Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

Bad Bentheim, Nedersaksen, Duitsland

  • Villa’s in landhuisstijl
  • Omringd door bos
  • Zwem- en wellnesscentrum direct naast park
  • Activiteitenprogramma
  • Gratis WiFi

reviews

8.5

Vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10572 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10572 reviews

10
Naam: J Hoffland
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anita van Lysebetten
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Personeel was super vriendelijk en het eten in het restaurant heel lekker ! Zeker voor herhaling vatbaar ??
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas zijn we maar 2 nachten geweest dat betekent dus een volle dag op het park, ik kan hier niet veel over zeggen.
10
Naam: Jan van Belle
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn nu 3x op het park geweest en we verbazen ons steeds weer hoe mooi de villas Zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zalig
9
Naam: Henk Platenkamp
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn zeer tevreden. Bevelen het park aan.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi groen park met mooie wandel paden. Ruim opgezet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Alles goed voor elkaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en gezellig park. Op loopafstand naar een plaats lopen. Enig nadeel, de bedden liggen erg hard. Maar voor de rest helemaal top.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de beperkingen i.v.m. het corona virus een fantastisch weekend gehad. Konden zondagavond niet in het restaurant eten, maar eten werd gebracht naar ons huisje!
9
Naam: Frits
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en schoon. En hele vriendelijke medewerkers. Goede info mbt het park. En prettig dat het winkeltje open was en ruime openingstijden heeft. Ook al is het geen hoogseizoen. En lekkere warme broodjes!
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi aangelegd park, met veel groen wat mooi is aangelegd en onderhouden. Verder leuke faciliteiten voor de kinderen zoals een zwembad en leuke buiten en binnen speeltuinen. Huisjes zijn echter wel aan het dateren, vooral van binnen. Van buiten zijn de meesten inmiddels voorzien van een nieuw laag verf en ziet alles er netjes uit. Binnen wordt ook langzaamaan het meubilair vervangen. Badkamers en keukens beginnen echter wel oud te worden (hangende deurtjes, ontbrekende plinten, schimmel in de sanitairkit etc). Daar zou nog wat meer aandacht voor mogen zijn.
9
Naam: Ann Cuypers
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben spijtig genoeg een zeer vuil vakantie huisje toegewezen gekregen! Was precies niet gepoetst geweest hebben er ook fotos van getrokken. Een ranzig deksel van de vuilnisbak enz. Dit zijn we anders echt niet gewoon, misschien omdat we echt last minute hebben geboekt dat ze geen tijd meer hadden, maar dan hadden we graag nog iets gaan drinken, en gewacht tot het gepoetst was! Verder een zalige vakantie gehad! Nog steeds mijn favoriete roompot vakantie! Tot binnenkort.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker ruim huis ( 9 persoons voor 3 personen ) mooie ligging met veel privacy
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad, relaxed en rustig park, mooie fietsomgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn tevreden over alles en hebben genoten van een heerlijk weekend met de Familie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig weekend gehad mooi park mooie ligging
9
Naam: R.A.J. Reuvers
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon en net park, mooie complete huisjes, ondanks Corona virus een prettig verblijf gehad met vrienden. Ook daardoor veel in t huis verbleven en t ontbrak aan niets. Aan te bevelen
7
Naam: Dewy Baumann
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goededag, wij hadden pech met mieren echt heel veel en vervelend, uiteindelijk wel opgelost. En vonden de receptie op zondag erg vroeg dicht. En vrijdags friet gehaald in restaurant maar was niet gaar en koud, kregen daarvoor een drankje aangeboden. Mvg.D.Baumann
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
I.v.m. de uitbraak van het Coronavirus was het erg rustig op het park en waren alle activiteiten afgelast. Toch was de sfeer relaxed en de medewerkers behulpzaam en vriendelijk. De omgeving is mooi en rustgevend. Het huisje was prima in orde, schoon en modern. De t.v. ruisde soms en de deuren boven konden niet goed dicht.
9
Naam: Erik de Graaf
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park. Vriendelijk personeel en mooie omgeving. Heerlijke sauna.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park met een luxe uitstraling. Het Centrumgebouw ziet er keurig uit net als de huisjes. Het enige minpunt wat ik kan opnoemen is dat de matrassen van de bedden groter zijn dan de bedden zelf. Daardoor kan het gebeuren dat jals je je omdraait in je slaap je zomaar op een niet ondersteund gedeelte van je matras terecht komt en dan zomaar op de grond belandt. Ik spreek uit ervaring. Ik zou zeker nog eens overwegen terug te komen.
10
Naam: Tamara Boterman-Dekker
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij gaan hier altijd graag naartoe. Mooie luxe ruime huisjes in een mooie omgeving. Al het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een toppark!!!!!!
8
Naam: Menno Harsveld
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel prettig. De keuken inventaris mag wel wat meer ingericht zijn op mensen die zelf willen koken (slechts één klein mesje)
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: L van Putten
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben, ondanks dat de animatie niet doorging, wat logisch is in deze situatie, ons heel goed vermaakt! Huisje wat niet heel schoon toen we kwamen( haren vorige mensen op grond, veel stof bij de bedden) We hebben alles afgenomen met Dettol (keuken gaf zwart af! ) Toen wij weggingen weer alles afgenomen met dettol. Belangrijk in deze tijd vinden wij. Kids genoten, wij genoten. Mooi park en ondanks geen animatie, nog genoeg te doen! Tot de volgende keer!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden er verplichte bijkomende kosten. De bijkomende kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.