Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Goedkope bungalows Duitsland, veel voordelige keuze!

Goedkope bungalows Duitsland

Goedkope bungalows Duitsland

U wilt komend jaar in Duitsland op vakantie? Hogenboom vakanties heeft betaalbare bungalows op goed gefaciliteerde vakantieparken in Duitsland, waar u van een heerlijke vakantie kunt genieten met het hele gezin. Op de vakantieparken zijn voorzieningen aanwezig, die iedereen graag dichtbij heeft wanneer hij of zij op vakantie gaat. Een zwembad, een recreatieprogramma, sport en spel en vaak nog wellness. Daarbij kunt u lekker eten in Duitse restaurants in de omgeving of op het park en uw boodschappen doen in de dichtstbijzijnde Duitse supermarkt. Niet verklappen, maar de prijzen liggen daar soms lager. Wie vindt het niet leuk om onbekende winkels te bezoeken en een nieuwe omgeving te leren kennen en dat kan eigenlijk al vlak over de grens van Nederland. Ga uw volgende vakantie eens naar Duitsland met Hogenboom. Kijk alvast op de website vakantiegevoel.nl naar goedkope bungalows.

Goedkope Bungalows Duitsland in Bad Bentheim

In Duitsland kunt u in Nedersaksen ontspannen genieten van de mooie en uitgestrekte natuur op het vakantiepark in Bad Bentheim bijvoorbeeld. U kunt er wandelen en fietsen en een terrasje pakken. Ga de Duitse architectuur bekijken en bezoek musea, of ga voor de film, het theater of de Duitse disco in de plaatsen in de buurt van het vakantiepark. Hogenboom heeft ook vakantieparken in Noord-Rijnland-Westfalen, namelijk in Eifelpark Kronenburger See. Dit prachtige bergdorpje ligt in een bekend Natuurpark. Dit is een aanrader van Hogenboom. Ook in Sleeswijk-Holstein en in Mecklenburg-Voor-Pommeren in Duitsland zijn ruim voorziene vakantieparken met bungalows van Hogenboom, in de plaatsen Sierksdorf, Sellin en Linstow bijvoorbeeld. Ga naar de website van Hogenboom om de foto's van deze plaatsen te bekijken en de omschrijving van de voorzieningen op de parken door te nemen. Zo krijgt u meteen al een indruk of deze bestemmingen iets voor u zijn.

Goedkope Bungalows Duitsland boekt u online bij Hogenboom

Uw bungalow in Duitsland kunt u online boeken vanaf uw kantoor of bureau thuis. U kunt ook de klantenservice van Hogenboom vragen om uw Duitsland boeking te regelen. Hogenboom adviseert u graag een goedkope bungalow Duitsland op maat. U kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor uw vakantie. Vergeet nooit aan de verzekeringen van uw vakantieverblijf te denken en hiervoor kunt u ook bij Hogenboom terecht. Wanneer u ruim van tevoren uw bungalow reserveert, dan heeft u kans op vroegboekkorting en scherpe prijzen voor uw vakantie. Informeer daarom ook altijd naar speciale aanbiedingen en lastminutes. Zo kunt u goedkoop op vakantie, maar op comfortabele wijze. Ga meteen nog naar de website van Hogenboom om uw goedkope bungalow Duitsland uit te zoeken. Ga hiervoor naar vakantiegevoel.nl.

Bad Bentheim

Bad-Bentheim

  • Veelzijdig familievriendelijk vakantiepark
  • Dichtbij de Nederlandse grens

Eifelpark Kronenburger See

Eifelpark Kronenburger See

  • Natuurpark Nordeeifel
  • Sport, ontspanning en waterpret 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.