie doordat we de volgende ochtend weggingen en nu kleding daarvan nodig hadden.
7
Naam: Anja van Spijker
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Algemeen: tevreden. Klacht over de schoonmaak op vrijdag is niet opgepakt. Maandag zijn we teruggekomen. Oplossing het huisje werd niet schoongemaakt en wij betaalden geen schoonmaakkosten. Fijner zou zijn om in een schoon huisje te komen, waar ook de keuken; fornuis, waterketel enz. schoon zijn inclusief al het glaswerk. Het huisje was oppervlakkig schoon, maar ook niet alle vensterbanken enz. Een dekbed was ook vies en is door ons gewassen. Buiten lag een oude barbecue enz. En er waren te veel spinnebben en oud stof op bijv. de ophanghaakjes in de toilet en de houder voor .. We hebben wel een goede vakantie gehad, maar je beweegt je niet fijn in zon huisje.
8
Naam: Monique Vos
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad in mooi huisje. Mooie bosrijke omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed huisje, maar met zijn 7en wordt dit veel te krap. Paar mankementen in het huisje wat jammer was, veel dingen bij het servicepoint wat het niet deed zoals de airhockey bijvoorbeeld. Maar 1 pooltafel waardoor je lang moest wachten. Medewerkers zagen er vaak boos/chagrijnig uit maar waren wel gastvrij wanneer het nodig was. Een leuke vakantie, leuk huisje, fijne faciliteiten in en rondom het park!
9
Naam: Dirk de Vries
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een netjes onderhouden park met vriendelijk personeel in een leuke omgeving. Met knappe ruime degelijke huizen. Het fijne aan Duitsland is dat er rekening gehouden wordt met gezinnen, waardoor uitjes in de buurt betaalbaar blijven. Door je verblijf geniet je ook van kortingen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, mooi huis. De fietsen waren zo goed als nieuw, echt netjes. Ook goede service.
9
Naam: Karsten Dorssers
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enige jammere was het ontbreken van vliegenramen/Horren. Er zaten redelijk wat muggen en ventileren ging niet optimaal zonder vliegen en vooral muggen binnen te laten. In de keuken ontbraken eveneens een ovenschaal, dat vonden we jammer bij het koken
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en rustig park met een mooi en groot huis!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prettig en rustig verblijf met de kinderen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.