Goedkope vakantie Duitsland, allerlei mogelijkheden!

Vind snel een goedkope vakantie in Duitsland

Vind snel een goedkope vakantie in Duitsland

Wat zijn nu eigenlijk de mogelijkheden als u voor weinig geld toch even lekker op vakantie wilt? U kunt natuurlijk in eigen land blijven, maar ook een vakantie buiten de grens hoeft absoluut niet duur te zijn. Zo vindt u in het aanbod van Hogenboom bijvoorbeeld verschillende opties voor een goedkope vakantie in Duitsland, die u nog eens aangenaam zullen verrassen ook. Dit biedt u naast de aantrekkelijke prijs nog tal van andere voordelen. Allereerst is het grootste deel van Duitsland vanuit Nederland heel goed te bereiken, dus u heeft geen vervelend lange reis voor de boeg. Als u goedkoop op vakantie in Duitsland gaat, heeft u daarnaast ook nog eens de keuze uit allerlei verschillende bestemmingen. Duitsland is immers een groot land waar veel te zien is. Die verscheidenheid vindt u ook terug in de bestemmingen die wij voor uw voordelige vakantie in Duitsland hebben geselecteerd. Bekijk dus gerust eens wat er allemaal mogelijk is.

Hoe wilt u goedkoop op vakantie in Duitsland?

Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden als u via Hogenboom een vakantie boekt in Duitsland. Houdt u van het buitenleven, dan zijn onze campings ideaal voor u. Gelegen in een mooie omgeving beleeft u deze vanuit uw tent of caravan toch net even wat intenser. Maar ook voor wie van wat meer comfort en luxe houdt zijn er legio mogelijkheden om tussen het groen te verblijven. De accommodaties op onze vakantieparken bieden namelijk niet alleen een prettig verblijf, maar zijn vaak ook nog eens op de mooiste plekjes gelegen. Tijdens uw goedkope vakantie in Duitsland kunt u dus overal van de schitterende landschappen en weelderige natuur genieten, waar u ook verblijft.

Waar wilt u naartoe in Duitsland?

Wanneer u zich oriƫnteert op goedkope vakanties in Duitsland, zult u zien dat u letterlijk alle kanten op kunt. Dichtbij de grens met Nederland kunt u bijvoorbeeld in Nedersaksen al volop de Duitse sfeer proeven, maar ook verder weg in Beieren bieden wij u mogelijkheden voor een goedkope vakantie in Duitsland. De sfeer en de omgeving is in elk stukje Duitsland weer uniek, dus het is zeker de moeite waard om alle mogelijkheden eens te bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook vaker goedkoop op vakantie in Duitsland als u wilt; het ene jaar in het bosrijke Hambachtal en het jaar erop bijvoorbeeld lekker aan het water van het Rheinsberger meer. Zoals u ziet levert een goedkope vakantie in Duitsland u geen beperkingen op, maar biedt het juist enorm veel mogelijkheden; ook wat betreft de omvang van uw gezelschap, want er zijn zowel romantische accommodaties voor twee personen als grotere verblijven voor met een gezin of vriendengroep.

Bad Bentheim

Bad-Bentheim

  • Veelzijdig familievriendelijk vakantiepark
  • Dichtbij de Nederlandse grens

Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See

  • Natuurpark Nordeeifel
  • Sport, ontspanning en waterpret 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.